Makeup is my passion

Det blir inte så mycket sminkningar nu när jag inte är ute så mycket, och det känns onödigt att vara fullt spacklad när jag ändå bara hänger i soffan. Men förra helgen och i fredags hade jag planer vilket gjorde att jag gärna ställde mig framför spegeln och smnkade mig. Det är inte ofta jag gör enklare sminkningar, men som nu, när det inte har blivit så ofta, då går jag loss ännu mer när jag väl sminkar mig. Då vill jag inte ha något enkelt, då vill jag göra något som jag inspererats av när jag läst andra sminkbloggar. Dom bästa är Linda Halberg, Imakeyousmile och Helen Torsgård. Dom är så duktiga, två utav dom är makeupartister och en har bara lärt sig just för att det är ett så stort intresse. 
 
Guldig skugga på 2/3 av ögonlocket sen mörklila i
ytterkant och suddat i globlinjen.
 
 
Grön skugga i främre delen av ögonlocket och i yterkant samt
suddat i globlinjen. Persikofärg på mitten av ögonlocket.
 
 
 
Köpte en ny och min första! läppenna i fredags. Kommer från Isadoras höstkollektion och heter Zinfandel nr 27. Så. Jäkla. Snygg. Älskar den! Till den hade jag mörkgrön ögonskugga på hela ögonlocket.
 
 
Nu är jag väldigt sugen på att göra en makeup, kanske blir något enkelt idag just för att det är match. Kan matcha den med våra färger, svart och gult ;) 
 
På återseende!
 

Håll tummarna!

Igår sökte jag ett jobb som jag bara vill ha! Idagsläget är det drömmen att få jobba på det här stället och med dom arbetsuppgifter som gäller. Så nu får ni hålla tummarna på att detta går vägen :) 
 
Igår hade jag en utekväll med tre tjejer som jag har studerat med här i Skövde. Det blev en ceasarsallad på glädje och några flaskor rosévin, Frexinet. Himlans gott. Efterrätten intogs på Mcdonald ;) Det var mycket skratt och prat under kvällen och det var väldigt kul att träffas igen :) 
 
Elin och Angelica :) 
 
Jag och Amina :) 
 
By the way- nu är det bara en vecka kvar i Skövde, måndag den 16 sep går flyttlasset till Oskarshamn.. 

Allt är inte som en dans på rosor..

Dagarna går upp och ner just nu. Ena studen finns hopp och andra studen känns meningslös och hopplös. Och det blir inte bättre av att man går hemma hela dagarna, det finns då cirka 18 timmar som man kan tänka på allt, för inget dirket distraherar dig. Idag var jag uppe på billingeberget och sprang 5 km, tänkte att jag skulle lägga över det psykiska på det fysiska för en stund. Men sen är jag tillbaka där jag lämnade det innan jag gick ut. 
 
 
 
 

RSS 2.0