Skit också!

Träningsmatchen i onsdags blev inte alls mycket till match för min del. Efter cirka fem minuter fick jag gå av på grund av något i låret, troligtvis en streckning... Så jäkla typiskt. Höstsäsongen börjar på måndag och en streckning kan ta lång tid att läka. Så nu är det massage och promander som gäller. Fast Igår sprang jag runt fotbollsplanen ungefär 6 km, för att jag inte fick träna fotboll. Skönt att man kan träna ändå. Idag har jag varit ute på en kort promenad och på gymmet. Så promenader är vad som gäller i helgen för att ha en lite chans att få spela på måndag. 
 
Ciao

Sommaren i Oskarshamn

Denna sommar har varit den första sen jag slutade nian som jag har varit helt ledig. Och som jag har njutit. Jag tänker inte ljuga om det. Visst har det varit tråkigt att inte få in pengar på kontot, och jag har inte kunnat göra vad som helst. Men all tid med familjen och vännerna är guld värda och det behöver inte kosta mycket av att njuta av deras sällskap! 
 
Bildbomb från sommaren :) 
 
 
 
 
Sötaste Lova! 
 
 
 
Latitud 57 bjöd på Agnes, Magnus Uggla, Fake och många fler under två dagar. Två väldigt bra dagar! :) 
 
 
Jag var och shoppade med mamma och mormor i Kalmar och dessa skönheter på rean. Det var kärlek vid första ögonkastet och mormor tycket dom var coola :) Så dom fick hänga med hem :) 
 
 
 
 
 
 
Det blev en heldag på Öland med systrarna och syskonbarnen. En alldelles perfket dag med massa sol och bad. 
Maria låg mest i skuggan och mös med Lova medan jag och Isabell busade med Albin i vattnet :) På eftermiddagen var Maria visst lite trött, så när vi kom upp från badet låg hon på filten, sovandes och matade Lova. Effektivt! ;) 
 
 
Det har blivit en del löpning ihop med Johannes syster Kicki. Ibland är man inte alltid sugen men det är så mycket lättare att ta sig ut när man har bestämt med någon att man ska ut. 
 
 
Vet inte vad vi håller på med... ;)
 
Omvandling
 
Till det här ;) 
 
 
 
 
Galenskap med bra vänner slutade med att vi härmade häxorna i filmen "Hocus Pocus". Och som vi skrattade den kvällen, under omvandlingen, när vi skulle ta bilden och hur vi såg ut. En av dom bättre kvällarna denna sommar. Helt klart! 
 
Fika nere vid hamncafet i Påskallavik med mamma, systrar, syskonbarn och Johannes :) 
 
Ännu mer galenskap med vänenrna <3
 
 
 
Bästa och sötaste Lova och Albin. Mosters älsklingar <3
 
 
Myskväll med hjärtat :) Denna sommaren har jag också blivit upp över öronen för rosévin. Mmm så gott det är! 
 
Detta är en del av vad min sommar har bestått av :)
 
Förra veckan bestämde jag och Johannes att vi ska flytta till Kalmar. Så nu är lägenheten i Skövde uppsagd. Nu ska den bara! packas och städas ur. Sen ska vi hitta oss varsitt jobb i Kalmar och en lägenehet. Håll tummarna för att det löser sig någorlunda snabbt! :) 
 
Ikväll är det träningsmatch, så skönt att fotbollen är igång igen. Jag kommer vara med i Skultorps så länge som vi är här och fixar med lägenheten, sen kommer jag försöka hitta ett bra lag som i kalmar så jag kan fortsätta mina karriär ;) 
 
På återseende :) 
 

RSS 2.0