Blää för engelska artiklar

I skolan håller vi på med en seminarieuppgift, den ska vara inne på fredag. Imorn är alltså näst sista dagen att skriva. Men nu sitter jag och mina två gruppkompisar hemma var och en hos sigoch läser på en artikel som vi ska använda oss av imorn, och jag kommer ingenstans. Det jag läser går in och ut lika fort. Hur ska detta gå?



Fick även ett tråkigt besked igår. Min chef på Swedbank gick bort i helgen i en MC olycka.
R.I.P Eddie Sandberg.
Beskedet kom som en chock och på fredag ska jag jobba, undrar hur det kommer kännas. Vad ska man säga till kunderna som frågar efter han? Oh, det känns som att det kommer bli tungt.


Idag var jag också hos en läkare och kollade upp mitt eksem på benen. Läkar´n verkar veta vad han prata om så jag får väl hålla tummarn på att det hjälper. Fick ett recept på en salva och tabletter. Och utöver det så behöver jag en vanlig lotion/salva så hela kalaset på apoteket gick på ca 500 kr. Det är härligt...


Näe, vidare till artikeln...................

Härliga mormor!

Idag har varit en bra dag. Jag har spelat fotboll, och vi vann. Det är så mycket roligare när man vinner.
Och så kom Johannes hem idag också :)
Och bara dessa två saker kan göra såå mycket :)

Ikväll ringde jag och grattade min kära mormor som fyller år. Fick en trevlig liten pratstund med henne. Och allt var så bra med henne och det är så roligt att höra. Hon hade varit hos läkaren nyligen, och hon hade så bra värden, så hon tyckte att hon kunde söka jobb igen eftersom att hon var så pigg ;P Hahah. Hon är för härlig!

Snart väntar bingen, helgen är över och nya veckan är på ingång. Jippie! Imorn blir det skola igen.
Som jag längtar!


En lördag ensam

När jag satt vid datorn förut idag, så tänkte jag lite för mig själv, att shit, jag kommer inte få mycket gjort idag. Kände inte för att göra något då. Men det vände. Jag har rensat i gareroben, det blev en hel del. Så nu är det bara att fylla på med nya härliga höstplagg :)


Detta ska alltså bort ;)

Innan kvällen cyklade jag bort till WILLYs för att köpa lite mat och godiiiiis :) Och jag cyklade enbart till WILLYS för att de inte har karamellkungens godis. Hade jag bara tänkt köpa mat hade jag kunnat traska bort till ICa som ligger 2 min. från mig. Maten ikväll blev potatisgratäng med ost och paprika smak, väldigt god och till det sjömansbiff.



I glaset är det Fanta pineapple, det är vad som gäller ikväll då det är fotbollsmatch imorgon, vilket betyder NO ALCOHOL! Men den var god aven fast den var alkohol fri ;)

Har även pratat med söta syster och systerson. När jag pratade med Albin så sa han att jag skulle hämta honom <3 Jag hade gärna gjort det om jag hade haft möjlighet, men 27 mil bort är lite väl långt kanske. Men gud vad jag saknar honom och syster, syster och mamma! Jag kommer snart hem :)



Den här finingen saknar jag också! Och han kommer hem imorn :)
Lovely!


I Skövde

Klockan är 12.33 och jaghar varit uppe sisådär en timma. Eller jag vaknade straxt efter tio men låg kvar och halv slummrade lite och det var så skönt! :) Den senaste tiden tycker jag väckarklockan gått varm. Tänkte att den behöver också vila ;)

Igår efter jobbet träffade jag Jessie och Wallén :) De fick ta hand om mig lite nu när jag är ensam i helgen, då min kära åkte till Oskarshamn. Det blev iaf en bit mat på O´learys. Väldigt gott måste jag säga! Efter det åkte jag hem och la mig i soffan och slöade och gottade mig med....


ett glas cider. Mmm!

Och mitt tidnigsställ som jag lovade att visa blev såhär:



Vad tycks?


Ha det!

PYsslig

Helt plötsligt fick jag en hel eftermiddag över. När hände det senast?
Som jag skrev tidigare så var jag i skolan och började med lite inlämningar. Men när vi kände att det tog stopp så tog det även stopp för pluggandet och vi skiljdes åt. Halv tre. Jag hade räknat med fem eller något. Aja, nu fick jag som sagt en hel eftermiddag. Och vad gör man då? Det jag tänkte på, på vägen hem var att jag iaf skulle fixa någon mat och plockan undan lite. Väl hemma fixade jag mat, makaronilåda med kryddig korv. Det är första gången jag gör det så jag hittade ett gott recept på matklubben. Efter det plockande jag undan lite, körde igång tvättmaskinen, gjrode en äppelpaj tills Johannes kom hem från gymmet. Och han blevväldigt glad över det. Det första han sa när han kom in genom dörren var " Yes, det var här lukten kom ifrån". Så, så uppskattat var det ;) Gott var det också :)

Jag har även, för ovanlighetens skull pysslat. Vi har haft en del tidningar som legat på borden och jag tröttnade på det så jag gjorde ett eget tidningsställ ;) Herregud, att jag skulle komma på den ideen. Det är inte likt mig. Men kanske att det händer någon gång vart tionde år ;) Iaf, jag tog en kartong och fixkade den till en lagom storlek sen limmade och tejpade jag fast ett snyggt inslagspapper. Och woalla, där hade vi ett tidningsställ. Bild kanske kommer imorgon ;)

Ikväll sörjer vi för det ryska hockeylaget som dog i en flygkrasch, bland de fanns även Stefan Liv. R.I.P


Seminarie

Dagen till ära blir skolarbete. Vi har en seminarie inlämning som ska in nästa fredag och det är bra att börja i tid. Dockså fattar vi inte mycket av vad vi ska göra. Vi har varit här sen 10.00 och knappt kommit någonstans. Hur ska detta gå?


Ge maahh!

GE. MIG. CHOKLAD!!
Det bara vattnas i munnen på mig. Vad är detta?
Sötsugen som tusan. Nästan så att jag vara nära att göra en kladdkaka förut. Men jag tyckte att det skulle bli för sent. Men tanken var ändå inte långt borta. Kanske att det blir något smarrigt imorn ;) Får se hur suget är då ;)


Sötnosen

Jag vet inte, men jag tror att Johannes var ganska trött igår. Vi gick och la oss ca 22.30 inte allt för sent. Låoch pratade lite sen sa godnatt. Efter en stund säger Johannes: "Jag älskar dig. Förlåt för att jag bara gjorde halva". Halva vad? frågar jag, jag får inget svar. Hmm. Och yttligare en stund senare kryper han närmare och säger: "Sov gott. Väck mig inte imorn, jag ska sova till halv elva". Grejen är den att han skulle upp vid 06.00 då han har skola. Så det där med att gå upp vid halv elva var nog bara önsketänkande ;)

Ikväll har jag även dömt lite fotboll, något som jag var tvungen att göra inom klubben. Jag har inte dömt sen jag var 15 och det fanns en anledning till att jag inte har dömt sen dess. Jag är KASS på det. För feg. Så jag hade koll på tiden och blåste vid mål. Sne fick min meddömerska ta resten, vilket hon skötte väldigt bra. Tack och lov för det :)

Imorn är det skola igen. Det är mycket på gång nu. Mycket att lära, mycket att klura ut. Inlämningsuppgifter, seminarie. Hur ska en hinna?

Dags att lägga sig och läsa lite ekonomisrtyrning. Tummen upp för det! ;)

Godnatt

Kortslutning

Ja, att jobba på bank är inte det lättaste. Det är HUUUR mycket som helst att lära sig. Jag kan en så länge bara enkla kassa ärenden. Så jag har hela kundtjänst att lära mig. Men det får ta sin tid. Igår och idag har jag jobbat själv, utan någon som stått bakom mig, och jag är helt slut när jag går från jobbet. Tankeverksamheten är uppe 110% om inte mer. Allt måste stämma! Allt måste bokföras rätt. Så mycket pengar in, så mycket pengar ut osv. Fast det är ett roligt jobb, jag trivs jätte bra både med jobb och personal :)

Imorn drar jag och Johannes ner till Halmstad för att hälsa på Jeppe och Alida :) Härligt, se vad Halmstad har att erbjuda, plus att det blir en liten miniminisemester :) Och på vägen hem på söndag blir det ett snabbstopp på Ullared ;)

Näe, nu vill jag slöa framför tv, fast innan måste jag packa. Eller efter. Hm svårt val ;)

Kraaaam hejs


RSS 2.0