Mamma <3

Idag hoppas jag att du får en bra dag.

Du säger att du inte firar mors dag, men dina döttrar gör.
Och vi gör det för att du är värd att firas.
För att vi tycker om dig så mycket, vad skulle vi göra utan dig?

Jag är dålig på att säga vad du betyder för mig, men för mig är du viktig. Varför skulle jag annars vara så mammakär?
Fortfarande.

Jag älskar dig, mamma! 

Ps. Jag är så stolt över dig, hur du lyckats med dig själv. Det visar hur stark du är.
Fortsätt så! Ds.


Fredagsmys.

Idag blev det en kort dag på jobbet. Började vid 8.30 och slutade 13.15.
Helt okej.

Ikväll ska vi tända grillen,  mm. Martin, Carro,Benjamin? och Jeppe kommer och grillar med oss. Härligt.
Hoppas bara att vädret håller och att solen kommer fram igen.

Det har inte hänt sådär överdrivet mycket i veckan, jobbat, tränat, träffat syster och kollat på lite fotboll.  

Känns bra att bo i hus än så länge ;) Har inte kunnat utnyttjat altanen som jag velat pga att det inte varit så fint väder eller ens varmt ute. Det är lite tråkigt. Men vi har lite mer än vecka kvar här.

Imorn är det jobb hela dagen som gäller. Så för minst andra året i rad missar jag tolvskillingsmarknaden. Lite tråkigt. Det händer inte allt för mycket i stan och när det väl gör, då jobbar man.

Hoppas eran fredagskväll blir härlig =)

Vi är bäst!

Idag fick med oss tre poäng ingen. Så härligt.
Från att ligga under hela tiden till att i slutminuterna göra 3-2.
Vi är bäst!

Förra året tog vi aldrig ifatt något underläge. Vi hade ofta 2-1 förluster. Om vi inte vann förstås. Men ialla fall. Så härligt att vi vänder. Känns så bra.
Nu måste vi ta Rödsle nästa söndag, och då behöver vi allt stöd vi kan få från er som åskadera! =)

Helgen har för övrigt varit bra. Jobbade hela fredagen, sen åkte jag och kollade en sväng på b-lags matchen. Dem mötte det nya tjejlaget här i stan, och Kff vann med 8-0. Efter första halvlek åkte jag och Johannes och hämtade Bosse, det var mat på Kråkan. Så gott.

Igår var vi och firade Axel, Vera och Siri. Som har och ska fyllt/fylla år. Det var toppen väder. Så varmt och skönt. Vi blev bjudna på goda grillade hamburgare och till fika fick vi en god tårta med jordgubbar på. Mmm.

Kicki med familj åker till Turkiet imorn kväll så Johannes och jag flyttar in i huset några dar sen. Hoppas på att det blir fint väder så man kan sola lite. Dem har en bra altan för det =)

Hejs svejs

Ledig dag, fullt upp

Vaknade med et chock idag klockan 06,00. Jippie.
Johannes har någon alarm signal på sin mobil som är hög och vad jag vill få det till kändes det som hårdrock. Haha. Inte allt för kul att vakna till. Så där låg jag vaken, kände inte alls att jag ville somna om ( i kroppen) men jag ville det. Så när Johannes hade gått till jobbet somnade jag igen, och vaknade istället jätte trött vid nio när min klockan ringde.

När jag kommit upp och gjort mig iordning åkte jag till min kära syster. Hon ville visa sina glasögon hon lånat hem från en butik, men har svårt att bestämma sig. Jag tyckte också det var svårt. Och jag tycker också det är dumt att dem sätter prislappen mitt på ena glaset. Det tappar helheten. Men jag ska med henne till butiken imorn och kolla lite.

Efter att jag kört henne till jobbet klockan 14 så åkte jag en sväng till Helena, där kollade jag på förra avsnittet på Grey´s Anatomy som jag missade förra veckan. Hon hade egentligen inte tid, men medans jag kollade på det, höll hon på med det hon var tvungen att göra. Så jag tyckte det var mycket snällt av henne  =)

Idag har jag tre personer som fyller år. Massa Grattis på er, Harriet, Viktoria och Vera =)
Och på kvällen var vi ute hos Vera och firade henne lite. Vi fick pannkakstårta. Mycket gott.
Var även barnvakt så Albin var med där också. Han är så go =)

Igår klippte jag av mig håret. Yes, det var det jag var nervös over och var tvungen att göra. Men det känns bra. Tog över 1 dm på längden, så det är en del. Färgade även håret och la i ljusa slingor. Och jag är mycket nöjd. Maria Boman är bra hon.

På jobbet igår kom jag på, efter att jag hade haft en kund i charken. Att det är inte så jätte trevligt med äldre män som har någon sliskig tröja eller skjorta halvt öppen så man nästan ser bröstet och inte tala om allt hår vissa har. Tycker inte om det. Knäpp skjorta!
Jag säger inget om man sitter utanför sin husvagn på sommarn och det är varmt, men inne i en butik när man handlar. Inte okej!!

Imorn är det min tur att gå upp tidigt, Johannes får ligga kvar. Han börjar inte jobba förens 14, då jag slutar. Japp så ser vårat förhållande ut. Fast oftast tvärtom. Han börjar tidigt och jag börjar senare.

Aja, godnatt

21 månader

Snart, snart....
Sker här en förändring. =)
Jag är spänd. Nästan lite nervös?
Varför?
Jo, jag har bestämt mig för att göra något annat.
Ska göra något annat.
Måste göra det.

Idag har Johannes och jag varit tillsammans i 21 månader =)
Puss på dig.

Matlagardag

Idag började jag jobba vid 8,00. När klockan ringde vid halv sju eller ja, när Johannes gick upp vid halv sex är jag helt död i kroppen. Som att man var förlamad. Hur det nu känns, men ändå. Jag somnade inte redigt om den sista timmen innan jag skulle upp. Man blir bara ännu tröttare, fast jag tror inte jag kan vara tröttare än vad jag var imorse.

Ialla fall, måndag morgon när man börjar klockan åtta ska man laga mat. Om man är i charken förstås, vilket jag var. Detta för att det säljer mycket bra vid lunch och även under em. Så, jag gjorde grekiskt pastasallad och orientalisk kycklinggratäng. Man är inte så jätteladdad klockan åtta på morgen för att laga mat. Men men.
Sen runt två var det dags för en ny omgång. Gratängen hade nästan tagit slut och då gjorde jag en dubbelsats på morgen, så det fick bli dubbelt igen. Och när Jossan kom gjorde hon en gratäng med fläskfilé, pasta och bearneasisås. Mycket god.

Efter jobbet tog jag en sväng förbi mamma, hämtade mina presenter som jag fick igår samt kollade in Isabells nya tv, blev jätte bra =)

Lönen kom i fredags så nu tänkte jag sätta mig och kolla igenom mina räkningar och sådant där jätte roligt.

Over and out


Vinst och 90 minuter.

Jaha, idag har jag och Isabell firats lite. Jag fyllde nyss år och Isabell fyller år på torsdag.
Fick en fin vas och rosor utav morfar och Myrna, en häftig sparbössa med lite pengar i utav mormor och yttligare lite pengar från Göran. Tack så mycket! =)
Isabell däremot fick en vit platteve. Fast den var från mig, Maria och mamma.
Hon fick även fina kläder.

Vi bjöd på varm smörgåstårta ( så gott ) och sen hade Maria och Isabell gjort cupcakes och Maria gjorde en god och fin tårta.

Som rubriken påtalar så hade även match idag. Mot Krokstorp. Lite derby.
Jag trodde inte det skulle gå så bra för mig, var så jätte mätt och på uppvärmningen var det tungt i magen. Men när startsignalen gick känndes det bra och jag spelade HELA 90 MINUTER! Jättekul, vet inte när jag gjorde det sist, så nu blir det kakor och sånt innan match som gäller.

Och, när Mo bröt benet förra året och jag kom in i laget, så tog jag nr 16. Vilket hon också vill ha.
Så vi gjorde en liten deal. Den som gör flest mål får ha nr 16 nästa match (eller det gäller MO) för jag har alltid nr 16 annars. Men idag gjorde hon 1 mål, vilket är 1 mål mer än mig, så nästa vecka måste jag låna ut det, men det gäller bara nästa match. Sen är det mitt igen, OM hon inte gär ett mål mer än mig nästa match också ;) haha vilken grej. Självklart påverkar inte detta vårat spel.

Helgen förövrigt har varit ganska lugn. Jobbade både fredag och lördag.
Och i igår efter jobbet så storhandlade jag, själv.
Mamma var inte så pigg, annars skulle hon följt med.  Men jag klarade mig fint =)

27 maj, är det biopremiär för Sex and the city 2. Någon som vill gå med mig?

Godnatt


What

Idag har jag varit slö, hade träningen vid 11 idag. Efter det blev det ett snack med tränarna. Det blev lite dålig stämmning mellan dem och mig efter söndagens match. Tyvärr känner jag inte att vi kom någonstans. Jag fick säga mitt och dem sitt, sen blev det inget mer.

I alla fall, när jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sen begav sig jag och johannes till Kalmar och Ikea.
Blev ett billigt inköp. Ett skoställ, handvisp, korköppnare samt svarta ljus till mina vita ljusstakar. Men något som gjorde mig förvånad när jag kom hem och skulle använda dem svarta ljusen till dem vita ljustakarna (vilka som också kommer från Ikea) så passar inte ljusen. Dem är för stora. Ikea brukar väl för det mesta tillverka saker som passar med andra saker från dem. Det är ju inte hela världen, för att det går att lösa med knäckformar, men jag blev ändå förvånad.

Igår kväll hade vi lite tjejkväll hemma hos mig. Vi åt kinamat och drack lite alkohol. Man får ju passa på är man är ledig dagen efter. I alla fall så hade vi mycket trevligt och tjejsnack är alltid roligt och intressant.
Tack Hanna, Emmy, Mo och Magnum frö en bra kväll =)

Gårdagen är svaret på att jag var slö idag på träningen och även resten av dagen.

Imorn blir det nästan heldag på jobbet, ska in på systemet åt mamma med, hon ska ut imorgon. Hur kul blir inte det. Jag är så stolt över mamma. Hon har verkligen lyft upp sig själv =) <3

Godnatt kära läsare

Måndag 10 maj

I går var det match igen. Vi hade borta match mot Hvetlanda (som dem stavar det, deras lag). Tyvärr förlorade vi matchen med 1-0. På straff! Surt. Fast man får väl säga att det var rättvist för deras del, dem ägde matchen mer än vad vi gjorde. Men hade det inte blivit straff hade vi kanske fått med oss 1 poäng från matchen. Vi får helt enkelt ta nya tag till söndag. Och vinna den matchen.

Idag skulle jag varit ledig. Men får gå in och jobba några timmar.
Nu håller jag på med tvätt och få ordning på min lägenhet igen. Det är inte helt okej här och imorn ska jag ha Albin en stund så lite städat måste det vara då.

Ska även äta bakada potatis med skinkröra idag, får hoppas att det är gott.
Var ett tag sen jag åt bakad potatis, och jag har aldrig gjort det själv förut.

See ya.

Fin fint

Idag har jag varit ledig. Maria och Albin kom till mig på förmiddagen. Mycket roligt.
Jag fick ha Albin själv en stund precis när dem kom, Maria skulle träffa nån kvinna som hon var tvungen att prata med. Men ialla fall, efter det så skulle jag och Albin möta upp henne i stan, men först var vi tvugna att hämta vagnen i bilen och medans jag tog ut vagnen och satte ihop den så skrek han efter Daniels boll som låg där. Det låter så gulligt. Så när vi kom upp till stan och mötte Maria gick vi till Lek och hobby och köpte han en egen boll. Vad glad han blev.
Efter det handlade vi lite mat och gick hem till mig och tillagde det.
Biffstroganoff med ris och sallad. Mycket gott. Maria och jag är så duktiga i köket.

På eftermiddagen var jag en sväng hos mamma. Vi beställde lite kläder, dags att uppdatera sommargarderoben =)

Nu ikväll har jag haft partylite visning. Eller visning och visning, konsulten var sjuk och sen var vi bara mamma, jag, maria och eva. Men vi hade roligt och lite handlade blev det.

Imorn ska jag träna små tjejer, hur ska det gå? Vad ska jag ha för övningar?
Svårt, lite smått nervös kommer jag nog vara imorn. Hoppas inte jag skrämmer bort dem bara.

Funderar på att beställa lite mer kläder fast från HM nu. Hittade lite fint förut idag =)

Over and out

Typiskt.

Mm, det kan man verkligne kalla det.
Jag spelade fotbollsmatch i söndags och, jag kommer fri med bollen och tar mig förbi målvakten, skjuter och en jäkla holsby spelare hinner fram och tar bollen precis på mållinjen. Vilket skit. Jag är ingen målgörare ändå är jag där uppe och far.
Fick även ett fint rivmärke vid armbågen. Inte så skönt faktsikt.

Igår var det lång dag på jobbet. Började vid 8,00 och gick hem 22,45. Vi hade inventering igår. Skönt att man börjar vid 14 idag. Fast, tydligen skulle jag ha börjat vid nio. Hade missat att se det på mitt schema. Men jag slapp ta det, för att hade jag vetat det hade jaggått hem mycket tidigare.

Nu ska jag sitta på möte i 4 TIMMAR, det ser jag mindre fram emot. Sen ska jag sätnga i charken efter det. Låter som en mindre rolig dag idag tycker jag.

Tror att jag och Johannes tar en tur i spåret innan desperate housewives börjar vid nio.

Imorn är det partylight hos mig klockan 18,00. Välkomna!

 

Härlig dag.

Idag har varit en mysig och härlig dag ihop med Johannes =)
Först runt lunch cyklade vi ut til hans syster och familj. Härligt. Första cykelturen i år och på många månader.
Ute hos Kicki "arbetade" dom. De håller på att fixa iordning trädgården. Det blev också lite lunch där ute.

Därefter åkte vi vidare in mot arenan för att kolla på OAIK. Dom vann matchen med 2-0. Det var en bra fotboll och kolla på. Om vi kunde spela så enkelt någon gång i mitt lag..

Igår var det fest ute hos Jesper. Det var mycket roligt. Vi grillade gott kött och annat. Sen var alkoholen också med. Den lämnade vi inte hemma. Inte när man har ledigt från fotbollen dagen efter.
Det här måste vi verkligen göra om. Det är i såna här lägen och påhitt man trivs =)
Tack alla som var hos Jesper igår för en trevlig valborgsfest =)

Imorn ska jag till min kära syster M och laga lasagne och mysa med charmtrollet.
Sen laddar jag för match och för att jag kan göra något mål ;)

Dröm sött

RSS 2.0