Sol, bad och vattenscooter

Har det toppen här i Thailand. För tillfället är vi på Koh Phangan, fin ö utanför Koh Samui. Vi bor i ett lugnt område men fem minuter bort börjar ett område där det är väldigt mycket fest på kvällarna. Den sidan av ön är känd för sina beachfester så det är skönt att vi bor en bit bort :)

Det är varmt och soligt hela dagarna, så det blir mycket sol och bad :)

Häromdagen åkte jag och Johannes vattenscooter, det var riktigt kul. Det ska jag nog göra en gång till innan vi åker hem till Sverige :) man får ju passa på när det finns möjlighet till det :)

Klockan är strax 19.30 så snart ska vi gå till någon restaurang och äta en bit mat :)

Soliga hälsningar :)


Imorgon --> semester

Det verkar som att jag ska åka någonstans imorgon. Bikinin är framtagen likaså solglasögon, sommarklänningar och flipp flopp :)

Jag ska gå upp tidigt imorgon natt närmare bestämt 2 för att sedan åka mot Stockholm Arlanda. Jag ska flyga österut i hela 11 timmar, vilket blir ett land i Asien :)

Imorgon åker jag alltså till Thailand!!! :):):) och stannar där i 15 dagar.

Höres i februari igen :)


Jag är helt lyrisk

Jag har kommit in i en makeup period. Jag vill lära mig nytt, experimentera med ögonskuggor, lägga snygga eyeliner linjer med mera med mera. Detta resulterar då förstås att jag vill ha MASSA mer smink än vad jag redan har. Och ikväll har en tjej som bloggar om smink skrivit lite om produkter hon använt från märket ELF. Och Jag Döööör. Jag vill köpa massa massa, och det är inte dyrt heller. Jag kommer garanterat slänga iväg en orden inom dom närmaste dagarna var så säker. Åh hur ska jag kunna somna nu?!?!?


Tenta igen

Mm, tenta på onsdag och nästa lördag. Jag hade ju nyss tenta (det känns ialla fall som det). Än har jag inte fått något utbrott om att det kommer gå åt helvete, näe den här gången känner jag mig positiv. Jag ska kunna allt innan onsdag och när jag säger allt så är det ungefär 130 frågor/modeller jag ska lära mig. Men jag är positiv!

Tillbaka till pluggandet! :)


RSS 2.0