Dagens

Har varit en sväng på stan med Jessie. Hittade en riktigt fint halsband och jag var bara tvungen att köpa det ;)
Hade jag inte köpt det hade jag inte kunnat fokusera på statistikplugget nu i eftermiddag ;)

Later!


Det gamla vanliga..

Jaha, så vad har hänt idag?
Jag har varit på en tretimmars föreläsning, det var segt. Mitt huvud känns som att det är fyllt med mos och jag är trött.
Två dagar den här veckan har jag lagt mig på sängen och vilat efter jag kommit hem från skolan. Jag orkar inte tänka eller göra någonting. Inte bra! Det är tenta nästa fredag och nu bara måste jag börja plugga, ge mah styrka!

Det är skönt att jag har fotbollen iaf så jag kommer iväg lite och gör något annat än slöar i soffan. Är det det tråkiga vädret som på verkar må tro?
Det sägs och skrivs att det ska bli fint väder nästa vecka, så vi hoppas på det :) liiiite sol skulle inte sitta fel nu faktiskt.

Dags att lägga ner ögonlocken för ett litet tag :) imorn väntar tvätt, plugg, en snabb sväng på stan och Johannes :)

Godnatt Zzzzz


En helg i topp klass

Älskling kom i fredagskväll, lovely!
Inget är bättre än att ha han här :)

I lördags stod en viktig DM match på spel, derby också för den delen. I halvlek stod det 0-0, efter ca 20 min in i andra gör motståndarna mål. När det är ca 6 min kvar kvitterar vi 1-1, slutsignalen går och det blir förlängning. Nervöst!! 2x15 oavsett om något lag gör mål. 10 min in i förlängningen gör vi mål. JAAAA! Nu gäller bara att försvara vårt mål i 20 minuter till, vilket vi gör så jag och mitt lag går segrande ur från denna match :D Nästa vecka väntar möte mot samma lag fast då i seriepremiären!! :)

Efter matchen gick vi hem till målvakten ( i mitt lag) och tränaren från motståndarna vi just klått ( målvaktens sambo), där grillade vi gott och drack gott :) Och så blev det även lite utgång också :)

Idag idag idag åkte Johannes hem till Otown, tråååkigt!! Vi hann inte umgås något alls idag för vi vaknade 13.15 och Johannes tåg gick 14.55. Så det vara bara att kliva upp, äta frukost, packa och ge sig iväg till tåget :(
Men till helgen kommer han igen och det känns bra. Nedräkning? Check!

Nu är det dags att sova för imorgon är det skola igen :)
Godnatt


Idag är ingen vanlig dag

Idag är det min 23-åriga födelsedag!
Grattis till mig! :)

Jag började dagen med två timmars föreläsning sen har jag bara drivit runt hemma, rastlös som tusan. Men snart ska jag leka av mig med Jessica :D Hon har även en överraskning på gång, spännande ;)

Fick även ett litet paket idag av min sötnos, en volumaster :) tack tack tack:D Nu ska här fås volym på håret ;)

Kramar <3


MOdate

Haft en bra förmiddagen med bästaste Mo😊en sväng inne i staden, kolla hennes nya "hus", hennes föräldrars hem och satt upp affischer. Och förstås pratat om saker som har hänt under tiden vi varit ifrån varandra 😜
Blarremajjorna nummer UNO!

Den här tösan är väldigt viktig för mig! ❤


RSS 2.0