Seminarie 3

Idag har vi haft seminarie i metodavsnittet som vi har skrivit till vårt examensarbete. Det gick bra, vi fick bra kritik och behöver inte ändra allt för mycket. Skönt att höra :) Än så länge känns det bra i skrivandet, men när jag tänker framåt, runt april så tror jag att känslan kommer vara annorlunda. Panik, tror jag kommer vara en rättare känsla men det återstår att se. Just nu är det bara att fokusera på det som ska göras och göra det till 100% :) 
 
 
 
Dagens :)
 
 
 
 
 
 

Jag har blivit med Mac :)

I fredags när jag kom hem var jag på ett alldeles gott humör. Innan jag gick hem från skolan hade jag och Åse precis skickat in inlämningsuppgiften som skulle in. Vi kände att vi var nöjda och det gör att humöret är lite bättre :) När jag kommer hem tar jag upp min dator, pysslar lite och när jag är mitt upp i att skriva ett mail så dör min dator. Den DÖÖÖÖR! What the fu*k! Inte nu. Det här händer inte. Vad gör jag nu? Försöker få igång den och efter några tryckningar går den igång. Jag börjar om på mitt mail när datorn är redo att användas igen. Den DÖÖÖÖR! IGEN! Det goa humöret är borta. Får igång datorn ytterligare en gång och då var det bara att fokusera på att föra över lite filer på USB, fick över lite, men inte alls mycket. Förhoppningsvis går det att kopiera hårddisken. I alla fall sen dess har min dator varit död. 
Så både i fredags och igår var jag runt i olika butiker för att hitta en dator som jag ville ha. Kampen i huvudet har varit tuff, Mac eller Pc? Vad vill jag ha? De jag har frågat har alla sagt att Mac är bättre än Pc, mer dator för pengarna. Phu, hur ska jag göra? Idag kom jag i alla fall hem med en MacBook Pro :) Och jag är super nöjd, än så länge har jag inte ångrat mig. 
 
All kärlek och tack till bästa mamma och Kari som bidrog med lite pengar till datorn.
 
 
 
XOXO
 

Blurr blurr

Igår fick vi ett tentaresultat och jag blev superglad och superchockad. VG stod det men fina stora bokstäver :) Externredovisning IV är nu avslutad och klar. Idag vet jag också att den andra är rättad och klar, nu ska den bara föras in i systemet och det är med spänning jag väntar på det resultatet, det kan verkligen gå hur som.
 
Examensjobbet rullar på ganska bra, tror jag. På tolv dagar har jag suttit med det tio dagar så det är hårdkörning nu. Inlämning varje vecka. Imorn är det andra inlämningen som ska in och på onsdag är det inlämning igen. Jag och Åse träffade vår handledare igår och det var skönt att höra att han tyckte det var bra skrivet. Sen är det självklart inte färdigt utan det som lämnas in nu är mest utkast, men det blev ändå en bekräftelse på att vi inte är helt ute och cyklar.
 
Hej Hopp

Laddar

Om några timmar sitter jag med handsvett, spänd på att få öppna tentan och bara köra över den. Jag laddar upp genom att gå igenom lite räkneövningar och kolla igenom teorin.
 
Efter tentan ska jag och fira en klasskompis som fyller år idag, och jäklar vad jagser fram emot att göra en riktigt sminkning. Har bara gjort det en gång sen nyår på grund av att jag suttit med ansiktet ner i skolböckerna. Men nu är det ändring på det :)
 
Julmakeup
 
Nyårsmakeup
 
Over and out.
 
 
  

Det börjar bli verkligt :)

Ibland klagar vi på att tiden gåååår såååå himlans saaaaakta och ibland klagar vi på att tiden går så himlans snabbt att vi knappt hinner knäppa med fingrarna. Och jag har haft många sådana stunder under mina två och ett halv år på högskolan och i Skövde. Och allra mest nu tycker jag att skolan går väldigt snabbt. På måndag börjar jag och Åse vår resa mot vår slutdestination: examen i ekonomi med inriktning affärsjuridik. Det är med skräckblandad känsla jag tar första steget in på vår resa. Det kommer garanterat att bli en tuff vår med blod, svett och tårar. Och nu när jag skriver det här blir jag nästan pirrig i kroppen. Examen. Så stort. Men jäklar vad jag ska kämpa för det här!
 
Innan examen börjar har jag en tenta att klara av. Så det är tuffa dagar fram till lördag i och med att jag hade tenta igår också.
 
Något annat som satte en glimt i vardagen var att jag fick hem min palett från Nelly :) Så när denna tentaperiod är över och jag blir människa igen ska jag experimentera lite :)
 
 
 

Den vanliga visan..

Tentaperiod. Igen.
 
Den här gången är det tungt, riktigt tungt. Speciellt nu. Har suttit nästan alla mina vakna timmar sen i tisdags och pluggat. Jag har gått upp på morgonen, fixat mig, ätit frukost och gått till skolan och pluggat och när jag har kommit hem har jag satt mig vid mitt skrivbord och fortsatt pluggat. Gjort något avbrott för mat men annars suttit med plugget fram till 23.. Det straffar sig att ha mysigt och roligt hemhemma. Men jag ångrar inte för en sekund allt det jag tog mig tid för att göra i Oskarshamn, lätt värt det!
 
Imorgon är det Johannes födelsedag :) :) :) Jippie. Tyvärr kommer jag inte kunna ägna all den tid till att uppvakta och fira honom som jag vill då jag måste sitta med mina kära böcker, men nog kommer han känna sig firad när dagen är slut :) I alla fall så får jag hoppas att han känner så :)
 
Jag ska även hinna med ett två timmars långt fotbollspass imorgon, och tusan vad jag har längtat efter fotbollen. Jag skyller "myrornas krig" i min kropp här om natten på att jag inte tränat fotboll på länge. Så jag behöver den här träningen, det kanske väcker min hjärna lite också :)
 
Nehe, dags att förflytta sig till sängen.
 
Godnatt
 

RSS 2.0