Jag smälter

Albin är så underbar. Smälter man eller smälter man när man får ett sånt här sms från syster min?


Första Advent

Mysigt med första advent. Inne är det ialla fall mysigt och advent, ute är det mer som tidigt höst. Åtta plusgrader och regn.
Kvällen bjuder på soffhäng och tv. Och självklart ska det fikas med julmust och lussebullar :) Mmm:)

Vad tycker ni om mitt nya nagellack? :)


Tack

För alla fina kommentarer :)
Massa kramar till er! :)

Ikväll har jag och Johannes haft en myskväll med chips och dipp :) Kan ni tänka er, jag som skrev att det inte händer så ofta i vårt hem. Ikväll gjorde det de och jag är illamående ;)

Hisnats och kram


VG VG VG

Jag är så glad, jag är så glad, jag är så glad :) Jag fick VG på arbetsrättstentan :D:D:D


Lördag den 12/11-11

I lördags hade vi årsfest/avslutningasfest med Skultorps IF dam och herr. Innan bussen skulle ta oss till Grevagården träffades vi i damlaget hos Eddie och Hanna :) Där bjöds det på chips, morötter, gurka och dipp. Oh Gud vad gott det var. Jag älskar verkligen chips och dipp. Tyvärr blir det inte så mycket sånt hemma då det bara är jag som äter det. Ialla fall, klockan 19 började festen och då bjöds det på god buffé :) Sen var det lite prisutdelningen och efter det fortsatte kvällen med massa prat, drickande och dans till ett liveband. Kvällen var toppen :) Hannas kommentar var bäst, vi hade buggat en del, och det blev väldigt varmt så efter vi varit och tagit luft såg hon sig i spegeln och sa att hon såg ut som en dränkt katt ;) Hahah. Det är ett härligt gäng jag spelar med :)

Kvällens höjdpunkt var....... Att jag blev ÅRETS ÖVERRASKNING :D:D:D Jag blev/är så glad över det. Det är mitt andra pris på mina 13 år som fotbollsspelare :)


11-11-11

I fredags var en lite speciell dag. Jag och Johannes hade vår första förlovningsdag :) Tyvärr var jag inte riktigt på humör. Jag ska nu erkänna något som jag inte är nöjd över. När det är något man firar, typ som förlovningsdag, årsdag eller liknande tycker jag att man kan ge något. Det behöver inte vara något dyrt eller så bara något litet. Johannes fick mig att inse/förstå att han inte kommer ge mig något. Så jag var i princip sur hela dagen för att jag ev. inte skulle få något, samtidigt som jag inte ville tror att det var så. Han fick fin Ölflaska från det tillfälliga sortimentet ( han dreglade över att han så gärna ville ha den, men den kostade 123:- ! ) så jag sa att han inte fick köpa den, för då kunde jag he honom något som han verkligen vill ha, så den fick han och en tidning han också har stått och funderat på :) Näe inte efter det att han fick sin present fick inte jag något, då förstod jag att näe jag kommer inte få något :( Känslokall tänkte jag :O Efter ett tag fick jag en litet inslaget paket , han sa att han inte ville göra mig surare. Oops. Ialla fall i det lila paketet låg ett fint halsband. Men han ville få mig att tro att han inte hade köpt något och det lyckades han med..

Vilken människa jag kan vara ibland alltså..


På Ö&B

Nu har vi varit en sväng vid Stallsiken, ett område med lite affärer. Inga klädaffärer men lite annat. Och så var vi inne på Ö&B och tänk där kan man hitta lite vad som :) hittade en lite plånbokspalett med häftiga ögonskuggor. Hoppas dom är bra nu :)

Ps. Bara för att jag köpt den här nu så önskar jag mig ändå en ögonskuggepalett :) Ds.


Cleopatra Maffioso Pascini

I lördags var jag på en speciell fest. En maffia fest :) Alla som var där hade fått en roll. Det handlade om en familj, fast mamma och pappa var skilda och hade nu nya partners, sen var det en advokat, maffiaboss med fler. Jag var dotter till de skilda mamma och pappan. Under kvällen fick vi två lappar på dom stod det uppdrag man skulle utföra. Allt handlade om att vi skulle finna en mördare då min mamma dött och hennes kille. Så genom uppdragen skulle vi då lista ut vem det var. Det var så jäkla kul. Jag kan absolut tänka mig att gå på en sån här fest igen!! :) I alla fall, efter att alla utfört sina uppdrag så fick vi skriva på en lappen vi trodde det var och varför. Jag kan ju säga att det var som gissade rätt. Min styvmoder som inte alls tyckte om mig. Ja, jag mördade Fred (mammas kille) för att han hade ihjäl mamma. Haha. Hoppas ni förstår lite av vad som hände i lördags. Som sagt det var väldigt invecklat ;)

Tack Mo och Fiffi för denna kväll. Jag hade jätte kul :) Kram på er:)


Tråååkigt

Sitter på föreläsning och fattar nada. Sitter och skriver av åhörar kopiorna men vad mer? Om klockan ändå var 17 för då får jag gå hem :)

What?


Lite rastlös

Varför känner jag nog rastlös efter minst en månad tungt skolarbete? Sker är nu jag borde njuta och ta det lite lugnt. Nejdå, jag är rastlös. Vill göra något på något konstigt sätt vill jag plugga fast att jag var så less på det nu i slutet, motivationen var som bortblåst.

Nu får jag vänta ca en månad innan jag får veta resultatet :/ Suck

Imorn blir jag hemma i Skövde, så jag tänkte fixa lite inför maffia festen som är i helgen :) och sen får jag se vad dagen mer har att erbjuda :)

Ikväll saknar jag min familj extra mycket Kram på er <3

Och kram till er andra som läser :)


RSS 2.0