Mars nästa

Då var februari över. Ett steg närmare våren :) Som jag längtar. Tänk när vi får ta på oss lite tunnare lättare skor, lämna vinterjackan hemma, och lite tunnare kläder. Mm. Jag känner doften av att det är nära ;)

Idag har min älskade mamma och syster namnsdag. Grattis till er <3 Även kusin Hanna har namnsdag, och det lär vara någon mer i släkten som har de också, då jag tycker der verkar som att halva släkten har maria som andranamn. Men iaf grattis till Hanna också :)

Träningen ikväll gick inte bra. Jag fick inte i mig någon mat innan och det satte sina spår då jag fick skit ont i magen. Så det vara bara avbryta träningen och åka hem. Men imorn är jag fit for fight igen :)

Dags att sova snart, skolan börjar tidigt imorn och jag är alldelles för morgontrött. Eller jag har blivit på senare tid. Måste ändra på det.

Godnatt

Vad man borde göra och vad man vill göra :)

Jaha, då sitter man här ensam. Johannes är på jobbet.
Jag borde diska, jag borde plugga. Men jag tror att jag ska sätta mig med min nya bok som jag köpte i fredags, "Elins värld" :) Äntligen. Den kom ut innan jul, men det är inte förens nu jag köpt den. Johannes tycker min läsning tar upp mycket tid så jag får passa på att läsa när han inte är hemma ;)

Igår hade vi besök av tvillingarna Sillén. Det blev god mat och melodifestivalen. Slank även ner lite alkohol. Senare åkte vi in en sväng till stan och tog en drink. Kul att jag och Johannes kan göra något ihop med några andra. Vi brukar inte vara så bra på det annars ;)

Idag ringde Albin till mig. Han är så goo. Vad jag saknar han, men jag saknar även alla andra i Oskarshamn. Bara två veckor kvar tills jag får träffa er :)

Och i fredags på fotbollsträningen gick mina skor sönder. F*N. Jag tänkte jag skulle kunna ha dom ett litet tag till, men det är bara köpa nya. Jag har träning imorn igen så jag får väl försöka fixa ett par innan. Det tråkiga med att köpa fotbollsskor nu är att affärerna har knappt fått in några damskor :(

Mot soffhörnan och nya boken :)


Plugg

Sitter och skriver på inlämningsuppgiften i kontraktsrätt.
Det är liknande det vi gjorde i juridiken, och nu känns det som att det var JÄTTE länge sen jag gjorde det.
Hur ska jag göra? Hur skriver man? Hur hittar jag rätt lag? Herregud. Det var en och en halv månad sen jag tentade i juridik. Jag borde kunna det här ;) Skärpning!


Fick en kommentar på mitt förra inlägg. Det är bara att konstatera. Jag är en kopia av min moster <3.


Kram

30 månader

Igår var det två och ett halv år sen jag och Johannes blev tillsammans. Tiden går fort när man har roligt :)
Är man extrem om man nämner sånt varje månad. 2 år 7 mån, 2 år 8 mån, 2 år 9 mån, 7 år 3 mån osv. ?
Dags att sluta kanske..  Japp, dags att sluta upp.

Iaf, nu när jag ändå har skrivit att vi har haft 2 år och 6 månader, så igår, bakade jag scones till frukost. Dert var gott, fast jag har njutit mer av det när jag har varit matglad. Sen såg jag också att Harry Potter filmen gick nu i helgen och Johannes har gärna velat se den, så den gick vi och kollade på. Även fast jag fortfarande var illamående, men inget har "hänt" sen ons-torsdag natten.

På kvällen åt vi hasselbackspotatis och lövbiff med persiljesmör, något som jag också tycker väldigt mycket om. Fick inte i mig mycket utav det heller. Men lite är alltid något.

Här är min FINA KANDELABEL som jag fick utav sötnosen uppe i hörnet ;)
När man ser den sådär så duger den mer en väl än dom där rosorna :)


Som vanligt på fredagarna är det Let´s Dance. Och parlamentet. Och modern family.
Bra fredag :)

När ska eländet gå över?

Är fortfarande dålig, eller jag är illamående. Har varit det sen i torsdags :(
Jag som hade hoppats på att kunna spela cup idag med Skultorp, men det fick jag tacka nej till.
Mat får jag i mig lite grann av, jag är hungrig men ändå inte. SUCK!
Vad har jag gjort för att förtjäna det här?!?



Magsjuka på besök

Igår var tre tjejer från klassen hos mig. Vi pluggade och pratade.
Sånt som alltid är kul. Men på kvällen fick jag plötsligt ont i magen. Jag tänkte att det är säkert magkatarr, jag hade stressat hela förmiddagen och sen fikade vi, alltså onyttigt. Men nej, ingen magkatarr. Det var maginfluesen. Elva drog det igång, sen tolv, ett, två, tre, fem. Så rolig natt hade jag. Var på toan ett tag sen "sova" innan det var dags igen. Fy tusan alltså.

Men nu mår jag någorlunda bra, jag har fått i mig lite mat. Väntar på att Johannes ska komma hem så jag kan ta mig en dusch, vill inte göra det när jag är ensam. Kroppen är inte så stark för tillfället.

Och nu kom han visst hem. Skönt :)


Tre röda rosor!

Igår var det alla hjärtans dag. Tror inte att någon missat det. Mitt hjärta fick ett presentkort på relaxavdelningen på arena Skövde. Och jag fick en kandelabel. Något jag letat länge länge efter, och hittade en på lagerhaus förra veckan (eller när det nu var). Eller jag tror det. Jag fick det inatt när han kom hem från jobbet, och jag kände igen doften från lagerhaus och storleken på paketet. Så det var inget mer romantiskt med den dagen. Och jag är en sån där person som ska fira allt, tydligen.

Men jag blir inte uppvaktad om jag inte utnyttjar dom där dagarna som går att fira ;) Och egentligen är väl uppvaktning som sker lite bara sådär dom viktigaste, man ska inte behöva en alla hjärtans dag dag. Man ska inte behöva en morsdag, farsdag osv. Personer som står en nära ska få veta att dom betyder mycket för en lite då och då. Inte bara BESTÄMDA DAGAR OM ÅRET! Tillexempel, mamma vet hur fäst jag är vid henne, men hon ska firas på morsdag också. Så är det bara :) 

Och på fettisdagen, ja, då äter vi semlor. Jag är inte jätte förtjust i semlor, men jag ska banne mig ha en när det är fettisdagen ;) Hur sjukt är det? Snacka om att vara principfast! 

Sen har vi våffeldagen, smaaarigt. Johannes tycker inte man ska ha något våffeljärn, för att våfflor blir man bjuden på. Men jag tror att vi får inhandlat en nu. För tror inte att vi blir bjudna på våfflor på vaffeldagen. Inte om vi är i Skövde då. Men då har jag något att skylla på, varför vi ska köpa ett våffeljärn ;) HA HA! 


Nu väntar träning, efter det ska jag handla och då ska jag även handla röda rosor till mig från mig. Alla hjärtans dag utan rosor är inte riktigt en alla hjärtans dag. ;)

Tack för mig- Hej :)

Fredagsmys

Jag och Johannes har kommit in i någon dålig morgonvana. Vi är skittrötta. Vi kommer upp runt tio elva och är hur sega som helst. Inte bra. Måste försöka ändra på det. I övrigt har dagen varit bra. Fredag och lördagar kommer vara dom dagar vi kommer ha tillsammans, då Johannes jobbar 15-22 söndag till torsdag. Puls att jag går i skolan tisdag och torsdag och slutar 15.00.

Så efter frukost styrde vi i lägenheten och sen åkte vi en sväng till stan. När vi kom hem fixade vi lite mat, kebab med sallad och hemagjord kebabsås, som vi la i pitabröd. Mycket gott. Vi tog en 20 min promenad också. Så nu har jag sett lite lite mer utav ryd. Innan har jag gått från lägenheten till bussen/bilen och affären. Dock var det lite kyligt.

Kvällen har spenderats i soffan, med kladdkaka och let's dance. Bra fredagskväll.

Imorn ska jag testa på curling. Intressant. Har ingen aning om hur det fungerar, men det ska bli riktigt kul. Vi ska ha en kickoff med laget. Perfekt nu när man fortfarande är relativt ny i laget.

MASSA MASSA GRATTIS TILL STORASYSTER MI FÖR ATT HON HAR FÅTT FAST JOBB PÅ SJUKHUSET. JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD FÖR HENNES SKULL <3<3<3

Nu fortsätter myset!


89 poäng

Idag har vi haft seminarium 3. Intressant lektion.
Vi "testade" hur ett beslut ändrades från att komma fram till ett beslut individuellt och sen diskutera det i grupp.
Vi fick veta en kort berättelse om hur ett plan störtar utan att dom hinner säga vilken kurs dom är i. Planet störtar i öknen, och våran uppgift var att rangordna 15 saker i den ordning vi tyckte var viktigast. 1 var viktigast. Sen diskuterade vi i gruppen och fick då ett annat resultat. Oftast blir dom bättre. Sen fick vi se experternas rangorndning, och efter den skulle vi också jämför våra resultat. Vi fick sedan säga upp våra individuella poäng  och gruppens poäng. Dom flesta låg mellan 60-75 kanske. Jag fick hela 89 poäng, haha. Inte bra. Våran föreläsare blev lite förvånad över de höga poängen. Haha

Efter dagens seminarium jag jag, Angelica, Elin och Cathrine och fikade på Pim´s. Eller fika, det blev en en varm chokladdryck för min del. Gott.

För tillfället har jag mean girls på på tv:n och jag väntar på att Johannes ska komma hem från jobbet :)


Slööö

Ja, vad har hänt sen jag skrev sist?

Vi var hemma i Oskarshamn i helgen, Bosse hade fest för att han fyller 60 idag ;) Vi firade honom i lördags i folkets park. Mycket roligt. Och jag tror att han är ganska nöjd också. Thorleifs var även där och spelade men då var det även för allmänheten. 

Johannes fick jobb förra torsdagen på sector alarm :) Så igår var han på kurs i göteborg hela dagen och till torsdag ska han gå bredvid tror jag :) Jag är väldigt glad för hans skull.

Idag är det träning igen. Fysträning. Hade ingen träningsvärk efter förra veckan, får se hur det blir den här veckan. Känns ändå bäst med träningsvärk för då vet man att man har presterat bra ;)

Jag borde plugga lite nu innan, men jag är så slö. Har varit på två föreläsningar idag. Och inte blev jag piggare för det.

Massa grattis till moster Pia och svärfar på deras födelsedag :)

Ciao


HURRA för mig!!

Jag klarade BÅDA tentorna som jag hade precis i början av detta år.
Det känns så jäkla bra. Nu kan man släppa tankarna på omtenta och sikta framåt mot de nya tentorna som ska skrivas.
I´m so happy!

Imorn ska jag och Johannes fixa lite på stan. Hitta en kavaj till mig och en skjorta till honom. Hoppas vi hittar det :) Sen får vi inte glömma minneskortet till den nya kameran som införskaffats. En systemkamera :) Nu ska vi bli riktiga fotografer ;)

Haft en såndär jobbig träning idag. Usch! Gick bättre förra gången, men det kan bero på att jag inte visste vad som väntade mig förra veckan. Idag visste jag det..


Mot bingen

RSS 2.0