Jag kom inte på någon bra rubrik så jag hoppar det.

Idag är en bättre dag. Jag var på föreläsning på förmiddagen. Läraren vi har kan VÄLDIGT mycket om sitt ämnen. Man får lära sig många knep och vad man ska tänka på, bra inom juridik ;) Efter det satt jag kvar och skrev inlämningsarbete med min gruppkompis :)

Ikväll har det tvättats och packats, för imorgon åker jag till Ronneby på fotbollsläger :D Det ska bli riktigt kul och jag ser fram emot det väldigt mycket!!
Ja, så om tiden ska gå snabbare tills vi ska åka så borde jag släcka och sova nu :)

Godnattkram

Godnatt


Tryggare kan ingen vara.

När jag var tonåring skulle jag absolut flytta från skithålan Oskarshamn. Ofta man ville bo där liksom!! Några år senare bor jag 27 mil bort. Jag tog steget utanför den trygga gränsen. Andra gjorde det och de trivdes som fiskarna i vattnet, de hade hittat rätt. Så varför skulle inte jag också kunna göra det?

Jag säger inte att jag inte trivs i Skövde, jag säger bara att jag är trygg i Oskarshamn, jag vet vad jag har där. Att vara ensam i Oskarshamn betyder inte bokstavligt ensam, medan i Skövde så betyder ensam just ensam. Är det inte fotboll eller skola så sitter jag inne i lägenheten och ugglar.

Att flytta från den trygga gränser passar inte alla!


Ett lättat hjärta!

Tentaperioden är nu över för den här gången, och det känns så himla skönt!! Nu får jag vänta med spänning på resultaten. Hoppas Hoppas Hoppas!

Imorn ska det spelas DM match i Vänersborg, mot Vänersborg, så här blir ingen sovmorgon inte. Upp med tuppen bara :)

Oc vad kan man säga om det härliga vårvädret vi fått? Helt underbart! Jag har inte fått känna på det så mycket då jag suttit inne och pluggat, men nu blir det andra bullar. Jag ska göra mig liten igen, då jag var ute JÄMT. Det enda jag gjorde hemma var äta och sova , sen spenderades tiden ute. Och det är precis vad jag känner för nu, spenderar tid ute i vårvädret, få lite härlig energi och en solkysst hy ;)

Sov gott mina kära!


Beställning påväg.....

Idag har jag lagt 2000kr på böcker jag inte vill ha, men som jag måste ha i min utbildning och till nästa läsperiod som börjar på måndag.

Annars har dagen bjudit på omotivation, plugg, rastlöshet och fotboll. Mitt i pluggande eller när jag kände mig någorlunda klar så tänkte jag att jag skulle ta en sväng på stan, komma ut får lägenheten lite. Så jag sminkade mig klockan 15.30 ungefär. Efter det kände jag att jag måste läsa lite till så det gjorde jag. Det blev ett mer jag-bara-måste-sminka-mig sen kan jag fortsätta igen ;)

Imorn gäller det, imorn ska jag bli testad på min kunskap om marknadsföring. Håll alla tummar och tår nu har :)

Godnatt


Jag har en guldstjärna!

Helgen har bestått av kärlek, fotboll, vänner och plugg.
Det var mycket tvekande angående om Johannes skulle komma eller inte med tanke på att jag måste plugga inför de kommande tentorna. Men tillslut bestämde jag mig för att jag ville ha hit han! :)

Det blev inget studerande igår då jag hade fotbollsmatch och efter den så gick vi ut och åt med en i laget och hennes sambo :) Efter det fortsatte kvällen med spel hemma hos dom :) Däremot har jag suttit många många timmar och Johannes har vart en ängel som hjälpt mig, diskuterat med mig och förstått den engelska boken som är min kursbok :( Känner mig lite säkrare på tentan nu och har en gnista hopp. Så här långt som jag kommit idag hade jag inte kommit utan han <3

Nu är han tillbaka i Oskarshamn och jag är kvar hemma och fortsätter med huvudet bland papper och böcker.

Sov gott! Kram


Tiden är inne igen...

Japp, denna tid som jag är i nu måste vara den/dom roligaste på hela året. Ångest, stress, ser ut som skit ( både jag och hemmet) Laga mat, vad är det? Träna?
Nej inget får komma emellan, jag går med tunnelseende och öronproppar allt för att inte tappa fokus. Så varför utsätter jag mig varje gång? Jo för att min självdisciplin vecka 1 är noll fram till 7 dagar innan då den på en natt lyfts till skyarna och mer där till, eller jag börjar känna att nu är det dags att låsa in mig.

Jag pratar så klart om denna HÄRLIGA tentaperiod jag är inne i just precis nu! Magen är inte min vän, vilket jag på ett sätt kan förstå. Jag är super stressad. Känner att jag knappt har tid att sova för då missar jag för många timmar som jag egentligen kan plugga på. Jag måste verkligen lära mig att vara med från början! Skärpning Sara!

Godnatt alla kära!


Idag är ingen vanlig dag, idag är det Albins födelsedag

Hurra Hurra Hurra!
Mosters älskling fyller 3 år :) Och som man brukar säga när någon fyller år, vad fort tiden går, det kändes som att det var igår han låg i soffan på Ekvägen bara någon dag gammal. Idag är han en underbar lite busig pojk! Och jag har fått massa bus och kärlek i helgen av han, det lever jag på fram tills Påsk :)


En toppen visit i Oskarshamn

Ja, äntligen har jag varit hemma i mitt Oskarshamn. Har umgåtts mycket med både familj och vänner :D

Lördagen blev en snabb sväng med Mo på stan, sen hem och äta lite med pojken. Därefter drog han och repade med sitt band och jag gick till Mo, tog en öl sen gick vi vidare till Sara. Där blev det lite spel, dans, skratt, alkohol med mera med mera! Alltså en toppenlördag! Tummen upp!

Söndagen bjöd bästaste mamma på mat, eller jag bad om det i princip. Men jag har saknar hennes goda mat och snäll som mamma är så lagade hon en god middag OCH godaste citronglassen! Tack kära mor!
På eftermiddagen följde jag med hem till Maria och umgicks lite med henne, Albin och Isabell :) det var kul och jag fick massa kramar och pussar utav Albin :) Han somnade sen gott vid min sida i soffan! Sötnosen!
Idag har det varit stoj och stim med Albin. Vi har lekt ute, kollat på film, pruttttattt masssssssssa med pruttkudden och myst :) kvällen nu var jag och Johannes hos Mo och kollade på hockeymatchen mellan Rögle-IKO där IKO fick storstryk, det var lite synd!

Imorn lämnar jag kära familjen, älsklingen och staden för att ta mig hem till Skövde och börja med tentaplugg, vilket jag inte alls känner för!!

SeS igen till PÅSK! :)

Med kärlek.


Götlaborg

Dagen till ära har bjudit på Göteborg. Vi mötte upp några av Johannes klasskompisar vis stationen sen tog vi tåget till Göteborg. När vi kom fram var det systemet och slottsparken som gällde innan vi gick till en pub och kollade på en band, Richard Vågerud (Johannes halvsysters halvsysters man) han var bra :) Nu 00.38 sitter vi på tåget hem mot Skövde igen lite salongsberusade, sådär perfekt. Inte för mycket och inte för lite ;P

Godnatt och sov gott! :)
Puss och kram


Kycklinggratäng och brottning

Har idag varit ledig från föreläsningar, men det betyder inte att jag är ledig. Näe, det är massa att lära sig i både statistik och marknadsföring, så jag har varit en stund i skolan och pluggat. Lär jag mig något? Än så länge är det segt och i statistiken är det mycket om förståelse och räkneformler.

Idag lagade jag min kära vän Hannas kycklinggratäng, väldig god, och till det blev det bulgur.

Snart väntar brottning med laget. Tre gånger kvar, tack. Det är inte så roligt. Roligare träning har jag gjort, det positiva är väl att det är bra fysisk träning.

Annars då? Jo, jag vill åka hem till hamnen för jag saknar familjen väldigt mycket nu. Varken träffat eller knappt hört från dom i en månad nu :/ Men kanske att det blir hemresa på lördag eller nästa fredag :)

Kramar!


RSS 2.0