En fredgaskväll

För tillfället sitter jag i soffhörnet, har hörlurar inkopplade i datorn och lyssnar på P!NKs nya album :) Samtidigt tänker jag på att jag gärna skulle se en konsert med P!NK, hon är grym på scen! Jag har sett henne tre gånger redan, kommer hon till vårat lilla land igen skulle jag inte tveka på åka och kolla, så bra är hon :)

Idag har varit en sån där dag då jag saknat mamma extra mycket <3 Mammagrisen i mig har inte försvunnit ;) Som tur är ska jag snart hem till min hamn och då ska hon få en kram :)Jag har gjort ett dåligt val.

Länge har jag tänkt på att jag ska se "one tree hill" serien. Från början till slut. Jag följde serien lite för några år sen, men eftersom att jag ofta hade fotboll ( träningar på vintern och match på somrarna) på söndagarna så funkade inte alltid att följa säsongens alla avsnitt. Sen avtogs det helt och jag kollade inget. Men som sagt, jag har länge velat se den. Och nu för typ två veckor sen började jag kolla. Oh om jag kollar, det är det ända jag gjort nu varje kväll.Så varför är detta ett dåligt val? Jo, jag vill bara hem från skolan så tidigt som jag bara kan så att jag kan sätta mig och kolla på serien och på kvällarna har jag svårt att slita mig för att gå och sova. Och oftast slutar avsnitten väldigt spännande och det gör att jag längtar ännu mer. Alltså INTE bra! På dom här två veckorna jag har kollat på närmare bestämt 66 avsnitt!! 66 avsnitt/3 säsonger på 13 dagar.
 
Detta kanske är en anledning till att det varit så tyst på bloggen, jag vill ju bara kolla på "one tree hill" ;) Haha.
I skrivande stund sitter jag faktiskt i skolan och pluggar, och det har gått bra hittills. Det som distraherar mig för tillfället är att Vero Moda har 20% idag, och bara idag. Jag vill såklart in och se om det finns något fint, men då måste jag gå tidigt från skolan för ikväll är det också träning. Vissar dagar är helt enkelt ett pussel.
 
Over and out.
 

Bästa helgen på länge

Och det var för att mamma, Isabell, Maria, Albin och Johannes kom. Dom kom fredagkväll och istället för att laga mat (och för att jag är lat) så åt vi pizza. Efter det blev det soffhäng och godisätande :)
 
Lördagen var vi uppe med tuppen, sju tror jag klockan var när jag slog upp ögonen och hörde ljudet utifrån vardagsrummet där dom andra hade sovit (inte Johannes, han sov såklart hos mig). Klockan sju var Albin alltså igång och pigg som bara den ;)
Dagen spenderades sen på stan och det blev några timmar med shopping. Sen var det hem och slöa ett tag, vila fötterna innan vi bar iväg mot kvällens äventyr. I Skövde anordnar man nämligen en "Matfestival" sista helgen i augusti. Man köper då ett häfte matkuponger så går man runt i park där restauranger och annat matfolk "bjuder" på en maträtt och så kan man smaka på det man är sugen på att testa. Man kan välja på pasta, vildsvinskebab, texmex, hummersoppa, friterad banan med glass. Ja, det finns mycket att välja på och gott är det också :) I alla fall det jag åt. I samband med den här helgen så finns det även några karuseller så det fick det bli också, mest för Albin och Isabell.
 
Söndagen gjorde vi inte så mycket, jag åkte iväg och spelade match efter lunchen och familjen begav sig tillbaka till Oskarshamn :( Men trots det så är jag väldigt nöjd med helgen och jag älskar att ha familjen nära mig <3 Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan dom är här igen :)

RSS 2.0