Färgning och dagens makeup :)

Häromdagen färgade jag håret, jag tyckte att det var dags. När man känner att håret bara är grått och trist, så känns även som att ansiktet tappar sin lyster. Sen slänger man i en hårfärg och man får lyster i både hår och ansikte igen :) Älska hårfärg! ;) 
 
Innan färgningen
 
Jag testade en ny färgningsform, eller vad man ska kalla det. Det var i form av mousse. Man ska jobba med den ungefär som en hårinpackning men ändå först och främst lägga färg i hårbotten så man slipper utväxten ;) Jag tyckte att den var lätt att använda, lättare än att stå med den vanliga flaskan, speciellt när man gör på sig själv. Den färgen jag använde nu hette "Chestnut Brown" men oavsett vad jag väljer för brun, brun/röd färg så ser jag bara det i hårbotten för i längderna händer det inte så mycket. Det kanske krävs en avfärgning eller att en frisör kan få ordning på längderna. Men min studentekeonomi tillåter inte frisörbesök just nu. 
 
 
Som sagt, bara lite färg i håret kan få hela ansiktet att lysa upp och håret ser mycket fräschare ut tycker jag. 
Jag slår ihop efterbilden av hårfärgen med dagens makeup :) Lite guldaktigt ögonskugga med eyeliner och ett matt läppglans i härligt lila/rosa färg :) 
 
Tack för mig, Hej.
 
 
 

Idag är ingen vanlig dag

För det är Åse och Fias födelsedag. Hurra Hurra Hurra :) Grattis kompisar :)

Idag har det varit "Framtids" mässa i skolan. Företag kommer och ställer ut och så får man gå runt och prata lite, ställa upp på tävlingar m.m. Mest relevant är att gå till företag som kan erbjuda något yrke inom just ditt område. Tycker inte att jag fick så mycket napp, men däremot har jag fixat mig en intervju i Jönköping ;) hur det nu hände?? Haha.

Åse och jag har även träffat en person från ett redovisningsföretag idag, så nu hoppas vi spänt på att dom kan hjälpa oss vidare i vårt examensarbete :) Efter mötet bjöd jag Åse på en liten födelsedagslunch :)

Innan examensarbetet började sa Åse och jag att vi skulle ge varandra lite motivationspresenter när något har gått bra och än så länge har det gjort det. Idag fick jag min present, en prenumeration på "Sofies Mode", 6 nr. Och så ingick en premiär där man fick make up stores "cover all mix", ska tydligen vara jättebra. Så nu slapp jag betala dom hundralapparna för att köpa det. Fick även ett fint läppglans med :) Tack snälla Åse :)

För övrigt så har jag tonårsPMS nu, jag har sån jäkla cravings efter kladdkaka så jag vet inte vad jag ska göra. Jag har varit väldigt VÄLDIGT nära på att baka en men har lyckats att inte göra det. När någon i laget fyller år, brukar den baka något och bjuda på. Och eftersom att Fia fyller år idag så hade hon med sig KLADDKAKEmuffins. Så. Jävla. Gott. Jag bara tryckte in den i munnen. Det kunde inte vara bättre bjudfika än det. Namnam :) Men behovet kvarstår, jag skulle lätt kunna äta en kladdkaka själv just nu. Jäkla PMS! Ge upp!

Just ja, vi var ute i helgen och Johannes är väl inte den som springer efter vimmelfotografen. Men jag tycker nog att han fastna ganska bra på bild ;) Haha.


16 Februari

Oj oj vilken kväll det var igår. Planen från början var att ha lördagsmys med Åse, äta gott och kolla på melodifestivalen, och det gjorde vi. Men med intag av alkohol. Det blev en väldigt roligt och sen kväll precis som det ska vara :) Det var länge sen jag var ute på krogen och dansade så det var riktigt kul att vi gjorde det igår. Det blir mer sällan tycker jag, att vi går ut och dansar. På senare tid har det mest varit hemmafester tills man gått hem eller så har vi inte varit tillräckligt sugna på att gå till just ett dansställe, så nu har jag fyllt upp den dosen :) 
För tillfället sitter jag i soffan och är sjukt trött. Låg nästan och sov här i soffan och det är väldigt olikt mig. Men när det väl är sovdags om några timmar kommer jag nog inte vara lika trött och inte vilja sova. Jag vet inte vad det är med mig.. 
 
Gårdagens make up
 
 
Igår spelade jag och mitt lag en inomhuscup. Tyvärr gick vi inte vidare från vår grupp :( Första matchen spelade vi 2-2 varav jag gjorde ett av målen :) De två andra matcherna förlorade vi och jag bommade en straff, vilket egentligen inte hade någon betydelse om jag hade satt den. Det andra laget hade gjort 4 mål och vi inga mål plus att tiden var ute så vi hade ingen chans att göra några mål efter straffen. Nu längtar jag väldigt mycket till att träningsmatcherna drar igång så vi får börja spela lite "riktigt" fotboll :) 
 
Nu ska jag och Johannes äta upp desserten som aldrig åts upp igår, citronfromage med varma hallon :) Namnam

Jiiiihaaaa

Idag fick vi betyget på första inlämningen i examensarbete- G. Jäklar vad glada vi blev. Vi var sista grupp ut att ha vårt seminarie och grupperna innan hade inte alls bra statistik på antal godkända grupper, därför var det lite nervöst att vänta på betyget. Men som sagt, det gick ju bra :) 
Igår skickade jag och Åse ut mail till ett antal redovisningdbyråer för att se om det fanns möjlighet till intervju så att vi kan fortsätta i vårt arbete. Och idag fick vi ett positivt besked och vi ska träffa en person från en byrå nästa vecka.  Hoppas att vi får något med oss från mötet och att vi kan få hjälp i vårt examensarbete :) 
 
Nu ska jag återgå till vårt skrivande och lyssna på Åses fantastiska ord, om hur glad och positiv hon är till den nya inlämingen ;) Inte. Fniss.
 
XOXO

Äntligen!

Ja, det är mycket plugga nu för tiden. Är det inte examensarbetet så är det beskattning eller kredit och obestånd. Än så länge är det kul, det kanske är motiverande att det bara är ett halv år kvar eller så tog det mig helt enkelt två och ett halvt år att börja tycka om att plugga :P Näe, jag är nog bara inne i något konstigt tillstånd ;) 
Idag har jag suttit i skolan och plugga kredit och obestånd, förberett svar på frågor som vi ska gå igenom på föreläsningen nästa vecka. Helt otroligt att jag har sån framförhållning, en hel vecka innan! :O 
 
För ett tag sen beställda Johannes ett kit med sminkborstar och idag kom dom. Jippie!! Jag är riktigt sugen på att göra en make up nu, men jag väljer att bara titta på dom ikväll så får det bli en make up imorn :) 
 
Kvällen till ära blev det spaghetti och köttfärssås och gladiatorerna, är det fredag så är det :) 
Lyxade till det lite med popcorn med smör på också ;) Mumma. 
 
 
 

Kompis det går bra nu.

Nu är första delen i examensarbetet inskickat för granskning. Jag tror att vi ligger bra till för att idag fick vi tillbaka vår feedback från en delinlämning vi hade för ca. en vecka sen och det var inte alls mycket som behövdes ändras :) Plus att vi fick VG :) Woop Woop :) "Kompis det går bra nu" som Åse brukar säga :)
Så idag tyckte både Åse och jag att det var en bra dag :) Allt flöt på när vi skrev det sista inför inlämningen. Dagarna innan ha varit lite sega, vi har inte riktigt vetat vad vi ska skriva och hur vi ska fortsätta, men huvudsaken är väl att man är bäst när det gäller. Och idag gällde det :) 
 
Dags för bingen, godnatt :) 
 
 
 

RSS 2.0