Hej fredag

Som jag har längtat efter dig. Eller? Sen tentan i onsdags har det känns som att det varit fredag både en och två gånger innan idag, den riktiga fredagen.

Idag känner jag mig på ett strålande humör så jag tror inte ens, städa lägenhet kommer få humöret att försvinna ;)

Igår var jag hos frisören, hon kom ihåg mig trots att jag inte varit hos henne sen den 14 februari :O och då var det första gången jag var hos henne! Men nu ska jag skärpa mig, var tredje månad är det som gäller. Så att jag kan få långt hår, om det nu är det jag vill. Åh just nu är jag i ett sånt där läge där jag inte vet riktigt vad jag vill med mitt hår. Långt, kort, en viss frisyr? Tufft val!
Mitt hår var även i behov av lite ny hårfärg så det slängde jag i igår i håret. Så nu är jag som en ny människa :)

Ja, och så fixade jag naglarna igår också. Jag köpte två nya igår från Isadoras höst/ vinterkollelktion. Och snacka om att jag hade svårt att välja färg, alla färger är ju snygga, men jag kom tillslut hem med ett grått och ett oranget :)

Ha en bra och trevlig helg. Hjärtat kommer hem idag och det tycker jag om :)


Något roligt?

Ännu en vecka har gått, och den här veckan har det garanterat blivit höst. Det är kallt, frost och minusgrader på morgonen. Mörkret börjar lägga sig tidigare och det är kallt inomhus. Nu skulle jag vilja ha elementen fullt pådragna, om jag fick bestämma så att säga :)
 
Först när jag började skriva det här inlägget hade jag egentligen inget roligt att säga men så kom jag på att igår gjorde jag något roligt. Jag bokade biljetter till P!NKs konsert som är i maj nästa år :):):) Om jag är glad? Mycket glad. Jag gillar verkligen hennes konserter, jag har varit på hennes tre senaste konserter som hon haft här i Sverige. Så nu ser jag väldigt mycket fram emot maj :)
 
För övrigt så ska jag fixa lite kvällsmat och ha en lugn söndagkväll. Jag har suttit och pluggat ett par timmar nu och det är lätt att man glömmer både tid och rum, vilket har lett till att jag inte har ättit på ett par timmar och att jag nu är hungrig :)
 
Over and out

Kan man bli mer glad?

Den här veckan, eller dom här två dagarna som varit går till historien!

Min älskade och kära mamma gifte sig med sin Kari igår. Och jag är så glad för hennes och deras skull :) Dom hade en hemlig vigsel, annars lovar jag att jag hade varit den första kvinnan på plats, efter mamma såklart ;)

Och inte nog med att hon gifte sig igår. Idag är det hennes 50 årsdag! :) (läs tisdag, jag vet att jag har gått över tiden lite och att det egentligen är onsdag idag, men det skippar vi just för den här gången). Grattis bästa mamma <3

Nu längtar jag JÄTTE mycket till helgen så jag får se mammas ring, ge henne en mega kram, pussa på Albin, kramar Maria, pussa Johannes. Ja, det kan inte bli annat än en bra helg :D

Godnatt


RSS 2.0