18 arbetsdar

Den 14 respektive den 20 april får jag veta om jag klarat mina tentor. Men det kan förstås bli tidigare, vilket jag hoppas. Tentan igår känns sådär. Den var svår och det blev för mycket ordbajsande. Usch!

Efter tentan var det tentafest. Det belv tyvärr lite för mycket av det goda. Och så gullig som mitt hjärta är så kom han och hämtade mig, fast att han skulle upp tidigt idag.

Imorn börjar ett nytt ämne. Här är ingen ledighet inte. Men jag behöver något att göra nu när Johannes är borta. Han är och jobbar i Växjö den här veckan. Så hoppas dagarna går fort nu :)

Massa GRATTIS till Jenny och Christoffer som ska få ett till barn.

Godnatt

Memorie

Idag har jag "spelat" memorie i skolan, eller memorie på ett sätt där man ska förklara vad som står på lappen och inte memorie som man ska hitta ett par. Jag tänkte att gör man som ett memorie inom allt som har med organisationen så kanske man lär sig något, och visst gjorde jag det. Men jag har fortfarande 38 saker kvar att lära enligt lapparna ;)
Det tog iaf på energin, jag känner mig helt slut och då har jag bara suttit idag men använt hjärnan väldigt mycket. Imogonska jag lära mig det sista. Sen ska vi äta våfflor, Johannes och jag. Frågan är vart? Vi har inget våffeljärn :(
Våfflor ska jag ha bara för att det är våffeldagen ;) Smarrrigt!

Imorn får jag pengar igen, det tackar jag för!


En tenta gjord, en kvar

Igår skrev jag tenta i kontraktsrätt, satt och skrev konstant i 3h och 30 min. Jag hade ont i fingrarna efter 1h, och då höll jag på med andra frågan och hade två kvar efter det. Men det gick vägen, det var bara att pressa sig själv att få ner all text och alla lagar på pappret. Hoppas Hoppas Hoppas att det gick vägen!

Efter tentan åkte jag direkt till Skultorp, vi hade lagmöte. Skultorp går upp i fyran i år och där ska vi också hålla oss kvar :)
Kff har gått upp till trean i år, Grattis till dom. Mycket rolig nyhet! :)

Idag har jag tentapluggat med Catherine; vi har tenta på lördag igen i organisation och ledarskap men den tentan känns inte helt okej än. Men jag har 63 h kvar att lära mig allt, och då förutsätter det att jag inte sover något. Så kanske 40 h att lära mig på. Ska jag klara det? Klart jag ska! ;)

I måndags var jag och Johannes och kollade på en lägenhet nära skolan och stan. Perfekt. En etagelägenhet. Och vi HAR FÅTT DEN. Så jäkla gutt. Vi flyttar i mitten av juni, så nu är det bara att packa ner allt igen. Men förhoppningsvis stannar vi i den här lägenheten ett tag nu :) Vilket jag tror att vi kommer jag, jag är kär för att det finns en trappa i lägenheten upp till ett rum eller loft. Mysigt :)

Dags att läsa lite organisationsstrukturer och kulturer, olika teorier innan man somnar.

Kram godnatt

Lördagsmys

Bosse och Kerstin är och hälsar på oss i helgen. De kom igår kväll. Idag ville dom till Rusta och Ö&B, så dit åkte vi runt lunch. Efter det tog vi en lunch på Gräddhylla, mycket god mat. Sen hem och vila/kolla film/plugga. Till kvällen blev den kycklingklubbor och klyftpotatis, också väldigt gott. Nu sitter jag med en rom och cola :)
Har även sagt att jag ska lära mig dricka öl, men jag känner att det kommer bli väldigt svårt.

Imorn ska jag plugga hela dagen. Johannes jobbar, Kerstin och Bosse åker hem, jag får inte spela match pga att jag fortfarande har ont i nacken :( Typiskt!!

På återseeden :)


Nackspärr!

Jag dör. Imorse när jag skulle böja mig efter vågen så högg det till i nacken. Tack, det var nackspärr. Jag har gått med en vetekudde HELA dagen och nu blir jag snart tokig. Hur tusan ska det gå att sova inatt? Får väl bli kiropraktor imorn även fast jag inte vill. När jag tänker på att någon ska vrida nacken på plats så bara tänker jag att det kommer gå åt h*lvete. Hur kan dem göra rätt? Hur vet dem hur dem ska göra liksom? Hoppas hoppas hoppas att det är bättre imorn.

Fick tulpaner utav Johannes idag, kanske tyckte han synd om mig <3 Det uppskattades iaf.

Godnatt alla kära!

Tentaångest smyger sig på

Mm, om exakt en vecka har jag tenta i kontraktsrätt. Den är jag inte så orolig över, men organisation och ledarskap som kommer på lördagen efter tisdagen är jag orolig för. Idag på sammanfattningen kändes det bara hopplöst. Hur ska jag re ut det här? Hur ska jag lära mig allt? Vad ska jag lära mig? Hur ska jag lära mig på bästa sätt? Gaaaah, jag vill bara skita i det!
Så nästa lördag är jag väl nårbar igen om jag inte ringer någon nära anhörig för att få lite pepp eller beklagar mig.

Idag har det även bokats en resa till London. Längtar, längtar, längtar!! Den 2 juni lämnar jag Sverige tillsammans med Johannes, Mo och Kimmy. Ska bli så himla kul. Fira att jag gjort mitt första år på Högskolan, sista tentan är 1 juni 14.15-19.30. Så jag tyckte det var värt att åka då ;)

I söndags spelade jag min första match i Skultorp dräkten, kändes bra. Gick någorlunda bra också. Vet inte vad tränarna tyckte, dem sa inte så mycket. Jag är ganska van vid att ha en som gapar på mig annars ;) Nästan så jag får ta ett snack med tränarna här i Skultorp och be dom säga något om min insats, haha.


Igår fyllde moster älsk 2 år. Ser ni kärleken? ;)




Mot soffan och plugget (tv:n) hahahaha


Full fart.

Dagarna går snabbt när man har skoj. Helgen i O-hamn var bra. Träffade min närmaste familj i fredags, vi åt god mat och god efterrätt, och pratade, och busade och spelade spel :) <3

I lördsags hade jag lunchdejt med Mo och Kimmy, coffehouse blev stället. Gott, tog som vanligt en nachosallad. Mm, den är så god :) Efter det var det hem och packa väskan och bege sig ut till Kicki och Mattias. Mattias fyller år idag, GRATTIS! Men iaf, han firades i lördags. Vi blev bjudna på varmröktlax från timmernabben och deras romsås. Mhm, det var gott det också. Jag har precis lärt mig äta lax ;) Vi stannade inte så länge då vi skulle åka hem till Skövde.

I söndags fick jag fina tulpaner och den nya marabouchokladen mango utav Johannes <3 Eller det var väl till båda, men jag tyckte ändå det var gulligt av honom :)

Tanken nu är jag ska plugga lite, tenta om två veckor, men jag är så trött. Usch. Inte nu, måste vara pigg!
Jaja, jag får göra mitt bästa ;)

Toodelu

Pusskalas

Det blir en snabbvistelse till Oskeshamn i helgen. Åker när Johannes slutar jobba ikväll/natt.
Han fick en tandläkar tid imorn. Jag tyckte väl att det var lite osmart att ta en imorn när vi ska hem nästa helg, men det visste han ju inte. För att han frågade nämligen idag när tanken var att åka hem nästa gång igen, då sa jag nästa helg, William döps då. Jaha, är det nästa helg? JA! Hahaha, hade han vetat det hade han kanske kunna lägt sin tandläkar tid då, men men sån är han ;)

Dagen till ära har spenderats lite på gymmet, lite i skolan och en del hemma framför datorn än så länge, men ska snart förflytta mig till soffan :) Och imorn då står det pusskalas på schemat :) Min goseplutt! Sen blir det även lite middag hos mamma <3

Tjingeling

RSS 2.0