När kommer vintern?

Idag när jag gick till skolan var det blås och regn, jobbigt. När jag gick hem var det grått och blött på marken, redigt oktoberväder tänkte jag då. Sen tänker man helt plötsligt på vilket datum det är. 26 november. Och det känns som om hösten precis börjat. Det är ju nu det brukar vara kallt och halv blask ute. Inte för att jag saknar det. Men nu känner man att man väntar på att snön ska falla ner. Sen när jag gick till jobbet runt 14,00 då kändes det helt plötsligt som vårväder. Ge mig julkänsla tack.

Hade det andra provet i desktop, kändes bra. Bättre än dem senaste gångerna jag gått därifrån. Nu är det bara att vänta på resultatet.

Jag är så sugen på att göra en tatuering nu. Funderar på en text, som vanligt blir det att rådfråga med syster om det. Vill ju beställa en tid och ha något att vara spänd över ;)

Inhandlade även min andra julklapp igår förresten. Denna gång till Isabell. Något bra man hittar ute på marknaden blir julklapp.

Imorn ska jag och Johannes umgås, undrar vad vi ska hitta på.. Haha som vi sa förut. Vi äter och sover ihop. Måste ju göra något mer än det. Vi får sova på saken.

Nya låten är Kesha-tik tok. Lyssna på den=)

Hejs svejs


Moster dag.

Idag har jag varit ganska mycket moster. Eller jag är ju jämt moster men idag har jag varit med lillkillen.
Åh jag tycker om han så mycket. Maria hämtade han runt kvart i sex och nu känner jag att jag saknar honom. Man kan bara sitta och titta på han och säga nej någongång ibland, men iaf. Att bara tiita på vad han styr med och pratar hela tiden. Det är så kul. Jag älskar att umgås med Maria och Albin =)
När jag kom till dem imorse sa Maria att hon hade bestämt en regel som gällde mig. Varje gång jag är med dem måste jag höra av mig till en kompis och frågaa om vi ska umgås. Bara för att jag ska umgås med någon annan än dem. Inte mig emot. Dagens sms fråga gick till min kära vän Hanna =) Det blir fika på fredag =)

Johannes och jag har fått upp adventsljustakarna och satt en ljussslinga påbalkongräcket. Det blev fint. Och när vi höll på att styra med allt, hämta saker från vinden, ta med saker till vinden. Hör vi glassbilen. Vi vill ha glass.
Jag går ut och ställer mig i en korsning där jag vet att jag kan se den. Och klockan är ca 19,20. I somras brukade den köra förbi den där korsningen ca 19,30. Jag står där ett tag, hör ljudet av den lite längre ifrån. Men ingen glassbil. Då skickar jag ett sms till eniro och får tillbaka att den var där 19,04. Jaja ingen glass idag. Upp och kolla internet och se vart den kan tänkas vara, jo påväg till p-vik. Vi var inte så desperata på glass så vi tänkte inte köra dit. Men vi bestämde oss för att åka till hans pappa ute i svalliden och hämta en ljusslinga, på vägen ut så står glassbilenvid vägen. Vi stannar bilen och jag går ut och köper glass. Inte ofta man har den turen ;)

Imorn är det desktop prov igen, jag vill inte. Min lärare är otydlig och jag förstår inte. Känns som att jag skiter i det här ämnet. Nu ska jag och lägga mig och läsa cosmopolitan =)

Sov gott alla go'a och glada

Julmust och lussekatter =)

Nu sitter jag och mumsar på lussekatter som Kerstin har bakat idag. och till de har jag då julmust. Nu är december nära. 1:advent på söndag sen lucia och julafton nyår. Oh vad jag längtar =)

Köpte förresten min första julklapp igår, den tillägnas åt mitt kära systerbarn Albin.

Han var inne på domus idag och satt så duktigt i kundvagnen =) Myspojk. Vi ska leka imorn hade vi tänkt ;)
Kanske hans mor får lite vila, det brukar bli så när jag är i närheten. Förstår inte redigt varför ;)

Godnatt

Måndagmorgon

Måndagmorgon och jag har redan varit på lektion. Matte C lektion. Idag var jag trött så jag orkade inte hänga med redigt i genomgångarna. Snart väntar jobb och jag ska vattna ur sill till jul, de ni ;)

Igår åkte jag, Johannes, mamma och Kerstin till Kalmar och Ikea. Jag och Johannes har köpt oss en ny säng. 160x200, tyckte vi sov bra förutom att Johannes sparkar in fötterna i hyllan som står precis vid sängkanten. Man får ta på vara på alla ytor i en etta ;) Det inhandlades även 2 par skor, ett par lämnade jag tillbaka och köpte nya, så man kan ju säga att jag bara betalade lite xtra för ett par till par skor ;)
Sne när vi kom hem på kvällen var det bara att lasta av allt lasta in lite nytt som skulle flyttas runt bland lägenheterna. Ska åka och hjälpa mamma lite någondag i veckan så hon blir klar och kan få det lite fint.

I lördags spelade vi sm-cup i Västervik. Första matchen gick inte ås väldans bra, sen snakcade vi lite och andra matchen stod inför Rödsle. Vi tar ledning med 1-0 genom mig =) Gutt att göra mål på dem. Tyvärr förlorar vi matchen med 3-1, men för oss räknas det att vi gör en bra matchoch att vi stod upp bra mot dem. Deras polacker var inte allt för självklara för att komma förbi oss.
Därefter höjer vi oss lite till och vi spelar oavgjort, sista matchen måste ju sluta med vinst nu då eftersom vi höjt oss lite mer efter matcherna. Och ja, det blir vinst med 3-1. Vi går inte vidare men vi gjorde ändå en bra insats.

Ha de!

Bloggfix

Syrran fixar med bloggen så håll till godo.

Prov, jobb och fotboll

Yes, idag har jag haft prov i desktop. Gick sådär. Har inte fattat redigt allt och våran lärare är envis.
Men men något rätt måste jag väl ändå ha skrapat ihop.

Efter det blev det att jobba kvällspasset (som vanligt). Men det går, tiden går relatvit fort ochdå klagar vi inte ;)
Sen hem en sväng till mamma och hämta bilen och byta om till träningen.
Det var en liten uttagningsträning idag tror jag. Vi ska spela sm-cup på lördag och dme hade inte bestämt sig för alla än men jag klarade mig. Jag får följa med. Nu återstår bara om jag får spela. Lite måste man ju hoppas på iaf.

Dagarna går lite för fort tycker jag. När jag kollar på när jag skrev senast känns, vilket var förra fredagen så känns det som att det var härom dagen bara, men icke sa nicke. Det får bli en veckans rapport istället ;)

Igår var jag och Helena duktiga och pluggade lite matte ihop, jag blev nästan klar med läxa sen började hon med desktopen lite då orkade jag inte räkna mer så då köpte jag lite ljus av henne istället, från partylight. Fast lite kan man ju räkna det som matte, var ju tvungen att räkna ut hur mycket jag skulle betala. Iaf så tyckte jag det var en trevligt stund, är så sällan med andra människor än min kära syster och systerson eller Johannes. Varför tar jag mig inte tiden kan man ju undra då?
Det är ju faktiskt rätt kul att umgås med folk. Skärpning Sara!

Ikväll ska jag sova själv hos Johannes, tycker inte om det allt för mycket.Men jag ska klara det. Det är dags för mig att släppa taget om det trygga familjelivet hos mamma och klara mig lite lite mer själv, fast me Johannes.
Men det är inte helt samma sak som att bo hemma!

Imorn blr det hästpass i charken. 8-19. Min fredag är bestämd. Vad ska du göra?

Nu ska jag leta efter mig dosa till internetbanken, den har gömt sig någonstans. 

Kram godnatt 

Fredagen den 13:e

Nu var det ett tag sen jag skrev, men tiden har inte redigt funnits till och sen har jag varit i stockholm i veckan också.

I tisdags tog vi bilen mot stockholm som sagt. Jag, Mo och Magnum. Vi åkte på fm och var framme vid halv yra tiden. Vi checkade in på hotellet och började göra oss i ordning. Tog sedan tvärbanan in till Globen. Vi hade biljetter för hovets entreér så på våran stod det entre 11. Vilket inte finns på globen. Vi gick runt hela och insåg att elva inte fanns. Det visade sig att vi skulle stå i kö fyra, den längsta kön som fanns. Japp det var ståplatserna. ( När dem släppte iljetterba skulle det först varit på Hovet, därför hade vi de entre numret)
Men iaf, jag ställde mig i kö, Mo och magnum skulle gå på toa och köpa korv, oh det var tur att jag ställde mig, kön växte snabbt. Stod där ute i kylan ca 1h 30 min. Och kallt var det. Kl: 19 släppte dem in oss och genast efter en stund blev det varmare. Förbandet drog igång vid lite innan åtta och höll på till ca halv nio. Kvart över nio, började showen. Idolen osm vi alla kommit dit för, P!NK! Fasen så grym hon är på scen och vilken sow hon gör utav allt.
Lätt att jag åker nästa gång hon kommer. Känns tråkigt att det redan är över.

Sen har det vart skola och jobb sen jag kom hem.

Idag har jag varit ledig, fått lönen och innan jag fick den bestämde jag mig för att inte käder. Läser i tidningen att IN the mood har 20 % på allt i butiken, jag kommer ut med en påse och 760 kr fattigare. Ja så bra gick den planen.
Har också bjudit min syster maria och hennes familj, mamma och Isabell och Johannes på mat. Falsk fläskfilé, potatis och sås. Det blev gott, jag är imponerad av mig själv att jag klarade det på första försöket.
Efter maten skulle MAria och Daniel på bio och jag skulle vara barnvakt åt mitt charmtroll, gud så härlig han är. Jag smälter. Nu har Maria och Daniel kommit hem, kanske blir lite efterrätt. Glass och fruktcocktail.

Imorn blir det jobb..

Over and out

Lördag

Har inte haft tid att¨blogga något dem här dagarna. Det har varit fullt upp med flytt, skola, jobb och MOBILEN ;) Näe kanske inte så mycket mobilen, den har man kollat runt lite på innan läggdags. Men det andra har det varit fullt upp med.
I torsdags kom stressen över mig. Först skolan sen hade jag lovat att jobba. Men i skolan fick jag veta att det vi inte vara klara skulle vara klart till nästa torsdag. Sen skulle vi ha prov efter det. SHIT! Har ju saker som är halvklara och lite halvsvåra. Så jag kände att det blev lite för mycket för mitt psyke då. Ska försöka göra Desktop uppgifterna nu så att jag kan släppa det. Jobbar på måndag sen drar Jag, malin och malin till stockholm för att kolla PINK! Ska bli redigt kul. Som sagt, vi ska stå längst fram vid scenen ;)

Idag har det varit jobb och lite flytt, sedan gick vi på kalas hon Johannes systerson, det bjöds på god mat och efterrätt =) Var inte där så jätte länge, blev så trött när jag satt vid bordet, sen är det lite svårt att hänga med i samtal när man inte känner dem flesta där.

Godnatt alla glada =)

Väntan tär ;)

I natt var jag pigg och kunde inte somna, Johannes och jag låg och pratade, han var också pigg. Halv två var klockan när jag kollade, jag skulle upp vid 06,30. Shit tänkte jag. Somnade, klockan ringde och jag var inte särskilt trött. Men det är ju kolsvart ute när man vaknar så tidigt. Skulle kunna tor att klockan bara är tre på natten ungefär.
Upp och hoppa göra sig i ordning och bege sig i blåsvädret till skolan. 2 h lektion sen ringde jag mamma så hon kom och hämtade mig =)
Idag har det packas mer från rummet, har inte ork och lust till redigt än, vet inte var jag ska ha sakerna någonstans. Johannes? Mamma?  Johannes? Mamma? Så går det runt för varje sak jag ska plocka ner. Jobbigt.
Kvällen blev två pass på gymmet, bootystep och spinning blev det idag. Fy tusan vad trött jag var efter dem två passen. Men man är nöjd när man har tagit sig igenom dem och att det är slut.
Onsdag= Grey´s Anatomy. Och vad händer då, jo då är det störning på tv:n. Surt, lite smått irriterad på det eftersom att det är ju så bra. Men lite fick man ju utav programmet och vad det handlade om. Kanske får bli reprisen på söndag.
Jag väntar fortfarande på brevet från posten så att jag kan hämta min telefon. Jag får ingen ro, skyndar mig hem efter skolan för att se om det har kommit. Och idag, icke sa nicke!
Dags för mys och Johan Falk på datan =)
Godnatt

Låt mig vinna på lotto

Åh, vad har jag gjort av min lön denna månad, ångest. Har varit allt för generös.
Får sluta upp med det. Tjänar inte samma summa längre. Och nästa vecka ska jag till Stockholm.
Se PINK! Det ska bli sjukt kul, men det blir ingen shopping i staden.
Igår var jag med min kära vän Pernilla, det var alltför länge sen. Vi åkte till Karlsson =)
Jag köpte endast ett pannband som jag ska ha nu när springträningarna drar igång. Och det kostade endast 14,90.
Kan jag gå med på. Det var iag kul att umgås med Pernilla, det var det viktigaste =)
Innan vårt höstlov hade vi matteprov, det fick vi tillbaka igår. Det var positivt. Jag var godkänd.
Vet inte när jag fick godkänt på ett matteprov sist.
I helgen var jag också på halloweenparty hos Maria och Jesper, det var kul. Alla var utklädda och det var maånga som var det i stan också när vi åkte in dit framåt sentimmarna. Jag var en häxa, men helt svart var jag inte. Hade en lite roligare häxklänning, får se om jag har någon bra bild som jag kan lägga ut senare.
Nu ska jag torka disken så att inte Johannes får sköta det själv.
Ge mig en lottrad ;)
Kram

RSS 2.0