Stockholm

Överraskningsresan gick till Stockholm :) Tyvärr hann både jag och Mo försäga oss innan vi ens hade hunnit sätta oss i bilen för att åka ;) Så kan det gå när man slutar tänka för en hundra dels sekund. VÄl i bilen och under fredagskvällen försökte Kimmy luska ut vad vi skulle göra på lördagen. Vi tänkte att vi skulle hålla på det men innan läggdasg fick han veta att vi skulle till Gröna Lund :) Då blev han lugn och kunde sova gott :) 
 
Vid tolvtiden kom vi till Grönan och lämnade inte stället förens halv elva tiden :) Men det var en toppendag och vi var lagom trött när vi kom hem. Tanken var att vi skulle checka utelivet i Stockholm men det var vi alldelles för trötta för. 
 
I måndags åkte Johannes till Skottland med ett par kompisar. Själv blev jag kvar i Oskarshamn för att jobba mina sista två veckor på posten :) 
Och idag började hamnfestivalen också så där nere lär väl jag hänga för att roa mig efter jobbet ;) 
 
Over and out! 
 
 
 

Min SARAdag

Idag står det Sara i almanackan --> alltså så är det min namnsdag idag ;) Hur har jag "firat" den? Jo, jag har tvättat, städat, packat, gjort ett bra kap på Stadium, kollat på modern family och pussat på Johannes :) en alldeles bra dag för mig, men Johannes erkände. Han har nog haft lite PMS idag ;) Hihi ;) Och då sa jag " då vet du hur det känns för mig när jag har det?" ;) Kan vara bra, för då kan jag fortsätta frossa i socker utan att det blir en diskussion ;) Haha! Imorn åker vi till ohamn och lämnar av vår packning sen möter vi upp Mo och Kimmy för att sedan åka vart? Det får ni veta efter helgen :) Nu ska jag försöks få bättre humör på min kära sambo! Godnatt


Gårdagen

Jag färgade mitt hår rött och så satt jag o h Johannes och kollade på någon serie som hette tough love. Det handlar om ett gäng tjejer som ska lära sig dejta ;) Hahah, ja det är nog inte så lätt att dejta trots allt, inte om man är som dom tjejerna som var med i serien ;P På kvällen var jag bjuden till Los, hon bjöd på grillat :) det var mycket gott. Kvällen fortsatte med lite prat, drickande och utgång :) Jag hade en väldigt trevligt och en rolig kväll :) Ursäkta för att texten inte är i stycken, det är något konstigt med appen :(


Can't sleep

Klockan är 01.30 och mina ögon ändå öppna dom kan bli, typiskt! Johannes är också pigg. Men vid 18 tiden så var vi både helt sket slut, då blev det stunds vila. Kvällen har varit mysig, vi lagade köttfärsfyllda paprikor med couscous till och till det drack rödvin. Gott gott. Ja, efter det kom vilan ;) Senare kollade vi på en film "safe house" tror jag den hette. Den var bra, till filmen åt vi fruktsallad och vaniljglass :) också gott gott :) Ja, undrar hur länge jag kommer ligga vaken, men det skulle vara skönt att somna typ... NU Godnatt!


Lattjo Land

Igår blev en heldag med Maria och Albin <3 På förmiddagen styrde vi kosan till Kalmar och Lattjo Land. Där bar vi i hela tre timmar och busade, klättrade, kröp, åkte rutschkana, badade i bollar och åt. Jag tror att Albin var väldigt nöjd efter det besöket :) Efter det åkte vi in en sväng till centrum kollade i några affärer. När vi sen kom hem hjälpte jag Maria att klippa gräset och så nattade jag Albin, mysigt! Gårdagen får 10 av 10! <3 Imorn åker vi till Skövde igen, skönt! Träffa kompisarna där och så får vi vara lite ensamma också, jag och Johannes. På återseende


Minigolf och bad

När himlen blev blå och regnet försvann tog vi en tur till Oknö och spelade lite minigolf. Jag, Johannes, Kerstin och Isabell, och jag fick se mig besegrad för andra gången av Johannes och Kerstin. Ja, jag vet att man inte ska skylla på något, men jag blir ofokuserad ibland och stå och sikta och hålla på är inte riktigt min grej. Jag vill bara slå iväg bollen och hoppas på tur ;) men jag får jobba med fokuseringen tills nästa gång. Efter golfen värmde solen fortfarande så vi åkte ut till Stångehamn och tog oss ett kvällsdopp. Inte jätte jätte skönt men bada gick det att göra :) Har precis kollat klart på "Nobels testamente" av Lisa Marklund, den var bra. Har ni tänkt att se den så tycker jag att ni ska göra det :) Klockan har slagit 9 juli och jag tror att det är dags att knoppa! Sov gott!


Latitud 57

ÄrÄrr över för detta året, men städer har varit riktigt roligt. Ser fram emot nästa år! :)
Idag är det regn vilket betyder att det blir innehäng. 
 
Veckans jobb har varit stressigt, det har varit mycket paket! Och då jag inte kommit in i en bra slinga än så tar det lite längre tid. Men bag har fixar det! Eftermiddagen efter jobbet har bag varit heeelt slut. 
Nu är jag ledig i två veckor då dom intebehövde vikarie så jag hoppas på ett bra väder nu så jag kan sola och bada lite :)
 
På återseende!
 
 
 
 

RSS 2.0