2014

Ännu ett år går mot sitt slut. Detta år har varit ett väldigt bra år men med ett tråkigt slut. Jag har tagit examen och nu fått utdelning för det då jag börjar jobba på Skatteverket nu i början av januari. Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är för det här jobbet. Ända sedan jag öppnade boken i beskattning hösten 2012 har mitt mål varit att få jobba där och nu är  jag nära :) LYCKA!
 
I maj blev jag moster till ytterligare en söt lite plutt, Lova. 
 
 
 
Moster älsklingar!! 
 
Jag hade en väldigt skön och ledig sommar, vet inte när jag var ledig en hel sommar sist men det var jäkligt gutt. Det blev en sommar med mycket sol, bad, rosevin, vänner och fotboll och sånt gillar jag :) 
 
Hösten har varit den sämsta jag haft tror jag, men nu blickar jag framåt och jag har en del planer för 2014 men dom kommer jag hålla för mig själv :) 
 
 
 
 
GOTT NYTT ÅR

Bild hämtad från google - gott nytt år

Let me go

Känslan av att aldrig finna ro, känslan av att alltid känna sig rastlös börjar bli påtaglig nu. Jag känner mig som en hund som går runt i sin hundkorg och försöker slå sig till ro. Fast jag hittar aldrig platsen för jag fortsätter att gå runt och runt. Vad jag än gör eller vart jag än är så kryper det i kroppen. Jag måste slå mig fri. Jag måste vika av från den vägen jag går, där jag följer dig och försöka hitta min egna väg, så jag kan finna den ro jag länge har saknat. 
 
 

I min dröm är du med mig

Julafton närmare sig med stormsteg och för varje dag vill jag bara sätta i fötterna hårdare i marken och bromsa tiden. Detta är första året under mina 24 år som jag inte längtar till julen, Jag vill inte fira. Jag vet att det kommer kännas tomt även fast jag har många kära runt om mig, men dom fyller inte hålet som du har lämnat i mitt hjärta.
 
 

Jag var säker på att vi skulle få känna kärlek utan slut men nu står jag här med en glöd som brinner ut

Om det bara gick att vrida tillbaka tiden så skulle jag göra det hundramiljoner gånger om.
Så långt tillbaka där vi älskade varandra, där jag hade dig vid min sida.
Nu är det tomt. Det är tomt inom mig. 
Jag står stilla, jag kommer ingenstans. 
Det är som att fötterna är fastlimmade i marken.
Allt annat flyter på medans jag tittar på.
 
 
 
Jag vill aldrig glömma dig, jag vill minnas den du var för mig.
Tiden läker alla sår, men jag vill aldrig glömma det du har betytt för mig.
Stunderna jag fick med dig, du är alltid nära så länge hjärtat slår.
 
- Erik Linder

All my loving

Fastnat för en låt som jag hörde idag på radion. Och jag är en sådan person att jag lyssnar om och om och om och om och om och om.... igen. Det är Beatles galma låt "All my loving" fast jag lyssnar på en cover som The Well Pennies har gjort. Såååå fin! Lyssna på den! 
 
 
Close your eyes and I'll kiss you
Tomorrow I'll miss you 
Remember I'll always be true

And then while I'm away 
I'll write home every day
And I'll send all my loving to you 

I'll pretend that I'm kissing
The lips I am missing
And hope that my dreams will come true

Litet utdrag från texten
 

 


Jag förlorar.

Jag håller mig fast, men jag orkar inte mer. Det glider ur mina händer. Min styrka har sakta försvunnit, jag måste släppa taget. Det gör ont, det kommer göra ont.
Jag faller.
Jag förlorar. 

RSS 2.0