Jajamensan

Tentapluggar! Återkommer när jag är människa igen och orkar göra något annat förutom att ha huvudet bland böcker och papper eller slappa i soffan och försöka glömma att jag har en jobbigt tenta kvar att fixa innan jag tar ett kort sommarlov och innan jag åker till LONDON, vilket jag gör på torsdag :)

Jag har världens bästa MAMMA <3 Hade jag varit hemma idag hade jag skämt bort dig!


Godnatt och KRAM

HEJA!

Idag springer min älskling och svärfar göteborgsvarvet. Spännande hur det ska gå för dem. Jag håller iaf tummarna för de och att det går bra för de. HEJA HEJA HEJA!!

För tillfället så sitter jag med skolböckerna. Marknadsföring is the shit. Tenta på fredag. Kan inte sådär jätte mycket än men hoppas att jag lär mig en del på de dagar som är kvar.

Ikväll ska jag grilla med några tjejer fårn laget, längtar dit. Det är så jäkla gott att grilla och att vara i trevligt sällskap, men först ska dem vinna en match mot Hultsfred/vena :)

Vidare så håller jag tummarna för de som skriver omtenta i organisation och ledarskap. Jag hoppas verkligen att de klarar den här tentan, den är inte rolig att ha efter sig.

Det blev många att hålla tummarna för idag, men det gör jag så gärna :)

Och jag ska visst spela match imorn, min tränare hade bara glömt bort mig lite, men det är fixat nu och jag är gladare igen ;)

Ha det!

Kram


Piss!!

Vad händer. Inte uttagen till en enda match i helgen. Om man inte ens får en plats i u-laget, är det dags att lägga fotbollsskorna på hyllan då? Jag känner för det nu iaf. Vill inte spela mer. Jag är redan stressad över skolan inte behöver jag bli stressad över fotbollen heller. PISS PISS PISS!!

Dagen spenderades delvis med Isabell. Jag och Johannes hämtade henne efter skolan sen åkte vi och köpte glass på mandarinen, sen öppnade hon presenter och så åkte vi ut till Gunnarsö och spelade äventyrsgolf. Det gick sådär för mig men det var roligt. Grattis igen älskade syster! <3

Senare på eftermiddagen körde jag Johannes till sin pappa, där ifrån skulle dem sedan åka till Göteborg. Imorn ska dem springa göteborgsvarvet. Undrar hur det går ;)

Och kvällen spenderades i p-vik hos min kära syster och systerson och mamma. Vi tog en lite promenad till vattnet doppade fötterna och kastade stenar i vattnet. Efter det gick vi hem och åt glass, jordgubbar, grädde och maränger. Mycket smarrigt! :) Sen slöade vi i soffan innan det var dags att bege sig hem till mamma.

Och nu surar jag för att jag inte kommer spela fotbollsmatch i helgen. Blää!
Godnatt


Uppdatering

I måndags fick jag ett samtal från Manpower, de ville kalla in mig till en intervju för eventuellt jobb till hösten, eller terminsjobb kanske man ska kalla det. Så igår var jag på min första intervju. Usch det var jobbigt innan. Alla frågor som snurrade runt i huvudet och vad hade jag för svar till det. MEN intervjun gick bra och till hösten börjar jag jobba på Swedbank i Mariestad och Töreboda då i kassa/kundtjänst. Jag ser fram emot det jätte mycket.

Annars så rullar det på. Tenta nästa fredag och den 1 juni. Alltså har jag idag exakt två veckor kvar av mitt första år på högskolan. Nice. Men som sagt innan jag kan fira det ska jag skriva minst GODKÄNT på tentorna ;)

Till helgen ska jag vara i Oskarshamn :) Konstigt? Näe, ni börjar väl bli vana med min korta frånvaro ;)
Och på fredag ska jag fira min älskade syster Isabell som fyller hela 10 år!!! Det ska bli mysigt.

För tillfället sitter jag och väntar på Johannes, tanken var att åka till Oskarshamn nu ikväll/natt men jag tror att han fortfarande är kvar i Lidköping och jobbar. Alltså lär vi nog inte åka nu.

Aja godnatt och simma lugnt :)
Kram

RSS 2.0