SÅ. JÄKLA. GUTT!!

Sista matchen innan sommaruppehållet har nu spelats. Och varför inte avsluta på bästa sätt, med vinst? Det var precis det vi gjorde. 4-3 slog vi Skarke med. Så jäkla gutt!! Nu gick vi upp två placeringar och går in i höstsäsongen med stort självförtroende :) Härligt! Bra jobbat idag brudar, som vi slet! Men det var det värt. För mig var det här den absolut nervösaste matchen. Vet inte riktigt vad det var med mig. Men i 90 minuter var jag så nervös så jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag kom till matchen med en inställning att vi bara var tvungna att vinna, det fanns inget annat. Vi ledde med 3-1 inför andra halvleken och gjorde ett till någorlunda tidigt. Men sen vet jag inte vad som hände. Vi tappade fokus och spelade en och en, vilket ledde till att motståndarna fick in två mål.. Jag frågade domaren hur lång tid det var kvar "7 minuter" Dom 7 minuterna var nog dom längsta jag varit med om. Herregud. Det kändes inte som att tiden gick och dom pressade på. Men vi stod upp och gick segrande ur matchen. JIPPIE!!! :)
 
Imorn väntar en liten aktivitetskväll med laget, det ser jag fram väldigt mycket emot :) Ska bli kul att äta gott och leka lite lekar så att vi kan släppa det blodiga allvaret som varit ute på planen ;)
 
NU--- > SOVA :) Godnatt
 
 
 

Examensmiddag

Skolan är nu klar, jag har blivit godkänd på exjobbet och kredit- och obeståndsrätten gick också bra. Så. Himla. Skönt. Jag kan inte bli gladare. Nu hoppas jag på att något företag finner mig intressant och vill ha mig som medarbetare :) 
 
I lördags firades min exmen med familj och släkt. Jag är väldigt nöjd med kvällen. Kari fixade god grillad mat och kära syster gjorde fina och goda kladdkakor :) 
 
 
Chokladkladdkaka med lemoncurdtopping, smarrigt!
 
 
Vitchokladkladdkaka med lemoncurdtopping, också väldigt god! :) 
 
 
Nu kan jag börja min egna historia på ett pandoraarmband :) Dom är väldigt fina och kan bli väldigt personliga eftersom att berlockerna kommer belysa en händelse som man varit med om. Kul! :) 
 
 
 
 
En påse som det står "Dagens rätt" på och i den låg bland annat 1 kg kola, Johannes suckade och skakade på huvudet när han såg att jag fått det. Undra varför?? Haha. 
 
Jag är jättenöjd med mina presenter och kunde inte haft en bättre lördagskväll.
 
Tack!
 

RSS 2.0