Trötter.

Det är dags att sova tror jag. Är lite trötter känner jag. Imorse när Johannes gick till jobbet och sa hejdå var jag jätte trött och det värsta var att min klocka ringde en kvart efter det. SUCK!

Som vanligt har jag jobbat och har tre dagar kvar innan jag är ledig.
Men imorn innan jobbet ska jag passa Albin en sväng medans Maria klipper sig, sen åker vi hem till dem och äter lite lunch innan vi båda ska jobba. Det ska bli kul. Det är så kul att umgås med dem. Och Albin är mitt Charmtroll.

Städa
måste jag hinna med någon gång också. Får ev besök på fredag kväll. Vilket jag hoppas i och för sig :)
Men svårt att hinna när man knappt är hemma. Dem får nöja sig med hur det ser ut helt enkelt, fast i ett godkänt tillstånd ;)

På lördag blir det lite härligt påskfirande hos mamma. Det ser jag fram emot. Pia kommer hit också :) Alltid kul när hon kommer och hälsar på.

Nu väntar nog sängen, min älskling ville inte sova med mig inatt :( Eller rättare sagt hade inte tid. Får se om jag sover något bra.

Godnatt


Måndag (IGEN)

Varför kommer måndagen så snabbt etfer helgen?
Man vill kunna lugna ner sig lite men sen ör man där igen. I de röda och blå arbetskläderna.

Efter jobbet i lördags åkte vi till Kicki och Mattias. Vi åt pizza och kollade nen halvtimma på körslaget, sen släckte vi lamporna och var klimatsmarta. Vi roade oss med TP bland dem tända ljusen. Det var en mysig kväll.

Söndagen fick jag lite smått panik när vi ksulle ut till Kicki och Mattias. Trodde klcokan var tolv, vi skulle samlas kvart i ett med fotbollen. Men min mobil hade ställt om sig själv så klockan var bara elva. Tack för det. Matchen gik bra. Vi vann med 1-0. Spelade inte vårat bästa spel. Och jag var bara trött. Jobbigt. Kommer aldrig gå vägen den här säsongen.

Nu är det bara fem dagar kvar sen är man ledig två dagar. Skönt.

Ikväll har jag betalat räkningar, mindre kul. Ingen som är positivt när man flyttar hem ifrån.

Godnatt

Typ.

Igår träffade jag Maria och Albin på förmiddagen. Vi tog en sväng på stan.
Konstigt, etfersom vi nyss var i Kalmar. Maria shoppade på hon ;) Näe men lite fynd hittade hon.
Jag var iaf på jakt efter en affär som kunde få bort mitt larm från byxorna.
Yes ni läste rätt. När jag tog på mig mina nya byxor på torsdag fm så satt larmet kvar på dem. Shit. Jag åker inte till Kalmar för att få bort det. Som tur var var dem så snälla inne på Aima och kunde hjälpamig att få bort det.

Sen följde jag med Maria hem och blev bjuden på lunch. Spaghetti och köttfärssås. Det var mycket gott =) Tack så mycket. Efter det skulle Maria till jobbet och jag åkte hem en sväng frö att senare gå och jobba. 15-19 vilken tid alltså.

Idag ska jag jobba, tänka sig. Missar DM matchen pga det. Surt.
Och jag har även lovat att jobba på långfredagen. Dumt. Varför ställa upp när man inte får något positivt tillbaka förutom lönen? Tål att tänkas på.

Imorn är det match igen. B-lags match fast nu ska vi inte ha något b.lag längre. Folk slutar. Tråkigt.
Vad ska man göra?

Förresten får ju inte glömma att nämna att söta mamma bjöd på våfflor i torsdags. Det var mycet uppskattat och gott. Bästa mor!

Nu äta frukost.

Kram hej

Kaaalmar

Klockan kvart över nio, styrde jag och Maria bilen till Kalmar :)
Väl framme börjar vi shoppingen inne på baronen. Det blev någon påse därifrån. Hade självklart tagit med mig en bunt checkar som kom med reklamen i söndags. Dem var bra. Utnyttjade några iaf :)

Efter det tog vi en god lunch på kina restaurangen vid tågstationen. Mumma!
Sedan fortsatte vi in mot stan för att shoppa ännu mer. Vilket vi gjorde.
Vi manar på varandra kom vi på.
Köp den, den var jätte fin.
Och hon likadan mot mig.

Så nu är man någon tusenlapp fattigare men även rikare på bra saker och kläder:)

Det har varit redigt kul att få umgås med bara Maria. Det gör jag gärna om, när vi har pengar igen haha.
Du är bäst <3

Mm mumma!
Mm, mumma!


Massa kassar :)


Hur ska hon förklara det här för Daniel? ;)
"Hur ska jag förklara det här för Daniel?" :)


Mina köp :)

Vi umgicks i 10 härliga timmar idag.

Dags för mig att sova, imorn är det jobb tidigt.
Godnatt

Fun Light

Nu sitter jag i soffan och slöar, jag borde plocka lite med sakerna i lägenheten eftersom att jag får besök imorn.
Pernilla ska komma till mig imorn hon vill se hur jag bor och då vill man visa en fin lägenhet. Men jag orkar inte. Slö. Har jobbat hela dagen (igen) Tycker ni jag skyller mycket på jobbet? Hm kanske är för att jag jobbar kvällar hela tiden! Fast nu är jag ledig imorn och så tog jag semester på onsdag.

Helgen har varit bra. Efter fikan hos Maria gick jag och Johannes och åt en kebabtallrik på Ninos. Det var mycket gott. Sen gick vi vidare till Martin och Carro. Där fick vi äppelpaj som Martin "bakade". Duktigt av han. (Vilket var en ekströms äppelpaj, klar att ställa in i ugnen) ;) Men den var god iaf =) Sen umgicksvi givetvis med dem. Jag lekte lite med Benjamin deras son. Härlig kille det.

Söndagen ville jag göra vad jag kände för, inget planerat. Men lite planer blev det ändå. Man kan verkligen inte ha en dag utan några tider att passa, eller?
Hursomhelst så åkte jag ner till klubbis för lite taktiksanck inför säsongen. Tyvärr var vi inte många där. Tråkigt. Vi blir bara mindre och mindre folk.

Efter att jag varit där åkte jag till mamma och fick mat. Mycket gott. Tog med mig lite matlåda hem också =)
Sen efter det började jag gå igenom mina kartonger som stog i mammas förråd, därför är det lite stökigt i lägenheten. Vet inte redigt vad jag ska lägga alla småsaker och papper som man har.

Over and out

Idag idag idag.

Nu ska jag snart gå och jobba. 6:e dagen den här vexkan, ca 39 h. Det har varit hårt.

Men sen,sen ska jag till mina äslakde och saknade Maria och Albin. Jag har inte umgåtts med dem på nästan 2 veckor och det måste vara första gången det händer sen Albin föddes för ett 1 år sen. Inte bra! Så jag, mamma, Isabell och ev Johannes ska dit och äta hemgjorda semlor som kära mamma har bakat =) Sne får vi se vad som händer efter det.

Imorn ska jag vara LEDIG! Och jag ska göra det jag känner för inte planera något.
Vi har löpträning och terori i klubbis, men jag känner verkligen inte för att planera in det. Har inte haft en enda dag denna vecka där jag har fått andas lite. Så får se vad jag befinner mig imorgon =)

Nu måset jag kila.

Kramar

Full Rulle

Har inte hunnit blogga den senaste veckan, det har varit jobb, träning, tv, utbildning med mera.

Men aif i onsdags så fick jag en vattenkokare av Johannes, det var mycket snällt av honom. Undra om det var i eget syfte. Han dricker te och jag har ingen vattenkokare så han har fått koka på spisen ;P

I torsdags bjöd jag först mamma på mat, sen kom morfar och Myrna förbi och fikade och kollade min lägenhet. Fick en strykbräda i inflyttningspresent, Tack ! Först hade dem också köpt en vattenkokare så när jag sa det till mamma fick hon ringa dem och säga att jag redan fått. Båda skaerna är välbehövliga =)

I helgen har det varit kalas och lite fest. Vit helg för min del. Hade match på söndagen.
Vilket inte gick så bra, det var inte särskilt kul heller. Mina tränare vill ha mig som kedja, vilekt inte jag vill och ändrar inte dem de beslutet ska jag överväga min fotboll. Det är ingen rolig fotboll att vara kedja. Usch!

Nu ska jag jobba. Sitta i kassan från 9-18 vilket hästpass alltså. Måste även gå och få massage börjar få problem med axeln från jobbet.  

Mattorka

Jag har ingen fanatsi till mat.
Det ändå som kommer upp i huvudet är spaghetti och köttfärssås och korvstroganoff och ris.
Nån som har några fler förslag kanske?

Ikväll har jag slappat efter träningen. När jag kollade på dating in the dark, kunde jag ha somnat redan i första pausen. Dags att sova nu, börjar sju imorn också. Men slutar redan halv tolv. Kort dag. Härligt.

Ge mig mattips!

Fotbollsträning

Snart är det fotbollsträning ute i det härliga vädret.
Vi har inte varit ute ås mycket pga det dåliga vädret, så denna vecka blir det på Gunnarsö sen är det Arenan som gäller fram tills att vi kan gå på våran egna plan.
Nu är det på gång. Träningsmatcherna och snart serien.
Kan de bli bättre. Tyvärr har jag inte skött min konditionsträning, får se hur det går med den på matcherna.

Idag har jag varit inne och jobbat lite. Var och plockade boende. Länge sen
Imorn blir det frukten, så från att ha tre lediga dar denna veckan så blev det en.
Pengar pengar =)

Vårväder

Idag har det var ett helt underbart väder.
När jag mötte upp Johannes för att luncha med honom, sken solen.
Det var så härligt. Det var inte så kallt heller. Nu är det äntligen på gång =)
Snart slipper vi alla heltäckande kläder.

Vi köpte pasta från pastaköket som har öppnat vid bion, perfekt.
Slipper man ta sig dit ut när man vill ha en snabb lunch.
Jag tog en ostsås med kebabkött, den var god. Rekommenderas.

Senare på eftermiddagen var jag barnvakt pt Albin.
Maria och Daniel gick ut och åt. Dem fick det i julklapp utav mig. Bli bjudna på middag och barnvakt.
Jag och Albin tog oss till mamma medans dem åt. Vi hade roligt där. Albin är så härlig nu. Och några steg tog han idag. Duktig kille. Sen när Maria och Daniel kom då kröp han bara.

Nu skajag sova om jag ska komma upp imorn, var länge sen jag gick upp vid sex. Skanämligen jobba imorn och börjar vid sju. Härligt ;) Inte !

Godnatt


Kalas och bowling

Yes, som jag skrev förut så var det kalas igår.
Det serverades god mat och god efterrätt.
Både morfar och Albin var nöjda med sina paket. Eller Albin var mer intresserad av annat vid presentöppningen ;)
På kvällen sen blev det bowling, det var redigt skoj. Jag kom fyra av sex. Killarna tog de första tre platserna, men jag var nog inte så långt efter i poängen.  Sen beslutade vi för att åka till Martin och Carro och forsätta festen där. Killarna drog vidare och hämtade alkohol, först hos Jeppe sen hos Johannes. Det var lugnt i början sen började vi med "nostalgi" kväll. Vi satte på den ena efter den andra musiken från old time. Härligt. Det var bland annat spice girls, dr bombay, westlife, vengaboys and you name it. Det var riktigt kul. Och Jespers tjej var jätte trevlig. Det var första gången vi träffade henne igår, hon bor i helsingborg nämligen.

Idag vaknar jag nästan av ett sms, där det står att det är träning. Jaha ja. Upp och hoppa, äta frukost, hämtaskorna i bilen och hem och byta om. Trodde vi var lediga idag pga att vi spelade match igår. Men det gick bra även fast man hade alkohol i kroppen, nu var det inte så mycket, men lite märkte man väl av det. Blev tröttare fortare.

Ikväll var Johannes och jag på Alice i underlandet. Det var bra, men vet inte om jag skulle se den igen. Johannes tyckte den var rolig.

Snart sängen, får se vad som händer imorn. Hör av er =)

Hem ljuva hem

Idag har jag jobbat (mycket ovanligt) Inte!
Det har varit full rulle så när vi väl fick gå hem var det väligt skönt.
Kom på i slutet va arbetspasset att jag är ledig ända till torsdag nu.
Härligt. Hoppas det blir lite badhus med Albin och Maria.
Ska gå på kurs två kvällar med så helt ledig så är jag inte.

Imorn är det kalasför min kära morfar och systerson.
Kul att träffa alla, mindre kul att vi har vår första träningsmatch imorn. Typsikt.
Och eftersom att min familj och jag inte delar det intressent sitter jag snällt kvar på kalaset.
För den här gången.

På kvällen blir det bowling på the big bang, det ska bli kul. Det är så fräscht och häftigt där ;)
Hoppas jag vinner ;)

Godnatt

Plock och Fika

Ja, idag tvättade jag lite till och plockade lite till.
När blir man klar i en egen lägenehet, känns som jag kan hålla på i all oändlighet. 

Innan jobbet och fikan idag gjorde jag en kyckling och pasta rätt.
Utan en receptbok, och det gick bra. Tummen upp för mig!

Klockan tolv träffade jag Alen för att fika, det var evigheters evigheters sen.
Men det var roligt. Jag bjöd han för att han fyllde år förra veckan ;)

Klockan två stämplade jag in på jobbet, och var där till stängning, likså blir det imorgon.
Stängning, fast då är jag på golvet de sista yvå timmarna.

Nu ikväll har jag bara slappat och tänkt på vad Kenneth sa.
Jobbigt. Han gav mig en tankeställare. Jag som var så bestämd innan på hur jag skulle göra.

Hur ska jag kunna sova inatt? ;)

Jobb och städ

Idag fick jag gå in lite extra och jobba. Slutade vid kvart över fyra.
skönt att få sluta så tidigt någon gång.

Idag var jag sugen på pannbiff, potatis och sås, men det blev inte bra, jag vill ha min mammas mat!

Efter det städade jag lite här hemma, jag har dammsugit, torkat golv, hann också med någon tvättmaskin.
Har satt upp mig på tvättidpå torsdag fm, men ska ta en fika med Alen vid tolv så hinner inte med så mycket då.
Om inte någon utav oss får något förhinder. Det har varit fram och tillbaka med att hitta en dag som passar.

Och jag är så laddad för GREY´S ANATOMY som börjar imorn. Och och och.
Tror ni inte det är träning då. Det är så typiskt. Det gör mig nästan lite sur att behöva vara kvar på träningen, men imorn är det som viktigast att vara på träningen vid 21-21,30. Det blir att köpa programmet på 5 play. Också typiskt.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och sova.
Upp coh jobba imorn. Och imorn börjar Alice i underlandet =)=)

Cup

Igår var jag och mitt lag på cup i Västervik.
Det var en träningscup, så det var ingen prisutdelningen eller nåt sånt.
Iaf vi kom trea av tio lag, tycker att det var bra gjort.
Jag gjorde två mål. Och så sprang jag in i ett materialrum, metallstängerna bara smällde där inne. Ni kan tänka er ljudet av nån som försvinner in i ett rum och det kommer "krasch" ljud. Hahah. Domarn såg förvånad ut när jag kom ut där ifrån.

Det blev lite segt i mellan åt, litel ånga pauser ibland och innan sista matchen fick vi vänta två timmar, och har man då spelat fyra matcher innan så blir man seg. Men vi vann matchen, det är huvudsaken.

Sen på kvällen kollade jag och Johannes på Kanada-Usa matchen. Shit vilken match. Spännande, jag trodde inte Usa skulle lyckas sätta in pucken innan tiden var ute. Härlig match. Som sagt eftersom man suttit mycket i pauserna på cupen så låg jag på golvet och tittade, vad så trött på att sitta, hur jag än satte mig så var det obevämt.

Idag åkta jag till min syster och Albin runt halv elva. Det var som alltid roligt hos dem. Jag skulle vara barnvakt på em. När maria åkte till jobbet tog jag en promenad med Albin ute. Det var delvis skönt. Det var skönare när jag åkte till dem. I och för sig så regnade det när vi var ute och gick, inte mycket, men lite gör det lite kyligare.

Efter besöket och halvdagen hos dem bar jag mig hemåt och började städa lite i lägenheten. När kommer jag bli klar? Man har ingen lust att hålla på längre. Jag har flyttat runt i 4 månader nu. Och blir det skola i höst så ska man flytta igen =( Usch, ordet flytta får mig att sjunka under marken. Så därför tänker vi på något annat =)

Så som att jag ska gå på bio på söndag med kärleken. Alice i underlandet blir det.
Imorn ska jag jobba och fika med Alexander. Hur länge sen var det inte man pratade med han. Det ska bli kul. =)

Mer tv.
Godnatt

RSS 2.0