Det är över

Den sista tenta den här perioden är gjord. Och det känns sååå skönt. Det har varit tuffa veckor med seminarie, inlämning och tentaplugg. Idag skrev jag tenta i ekonomistyrning, det kan gå både bra och dåligt. Så nu får jag hoppas på det bästa

Tanken var först att åka till Ullared på onsdag, men så blev det inte sen var tanken att åka imorn så blev det inte heller. Nu sitter jag i soffan och deppar. Jag hade sett fram emot det mycket, jag hade något roligt att se fram emot. Men allt blev bajs!

I helgen ska jag iaf till hamnen, där blir det fest och träffa de bästa!

Puss


Just nu

Testar nya mobilen, lägger in lite bra musik i listor på spotify. Johannes sitter på sin sida av loftet och kollar på film eller serie.


Plugg plugg plugg

Sitter i skolan och försöker lära mig ekonomistyrning. Blää för det. Ingen motivation alls!! Men men kan ju hoppas på det bästa på tentan!


Idag gäller det!

I eftermiddag har jag min första tenta den här terminen. Känns någorlunda bra.
Det enda jobbiga är att jag har velat med en bok till kursen, ochi fredags fick jag lite panik över det. Så jag beställde boken,  nu är bara frågan om jag hinner få den innan tentan. Den är påväg. Så jag väntarpå det där sms där det står att dina leverans från adlibris finns att hämta på ...... Skulle det inte bli så måste jag skriva ut massa rättsfall, och ett rättsfall kan ligga på 10- 20 sidor. Så håll tummarna med migidag :) Tentan jag ska skriva är arbetsrätt!

Imorn och fram till måndag är det mer tentaplugg. På måndag ska jag nämligen tenta i ekonomistyrningen. Och den känns för tillfället svår. Hoppas att jag blir klokare torsdag, fredag, lördag och söndag!

Nu ska jag äta lite frukost och få tiden att gå. Kvart i tolv blir det lunch med tjejer på Glädje :)
14,15 sitter jag i tentasalen och 14,30 får vi öppna tentan.


Jag är som en pinne

Min kropp vill inte riktigt som jag vill, eller mina muskler vill inte det. De är ömma och stela.
Varför är det nu på det här viset undrar ni? Jo det ska jag tala om. Jag var på ett box pass igår kväll och det är inte bara armarna man använder. Näe man tränar hela kroppen. Jaja, jag får skylla mig själv att jag inte strechtade sådär jättebra efteråt, men ibland är det olidligt. Och inte nog med det, jag hade bokat upp mig på ett step och core pass ikväll. Det gick sådär kan jag väl säga. Eftersom att jag har träningsvärk i höft och rumpa var det jobbigt att lyfta fötterna till stepbrädan. Passet var alltså ganska jobbigt och olidligt det med.

Var bara tvungen att få klaga av mig lite ;)


Nu ska pinnen ta sig ner till sängen. Och hör ni inte av mig imorn så vet ni att jag är fast i sängen och inte kan ta mig upp eller röra mig ;)

Ciao!


SARALN.BLOGG.SE

Ni har kommit rätt. Ni är hos Sara. Jag håller på att ändar min sida, men är inte hundra på hur man gör. Ska få in en bild på mig tänkte jag men har lite bråttom iväg till ett Box pass.


Arbetsrätt, vad är det?

Ja så var den lördagen snart förbi. Dagen till ära har bestått av inlämningsuppgiften i arbetsrätt. Snart snart färdig med den. Kändes lite trögt och hopplöst ett tag mitt på dagen, men sen släppte det :)
Ingen kommer kunna lura mig hur ett arbete ska gå till. Och är det någon som behöver hjälp? Då kan jag hjälpa er! :) Allt från arbetstider, arbetsmiljön, kollektivavtal med mera ;) Just ask!

Nu ska jag nog gå och sova, en dag framför datorn och hög intensitet med hjärnan gör att man blir trött.
Godnatt



En artikel

Har lovat mina icke småländska kompisar en artikel där de skrivit på småländska.

Johanna
Du komme väl te Börjes Tingsryd maaken 9-12 juli däka lella,
sau vi fau träffas. Vi mauste va mä fraun första stunn sau vi inte missa nået.
Pau lörda ä dä veteranbila pau Börjes, å sau kann vi ta en svängom te Minimix.
Pau sönda bjuå Börjes på körkkaffe i Sockenstuan. Måndann ä de mönna
hästa pau Börjes törj o sau kör di me landuå å droska.
Maakensafton månda 9 juli ä de teatä klockan åtta pau kvällen.
Hele tisdan är dä knalla au hantverkare som sälj allt möjlitt.
Jag vänta pau dej!
Kalle
(Barometen-OT lördag 9 juli 2011)

Hoppas ni förstås vad di säger ;)

För övrigt så börjar det lukta mat i lägenhet. Mm. Idag är det Johannes som lagar mat. Medans han gör det sköter jag tävtten och skriver lite på min inlämninngsuppgift som ska vara inne på måndag.

Ha en trevlig lördagkväll!

Och så var måndagen över.

Den började hårt med ett jobbigt spinningpass, men ack så skönt :) Det är jobbigt att ta sig upp när man vet att man egentligen kan sova två timmar till. Men när man väl är uppe och har ätit lite frukost och sen beger sig till gymmet så känns det veldans bra.

Skolan började också tufft, det kändes helt hopplöst, frustrerande med mera. Den där exeluppgiften som vi hållt på med den senaste månaden håller på att ta knäcken på mig. Men nu är vi iaf färdiga med exel får vi hoppas. Imorn ska den rättas sen ska vi få yttligare uppgifter :/ och så ska rapporten skrivas. Jippie.

Måste berätta om en roliga sak en tjej sa idag. I programmet Gustavsson 3tr upp, så hälsar Gustavsson (han utspelar tre karaktärer, i den här scenen var han en gubbe) på Lasse Berghagen och han har då med en inflyttningspresent. Lasse berghagen öppnar paketet och i lådan ligger en banan, han kollar chokat upp och gustavsson säger: Vadå, har du redan en sån? Hahaha, jag trodde jag skulle dö när hon sa det här. Kanske berodde på att jag var trött eller för att det var roligt ;) Jag vet inte, U tell me! :)

Guten Nacht!

Söndagsångest

Idag har jag riktigt söndagsångest. Helgen har varit bra, behaglig. Jag och Johannes och massa mys. Gjort lite vad vi känt för, ätit god mat o.s.v. Fast, skolan har inte vandrat ur tankarna: Jag borde plugga, jag borde plugga, jag borde plugga, jag borde plugga. Så har tankegångarna gått lite då och då. :/ Det är nu jag måste vara i toppform. Tentan närmar sig och den tar inte små kliv utan RIKTIGT stora. Blä!

Måndag morgon börjar ialla fall med ett spinningpass. Jag ser fram emot det nu, frågan är vad jag tycker när klockan ringer kvart i sju imorgon bitti. Hm.

I fredags när vi var i Jönköping stannade vi till på City Gross innan vi åkte hem, och med oss hem fick vi: Julmust och pepparkakor. Åh det är alltid lika gott. Fast det får inte bli för mycket av det nu, jag får inte ha avsmak av det i december sen. För skulle det hända vad ska man då äta varje advent? Och på julaftonsmorgon?



Over and out my love

Jag och köket, så tajta

Ja, vad eran Sara har gjort idag är: shoppat, slappat = kollat på ENTOURAGE ;), kollat på basket, fixat mat och nu väntar kladdkaka :) Mmm, smarigt.

Efter basket så gick vi och handlade lite till maten men sen vi kom hem har jag nog varit i köket mestadels av tiden. Först lagat god mat (falsk fläskfile) och nu ringde precis klockan, det betyder att kladdkakakan är färdig :) Mm, så nu tar jag lördag kväll med kladdkaka och några cider. I LIKE! :)

Vad gör ni denna lördag kväll?

Kram

Ledig dag fast inte i huvudet

Ingen skola idag, ingen schemalagd skola ialla fall. Men för tillfället kan jag inte koppla av. Det hänger över mig hela tiden. SEAB måste bli klart, inlämningen i juridiken måste bli klar, jag ska lära mig allt inför tentorna. Jsut nu känner jag bara: Hur ska jag hinna?

Och eftersom att Johannes var ledig idag så kände vi båda att vi ville göra något. Så vi tog en tripp till Jönköping. Fick med oss en datorstol hem till mig och lite andra småsaker. Datorstolen ska göra att jag pluggar bättre ;) Det är ialla fall vad jag intalar mig själv.

Kvällen till ära..... ENTOURAGE. Denna kvällen avverkade vi 6 avsnitt. Som sagt, det är svårt att inte fortsätta med ett nytt när det senaste är slut.

Klockan ska ställas till imorn, känner att jag behöver komma upp i tid och försöka få något gjort i skolböckerna. Wish me luck! Godnatt

Snabbis 2

Kvällen till ära blev...... 4 avsnitt Entourage. Den serien är för bra alltså ;)
Man börjar med ett avsnitt och sen vill man bara fortsätta med ett till och ett till och ett till o.s.v. Så bra är serien ;)

Både jag och Johannes har sovmorgon imorn, men det känns som att det snart är dags att sova. När man för en gång skull får vara uppe och inte vet att klockan ringer klockan 06.00. Ja, jag är en sån som vill vara uppe länge bara för att jag kan :) Sova nu liksom. Nej nej nej ;)

Åh jag måste berätta om min härliga dröm. Vi har jobbat mycket med exel nu på sista tiden i skolan. Det är typ det enda vi gör när vi har håltimma och rast m.m. Ialla fall när man jobbar i exel så ska man länka hit och dit för att få resultat eller vad det nu är man ska ha ut. Och i min dröm inatt länkade jag till olika saker. Jag är inte hundra på vad jag länkade men jag vet att jag var tvungen att länka annars skulle det bli fel. Hahah. Dags att sluta med exel?


Godnatt på er! :) Kram

Snabbis

Inget viktigt men ändå ett blogginlägg ;)

Jag sitter och pluggar. Hur det går? Sådär. Helt plötslig blev jag osäker på det jag en gång redan skrivit om, LAS. Jag har en inlämning som ska vara inne om lite drygt en vecka, så jag tyckte det var dags att börja lite på den nu. Men i den här kursen ska vi ha med rättsfall och det ena med det andra när vi använder LAS. Jobbigt.

Och imorse tog jag fram kassler till maten ikväll. Och under skolan eller det kanske var påväg hem från skolan så kom jag på den genialiska idéen, att Johannes får laga maten idag. Näe, då för en gång skull (vilket jag tycker är bra i för sig) är han med sina kompisar från skolan. Och eftersom jag inte ätit något idag, varm mat iaf, så blir det jag som får laga maten idag igen.


Familjen <3

Känslan när man lämnar Oskarshamn är jobbig. Jag vill gråta varje gång.
Helgen i oskarshamn har varit hur bra som helst. Att få träffa alla som man saknat, kramats, pussas. Albin som säger att han älskar en. Åh jag smälter! Isabell som gjort en teckning där det står " jag har saknat dig otroligt mycket". Man vill bara lägga sig ner för en stund och gråta, gråta och gråta. Jag tänker för en sekund att jag vill flytta tillbaka så man har sin familj nära. Samtidigt så trivs jag såbra i Skövde. I skolan med kompisarna, i fotbollslaget, i staden. När jag är här är det så mycket som händer. Jag är stolt över mig själv som tagit det här steget, att flytta så långt bort som vi gjorde. Nu låter det som vi flyttat tiotusentals mil bort, men 27 mil bort är långt nog. När jag är här i Skövde så klarar jag av avståndet, då går man in med inställningen att så är det. Man måste acceptera att det är såhär, att vi bor långt borta. Skulle man inte göra det blir det jobbigt.




GRATTIS BÄSTA MAMMA PÅ DIN FÖDELSEDAG (som var igår)!
Jag älskar dig!


Slut på snyftkalaset. Återkommer med ett piggare inlägg en annan dag!


RSS 2.0