Storstädning

Nu är det skinnande rent i hemmet, för idag har vi storstädat. Vi drog ut spisen, tömde badrummet och gick igenom det med mera. Vi har alltså varit duktiga idag :) Det är hårt att inte bo hemma längre, då hade jag i princip mitt rum att sköt, nu en hel lägenhet. Jag kan ju säga att jag beundrar min mamma som städade betydligt oftare än vad vi gör :/ Men det ska bli skärpning på det!

Förra veckan beställde jag en fotboll från internet och den kom idag :) Jag gjorde en fotobok från min bal och student, det är så tråkigt att ha allt på datorn. Jag fick den nästan gratis då jag svarade på frågor och lite tur var väl det, för den kändes väldigt simpel. Men ny har jag dom iaf i en liten bok, och det är roligt :)

Nu är det dags att sova, skola imorn. Jippie!

Kramar


Ja men nu ska ni få höra :)

Ikväll lagade jag och Johannes en riktigt god middag. Vi köpte hem rostbiff i veckan och ikväll slog vi alltså till med att laga det :) Det blev riktigt gott. Johannes kryddade den med vitlök, salt och peppar. Till det hade vi klyftpotatis, paprika ock lök i ugn också med någon god kryddblandning :) Jag gjorde också min egengjorda sås där jag använde skyn från köttet och det var första gången min sås smackade gott. Innan har det smackat vidrigt så pulversås är något man hittar i våra skåp ;) men nu kanske det kan bli ändring på det :) Egengjord sås är så mycket godare:)

Annars har dagen gått åt till träning, tvättstuga och styr här hemma, såna dagar behövs visst också?! :O
Samt att jag fick ett infall om att jag vill ha mammas söndagsmiddag (så mamma nästa gång vi kommer hem mottages det tacksamt :D).


Där satt den..

Fick idag veta ett tentaresultat. VG stod det med fina stora bokstäver! :D Man tackar :P

Bjuder på en härlig solnedgång från Koh Pahgang :)


Tillbaka i verkligheten

Thailandsresan är över och jag är nu tillbaka till verkligheten och vardagen. Fortfarande drömmer jag mig bort till värmen, jag hade gärna stannat lite längre. Nu måste jag ta tag med allt vad skolan heter och det är en del. Men samtidigt känns det roligt, nästan så jag har saknat skolan. I torsdags beställde jag böcker som jag behöver i kurserna och jag blev lite glad av att få hämta ut dom idag, som att det var några mycket spännande böcker som jag så gärna velat ha en längre tid! Hm hur länge kommer det sitta i sig mån tro? Tills imorn om jag känner mig :P

Helgen spenderades hemma i hamnen. Kul att få träffa alla igen som vanligt. Min guldgruva! Bästa storasyster och hennes man hade bröllopsfest och det ville jag inte missa.

Tror fortfarande att jag har jetlag. Är trött på kvällarna och pigg på morgnarna. När ställer man tillbaka sig?

Tröttkramar :)
RSS 2.0