Min nya utveckling

Idag tog jag yttligare ett steg i min utveckling. Jag jobbade min första dag på banken :) Det var nervöst imorse, eller redan igår kväll, men allt har gått förvånansvärt bra. Jag är nog inte lika blyg och osäker på mig själv som jag tror. Jag var knappt nervös på väg till Mariestad inte heller när jag gick från bilen till banken, då man kan känna extra pirrigt. Det kändes bara bra,och jag var spänd inför hur det skulle gå under dagen. Jonas som lär upp mig är jätte trevligt, lätt att prata med och hjälpsam. Tack och lov för det! Den Sara jag fortfarande tror att jag är, hade haft handsvett, stått och lett hela dagen av blyghet, mmat lite osv.

Själva jobbet har varit utmattande i sig. Efter någon timma orkade jag inte fråga eller skriva mer, då var jag så trött i huvudet utav allt som Jonas redan hade hunnit gå igenom med kunderna. Insättning där, uttag här, växla med mera med mera. Men jag vet att snart kan jag det också som rinnande vatten, eller? ;)

Torsdagen den 18 augusti hade jag och Johannes varit ett i 3 år :) Och den firades med att jag jobbade 8-18 i Oskarshamn och Johannes gick i skolan 7-16 i Skövde. Hur brukar ni fira era årsdagar? ;)aj Aj aJ

I helgen köpte jag mig en epilator. Och jag hade både sug och inte sug för att testa den. Oftast är det ju så att när man köer något nytt som kläder, skor, smycke eller liknande vill man oftast använda det direkt. Epilatorn var blanda känslor kring. Jag ville för jag visste att jag skulle slippa behöva raka benen dagligen och jag ville inte för jag visst att det skulle göra ont.
Men imorse tog jag steget. Jag körde. Och jag säger bara AJ! Det kändes. Jag fick handsvett och det får jag nästan aldrig. Bara när jag är riktigt nervös. För varje gång man förde epilatorn mot huden ville man lika snabbt ta bort den där ifrån. Men nu sitter jag iaf här med någorlunda fräscha ben. Tyvärr är det så att man måste epilera några gånger för att håret växer ojämt så de hårstrån jag inte fick tag på idag kanske jag får tag på imorn. Så jag vet vad jag har och vänta mig kvällarna framöver nu.

Tror att en förkylning är på gång i kroppen :( Och jag känner att jag inte har riktigt tid för det nu. Mycket jobb framför mig och en viktigt fotbollsmatch på lördag, så det är nog bäst att jag kurera mig lite nu :)

Godnatt kram


RSS 2.0