Nu är det nära!

Två dagar kvar! Om exakt två dagar sitter jag med en cider i handen och njuter av att år 2 är över.
Så skoltrött nu och motivationen, den har redan tagit semester.
Och bättre med motivationen blev det inte när jag fick veta att jag får vänta ytterliga 18 arbetsdagar innan jag får veta ett tentaresultat, det skulle annars kommit ut idag. SUCK!
Däremot fick jag motivation till att städa lägenheten, det behövdes om jag säger så.

Fotbollen, ja där går det inte så bra. Vi har vunnit en match och förlorat fyra eller fem. På söndag är det match igen och då bara måste vi vinna så vi får lite motivation till laget, vi behöver det.
Efter matchen sätter jag mig i bilen och rullar mot min hamn, äntligen! Jag har inte varit hemhemma på ca en och en halv månad så det ska bli skönt att få träffa alla :) Som jag längtar :)

Grattis världens bästa Isabell

Idag fyller min älskade lillasyster Isabell 11år.
Massa GRATTIS på din födelsedag sötnos <3
När jag kommer till Oskarshamn ska du firas med dunder och brak :D


Jag älskar dig <3

Volumaster.

Jag fick ju en volumaster i födelsedagspresent och jag är mycket nöjd. Det är precis vad jag behöver till mitt platta och icke volymiga hår.
Även om jag gör en tofs eller har halvt uppsatt så blir det bättre :)

Första bilden är före och andra är efter.

Det kanske inte ser ut som att det är så mycket skillnad men det är det :)
Om du har funderingar på att skaffa en, tveka inte. Du kommer bli nöjd :)
Kram


Göteborgsvarvet

Dagen igår får +++++ av fem :)
När jag kom till Göteborg mötte jag upp bästa Mo och Kimmy, för att sedan ta oss vidare till en restaurang då det var lunchdags. Där var även Mo:s föräldrar med :) Och gulliga som dom är så bjöd dom mig på lunchen, dom tyckte det var länge sen dom gjorde det :) Efter en god pasta bolognes och en cider i magen gick vi en sväng på stan.

Hela dagen var jag nervös inför loppet och för att se Johannes, hur skulle det gå och så vidare. Massa tankar. Vi stod i alla fall i Vasastan 3 km innan målgång, det var blandat tempo vid den sträckan. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att dom då har sprungit 18 km ;) När Johannes kom såg han ganska lugn ut, inte helt slut, utan det syntes att han hade mer och ge, vilket han gjorde i slutet då han spurtade :) Han fick en bra tid och jag tyckte han var jätte duktig. Jag beundrar verkligen alla som springer, jag blev inte ett dugg sugen av att springa när jag såg alla igår. Jag hejar hellre ;)

Eftermiddagen började övergå till kväll och vi var inte på hotellrummet förens sju, mitt tåg skulle gå vid elva. Då skulle vi hinna äta och umgås lite. På väg till hotellet hoppades jag såklart på att vi skulle komma överens om att jag fick stanna över ( Johannes bodde ihop med sin pappa och systersman). Vilket det så blev efter om och men ;)

Jag har svårt att sova väldigt nära någon, jag får lite panik vid trånga utrymmen eller när jag känner att jag är fast. Så inatt blev det inte mycket sömn när jag och Johannes delade på en 90 säng. Panik, ibland.. Men mysigt på samma gång, jag fick ju sova med min favorit :)
Nu behöver jag troligtvis bara vänta till onsdag tills jag får sova med han igen, lycka.

Ny blev detta en långt inlägg, men det var mycket som hände igår, tycker jag. Det kändes så i kroppen och i knoppen i alla fall :)

Godnattkram


Som Nykär

Att vara i ett distansförhållande får en att känna sig nykär varje gång man träffas efter, ja som oftast i mitt fall, fem dagar. Det är inte så länge tänker ni. Men vecka efter vecka ifrån varandra sätter sina spår. Man kommer inte riktigt in i en vardag utan hela helgen blir mest mys och att ta vara på tiden att umgås.

När J kom hem en fredagskväll stod jag och fixade mat, det var nästan pirrigt och lite spännande, samtidigt som jag längtade så mycket efter han.
Men just då när han kom hem kändes det som att jag stod och fixade mat inför en dejt, första dejten. Jag blev lite nervös samtidigt glad, men efter en puss eller två kände jag mig lugn och kunde slappna av (en dejt kan väl annars kännas spänd under en längre tid).

I alla fall, nu är jag där igen. Imorn ska jag träffa J igen efter en och en halv vecka ifrån varandra. Jag är redan spänd och exalterad. Tankegångar; vad ska jag ha på mig? Hur ska jag göra med håret? Sminket? ????
Grejen är den att han springer Göteborgsvarvet så vi kommer bara träffas en stund på kvällen, men ändå gör det mig så engagerad. Som en dejt, man vill ju vara snygg när man ska träffa någon ;)
Så det är väl bäst att jag släcker lampan och sover så jag kan gå upp i god tid för att göra mig iordning ;)

Godnatt mina vänner <3


En dag närmare

På lördag får jag träffa mitt hjärta igen. Han åkte från Skövde förra tisdagen sen dess har vi inte setts. I helgen ska han till Göteborg för att springa Göteborgsvarvet, jag kommer självklart åka dit och heja på han. Och när jag ändå är i Göteborg ska jag också träffa bästa Mo som också kommer vara där. Längtar längtar längtar! :)

Och det vanliga tjatet, imorn är det föreläsning igen, i tre timmar. Åh så kul ;) men efter det är jag "ledig" från föreläsningar fram tills nästa vecka, dock kvarstår pluggandet.

Godnattkram


En fika och träning på det.

Klockan ringde 06.50, jag var riktigt trött och ville bara fortsätta sova. Men icke, föreläsning klockan 8.15 så det var bara att pallra dig upp. FöreläsningARNA var riktigt sega, jag trodde jag skulle somna. Det sved i ögonen och jag orkade inte alls tänka. När dom äntligen var över var det bara att åka hem och fix mat.

Eftermiddagen bjöd på fika med en saknad vän. Det var rolig och mysigt och tre timmar med henne gick väldigt fort --> mycket att prata om ;) <3

Efter det tog jag mig en löparrunda. Åse och Emma pratade om hela förmiddagen att dom skulle träna och då kan inte jag vara sämre ;) Efter rundan gick jag till Emma för att kolla på hockeyn :)

Nu är det verkligen dags att sova för imorn väntar föreläsning igen :( Åh jag bara längtar till 1Juni klockan 19.30 för då är mitt andra år på högskolan avklarat :)

Sov gott


Älskling, du har blivit en tjockis.

Sitter och kollar på reprisen från älskling du har blivit en tjockis. Och ännu bättre känns det när jag sitter i soffan med en godispåse bredvid mig. Ajajaj!

Annars försöker jag få Johannes att kalla mig tjockis, men han går inte riktigt
med på det. Jag tänkte att jag skulle bli motiverad till att träna, men jag får hitta ett annat sätt ;)

Trevlig lördag kväll :)
Kram


RSS 2.0