Poståkeriet

Det är mitt jobb i sommar. Jag är inne på min tredje dag och det känns het okej. Imorn ska jag köra själv, det blir intressant. Undra hur mycket problem jag stöter på ;) 
 
För tillfället kollar jag på fotboll, Portugal-Spanien. Jag hoppas att matchen avgörs innan sluttds för då vinner vi pengar och det är alltid roligt :) 
 
Annars då? Allmänt seg och bloggaren är knäpp så därför har det blivit dåligt med bloggande. 
 
Nu ska jag återgå till matchen. 
Hörs snart igen :)

Skolavslutning

Idag var jag uppe med tuppen. Isabell har haft skolavslutning och ville ha lite hjälp med att fixa hår och smink, så jag ställde klockan och gick upp tidigt för att hjälpa henne med det. Självklart blev hon jättefin! Och jag hoppas att hon också blev nöjd :)

Snart rullar bilen mot Skövde med sambo två systrar och mosters favorit :) Det ska bli mycket roligt och förhoppningsvis får vi någorlunda väder så vi kan få en bra dag på Skara Sommarland :) Wiihuuu! ;) Håll tummarna för bra väder :)

Kram


OMG!!!

Fick idag veta ett tentaresultat, VG i externewdovisning - check!
Det trodde jag inte, men jag blev sjukt glad! Jag fick handsvett, så glad blev jag (jag har typ aldrig handsvett annars). Ja och tidigare i veckan fick jag veta att jag klarade omtentan i Statistiken, vilket jag såklart också blev jätteglad över :)
Nu väntar jag i den sista tentan och håller spänt mina tummar för den kändes inte lika bra som de andra två.

Igår tog kära kusinen Sandra studenten, massa grattis till henne! Hoppas att hon blev firad ordentlig! :)

Idag blir det att servera på en 30årsfest med bästa Mo!

Ha en bra helg!
Kramar


Så typiskt mig

Imorn är som sagt sista tentan, tror inte någon missat det om ni läst min blogg. Iaf på kvällen kommer några goa människor till oss och jag tänkte att jag handlar och förbereder det som vi ska ha till kvällen innan tentan. Sen skickar en klasskompis att dom ska träffas i skolan på förmiddagen och gå igenom lite inför tentan, vilket jag också behöver. Har typ skitit i den här tentan :( shame on me!!!! Jag får väl gå upp tidigt imorn så jag hinner, fast att jag bestämt att få sova lite längre den dagen jag har tenta så att jag är utvilad.
Ja, det var kvällens i-landsproblem.

Godnatt


RSS 2.0