Billingen X-trail

SItter och slöar i soffan. Helgen har vait hektisk men rolig då vi har haft besök från Oskarshamn :) Johannes mamma, syster med man och två barn har varit här och fyllt lägenheten med en massa energi! :)
Igår sprang Johannes och Mattias "Billingen X-trail". Ett löparlopp på en terrängbana på cirka 1 mil där loppet avslutas med att springa upp för Billingens skidbacke, ganska tungt om man säger så. Den första som kom springades och tog sig an backen sprang hela backen, sen var det ganska många som gick upp. Och det såg väldigt tungt ut. Tyckte dock att Johannes och Mattias var väldigt duktiga! Jag skulle själv aldrig göra detta lopp (eller något annat). 
 
Johannes hittade lite energi och sprang om killen framför och tog sig upp för sista biten av backen för att sen ta sig till mål :) 
 
Mattias, såg ut som dom flesta som tog sig upp för backen :P
 
Som sagt, sitter i soffan och slöar, jag är helt slut. Både i huvud och kropp, men mest i huvudet. Om jag slapp att tänka ock känna för en stund så skulle jag inte tacka nej! 
 
Nog om det, trevlig kväll på er!

TjugoFyraÅr

I torsdags var det då min tjugofjärde födelsedag :) Och Johannes gjorde den väldigt bra! På morgonen åkte han och köpte nybakat bröd och när han kom tillbaka så stängde han in mig i sovrummet och sa att jag skulle vänta där. Efter en stund hör jag att radion går på och jag undrar vad han håller på med. Han har ALDRIG radion på annars, verkligen ALDRIG. Så då blir jag väldigt fundersam på vad han kan tänkas hitta på i köket. När jag sen får gå ut har han hängt upp ballonger på dörrar och i kökslampan, han har dukat fint och satt ljus i glassen som jag önskade på min födelsedag :) Väldigt gulligt av honom! :) <3
 
 
Efter frukosten gjorde jag mig iordning, jag hade föreläsning efter lunch och när jag kommer ut från badrummet så ser jag Johannes ligga och sova, han måste blivit trött efter allt styr med frukosten. Han var så söt, han låg verkligen ihopkrupen i sängen ;) 
 
Dagens make up blev något nytt, jag testade att göra med svart eyeliner innerst vid ögat, och det var inte det lättaste! Jag målade, tog tops för att fixa till, målade lite till, fixade med tops, så höll det på några gånger innan jag tyckte att det var acceptabelt att visa för andra. Men nu har jag testat på det och kommer att göra det igen :) 
 
 
 
När jag kom till föreläsningen på eftermiddagen fick jag ett jättefint kort av Åse :D Ett som hon har pysslat ihop själv, jag blev jätteglad för det :) 
 
 
På kvällen firade jag och Johannes lite till, vi drack skumpa, beställde en grekisk grilltallrik och drack vin till det. Väldigt mysigt och väldigt gott! :) 
 
På min bemärkelsdag fick jag utav Johannes: chokladlinser (oboy), datorväska och biljetter till Måns Möller. Jag fick två biljetter så jag fick välja någon att ta med. Efter en stunds tänkande så frågade jag Johannes om han ville följa med ^^. Utav Mamma, Isabell, Kari, Bella, Maria, Daniel och Albin fick jag presentkort på Zalando :) Perfekt nu när jag behöver nya skor och vill ha lite vårnytt. Skickade iväg en beställning förut idag så nu väntar jag på en klänning och ett par skor :) Tusen TACK för presenterna, jag är meganöjd!! :D
 
I fredagskväll var vi på Måns Möller som var här i Skövde på stadsteatern. Hans show varierade mellan att vara rolig till att vara allvarlig. Han började ganska spontant, peka ut lite folk i publken som han sen kunde driva med under showen. Det var ett gäng killar som kom kanske en minut efter att Måns börjat prata och direkt började han  skämta med dom. Han frågade om det var kö tll maskinerna på gymmet och om poletten till solariet inte trillade ner i tid. Det började med mycket skämt för att senare gå in i allvaret då han berättade om resan med sin son som har autism. Väldigt bra berättat! Det här var Måns första show och jag tyckte att den var väldigt bra! :) 
 
Inte nog med dom här presenterna, igår när vi var på stan och skulle kolla ut lite cykelkläder till Johannes så passade jag på att testa Nike Free, en löparsko. Jag ville känna hur dom kändes på fötterna för Johanens har sådana och dom ser ut att sitta så bra på fötterna, lätta och smidiga. Det slutade med att vi gick ifrån TeamSportia med ett par Nike Free till mig, han tyckte att jag var värd dom! Han är verkligen VÄRLDENS bästa <3<3<3<3 Vet inte hur jag ska kompensera upp detta! 
 
 
Med detta långa inlägg säger jag godnatt. Till veckan som kommer har jag och Åse satt stora mål, så nu gäller det att vara effektiv!
 
Over and out.
 
 

Träningsläger i Landskorna

Nu har jag äntligen kommit hem efter alla utflykter som varit dom senaste veckorna. Från Oskarshamn i öst till Göteborg i väst. Från Luleå i norr till Landskrona i söder och detta från påsk fram till nu. Resorna har varit väldigt roliga men det tar på krafterna att bara komma hem och tvätta och packa väska för att ge sig iväg igen. 
 
Senaste resan var till Landskrona och träningsläger. Vi åkte torsdag eftermiddag och kom hem nu ikväll. Jag har haft väldigt roligt och det har blivit många skämt och skratt. Vi spelade även en match där nere mot ett lag som också var på träningsläger och det var nog den tråkigaste och skämmigaste matchen jag har spelat. Laget vi mötte gnällde från första tackling tills domarn blåste av matchen. Allt vi gjorde skrattade och hånade dom oss för. Och när vi gjorde mål skreks det en massa saker om oss. Skönt att vi är sånt moget lag som inte svara dom muntliget utan blir tuffare i vårt kroppsspel istället. Det kommer man mycket längre på. Fortsätta spela vårt spel med en touch av närkontakt. Och det avslutande den sista träningen på träningslägret var den stenhårda boll som mitt ansikte fick känna på. Från cirka en meters avstånd får jag en hård boll i ansiktet och flyger ner i backen. Efter det behövde jag inte fylla läpparna iaf, den var lite tjocka efter det, som tur är det så har det lagt sig nu. Nu är det bara lite ömhet kvar på vänstersida som ska försvinna. 
 
Buset den här helgen var att vi köpte ett par väldigt fina string med stay-ups spännen och la i en tränares sko, herrgud, jag kunde verkligen inte kolla på han när han kom till samling för jag visste att jag inte skulle kunna hålla mig för skratt när jag såg han. Och jag dog av skratt när jag såg han så vi blev nog ganska avslöjade med vem det var som hade gjort det ;) Inget läger är fulländat om man inte gör något roligt på tränarna ;) 
 
Nu ska jag njuta av dom få timmarna jag har själv och innan alla förpliktelser kallar för skolan och annat som ska göras. 
 
Heddo!

Yayayay yayay yy

I fredags kom resultatet som jag har har varit så orolig över att få. Beskattningsrättstentan kom ut då. Ohhhhh Myyyy, jag KLARADE TENTAN!! Det trodde jag inte. Helt ärligt så började jag gråta när jag hade kommit hem efter att jag hade skrivit tentan just för att det gick så jäkla dåligt och jag hade ångest över att jag skulle få läsa och skriva kursen i januari nästa år. Så när jag på fredagsförmiddagen gick in och kollade om resultatet hade kommit stod där ett G :) Åses mormor sa att mina ögon talade för hur glad jag var :) Det var verkligen en sten som lättade!
 
Sedan i onsdags är jag i Luleå. Åse är härifrån och vi har fyra intervjuer här uppe som ska genomföras. Det är väldigt fint här. Det är härligt vårväder med mycket snö på tomter och trottarer men inget på vägarna. De har också en "isväg". Där är folk ute och promenerar, åker skridskor, längdskidor och skoter. Man kan då ta sig till en holm och grilla eller köpa lvarm choklad, våfflor eller korv. Så igår åkte vi skoter på isvägen och bakom Åse får man verkligen hålla i sig ;) Men det var en väldigt mysig och härlig förmiddag :) 
 
Idag sitter vi och skriver på exjobbet och på en inlämningsuppgift som ska in om en månad. Sen när har jag gjort något en månad innan det ska in? Bruakr snarare vara så att jag sitter kvällen innan och svär och är sur för att jag inte gjort det tidigare och för att jag inte vet hur jag ska gå till väga, men nu slipper jag det bekymmret och Johannes kan få ha en glad tjej hemma :) 
 
 
Wooooop
 
 

Vart har jag varit?

Tiden rullar och jag med den. Jag har varken haft tid, ork eller inspiration till att skriva något. Och eftersom att jag oftast skriver om vad jag har gjort så vet jag egentligen inte vilken inspiration jag vill ha ;) 
 
Mycket av min tid går som jag sagt tidigare till examensarbetet. Vi har nu börjat med våra intervjuer hos företag och konsulter. Imorn åker jag med Åse till Luleå för att göra en del intervjuer där. Nu innan påk var vi hemma hos mig och hade intervjuer där. Vi skickade ut till cirka tio konsulter här runt om i Skararborg för att be de hjälpa oss med företag och om de själva kunde ställa upp. TVÅ svar fick vi. Hur svårt kan det vara att svara och säga " Nej tyvärr kan vi inte hjälpa er" eller vad som. Grejjen med vårt exjobb är att vi måste gå via konsulterna för att hitta företagen som outsourcar och utan konsulter som svarar eller häjlper till kommer vi ingenstans. Så vi fick rycka i våra kontakter och har nu löst vårt problem vilket innebär att vi får åka Sverige runt. Det positiva i allt detta är att man får se en annan del av Sverige, jag hade nog inte åkt till Luleå om det inte var för exjobbet. Samma som för Åse som inte hade åkt till Oskarshamn om det inte var för exjobbet. 
 
Hemma i Oskarshamn firade vi påsk med mamma, Kari, Isabell, Maria, Daniel och Albin. Kari hade gjort en massa god mat och Maria hade gjort både cheesecake och pannacotta med fruktsallad. Smarrigt! Och inte nog med det, efter allt detta goda satt vi och tryckte i oss en massa godis. Innana vi åkte hem i söndags var vi och firade Myrna som fyllde år igår. Där bjöds på lax och potatis med olika kalla såser och som efterrätt tårta, kakor och godis. Jag vet inte hur mycket godis jag har fått i mig de här dagarna...
 
Idag ska vi ha vår tredje intervju i Göteborg! Där ska vi träffa en konsult, så det blir en snabbvisit dit i eftermiddag men innan det ska det styras med att fixa en lite present, söka jobb och börja tänka på att packa tills imorn. 
 
Nehe, dags att börja!
 
Kram

RSS 2.0