Cooler Than Me

Känns som att inspirationen har nått mig igen, hoppas detta håller i sig nu. Det är ju så kul med smink och vad man kan göra med det :) Här kommer dagens :) 
 
 
 
 
  
 
 
 
Ikväll väntas match mot Falköping och imorn åker jag hemhem :) Underbart!! 
 
 
 
 
 
 
 

Make up

Det var länge sen jag sminkade mig och idag var jag sugen på att göra en make up :) Så det fick bli en make up med mycket färg och dramatiska lösögonfransar. Lösögonfransarna används inte allt för ofta (det är första gången jag har dom på mig och fick dom i julas) så då testade jag dom idag bara för att se hur dom ser ut på ;)
 
Utan lösögonfransar och ett av dom nya läppglanse jag köpte härom dagen.
 
 
Lösögonfransar och det andra nya läppglanset, det är lite mer färg än vad bilden visar, men inte mycket mer ;)
 
 
 
 
Fortsatt trevlig söndagkväll på er :) 
 
 
 
 
 

Nervös väntan.

Första lediga dagen. Idag har inget exjobb hängt över axlarna. Och det är så skönt. Istället slåss jag mot nervositeten över vad betyget kommer bli. Det kan verkligen komma när som. En annan grupp hade fått sitt betyg idag och dom lämnade in igår. Fast deras examinator har bara tre uppsatser, vår examinator har åtta eller något. Så det lär ta längre tid men ändå. Jag kommer DÖ av nervositet innan jag ens hinner få veta mitt betyg... 
 
Eftersom att jag var ledig idag tog jag en snabb sväng på stan. Jag köpte hårfärg (behövde verkligen färga håret), två läppglans och ett nagellack, allt till ett rabatterat pris, jag är smålänning långt in i själen det är bara att erkänna ;) Passade även på att kolla efter något fint till lilla Lova, oh herregud vad mycket fint det finns. Det blir inte lätt det här. 
 
På återseende :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm alive.

Bloggtorka. se. Har varken haft ork eller ro till att blogga. Mycket energi har gått åt till skolan och det sista som ska göras. Sista veckan var en tuff vecka, då hade jag prestentation/opponering av exjobbet plus två tentor. Så nu får ni hålla alla tummar och tår för att detta ska gå vägen så att jag kan få kalla mig ekonom ;) Imorn är absolut sista dagen med skolarbete, kompletteringen av exjobbet ska lämnas in och det kommer vara med glädje jag trycker på skicka knappen. Outsourcing (det exjobbet handlar om) står mig långt över örenen och jag vill inte ha med det att göra på ett bra tag framöver! 
 
I övrigt så vet jag inte mycket mer vad som händer. Jag blir arbetslös imorn och hoppas att jag kan få något napp på dom jobben jag har sökt. Skulle vara kul om jag kunde få komma igång att utvecklas och skaffa mig erfarenhet inom min utbildning och att få täna lite pengar :) Men det gäller att ligga i och visa att man är värd "det där jobbet" :) 
 
För cirka två veckor sen blev jag moster och förra veckan var jag hemma och fick träffa lilla tjejen :) Så himla söt. Jag passade på att mysa så mycket jag kunde med lilla Lova :) 
 
 
 
Det är så att man smälter <3
 
 
Dags att göra ett sista ryck med exjobbet så att det är okej att lämna in imorn :) 
 

RSS 2.0