I Kras.

Denna veckan på semstern var fullplanerad. Stockholm och Göteborg.
Nu blir det ingenting. Inget Stockholm och Inget Göteborg.
Eller Göteborg blir det, men jag har ingen att åka med och nu står jag med två Pink biljetter för 650 kr vadera.
Vilket skit. Jag kan inte säga annat än att jag är besviken!

Igår hjälpte jag mamma att handla, alltså köra hem hennes varor. Sen gjorde vi lite tacos, jag var så sugen på det.
Pratade en hel del också, henns liv är mycket intressant just nu ;)

Efter vistelsen hos mamma åkte jag vidare för att träffa Albin och Maria.
Dem hade handlat lite och ställde bilen utanför deras trappingång så jag kom springades från parkering och när jag kom runt hörnet, såg man hur glad Albin blev. Maria hade sagt att jag skulle komma så han väntade på att jag skulle komma. Och när jag kom närmare sträckte han armarna efter mig. Så härligt =)

Vi gick och gungande en stund innan vi gick in, han var ganska trött men lite mys fick jag innan han somnade.
Maria hade köpt en påse med godis, det var gott. Och hon och jag latade oss i soffan.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, molnen är ganska stora på himmlen. Johannes sover fortfarande.

Puss kram

Mellbystrand

Igår var sista dagen på Tjörn. Tyvärr var vädret inget vidare. Eller det var växlande molnighet med ganska tjocka moln. Så vi åkte. Hade det varit fint hade vi nog varit kvar och solat och badat lite på dem härliga klipporna.
Men istället åkte vi mot Ullared och träffade Kerstin och Bosse. Vi gick någon timma där inne, ja man kommer inte ut tomhänt iaf ;) Fast så mycket handlade jag inte, vi ska dit på hemvägen igen och då lär det kanske bli mer ;)

Vädret var mycket fint i Ullared. Varmt och skönt.
När vi kom till Mellbystrand, där vi ska campa till söndag, så var vädret varmt och skönt.
Vi satte upp tältet sen satte vi oss ner och drack lite vin, för vi tänkte att vi kör ingen bil imorn, det blir stranden imorn.
Idag vaknar jag av att det REGNAR! Jag blir galen. Och det ska göra det resten av dagarna också. Det är sista gången jag campar på denna sidan av Sverige!

Idag blir det alltså att sitta i tältet. Roliga semester.

Ha det fint kära som är i öst.

Puss kram

Västkusten och Tjörn

Nu har vi börjat våran semester, eller jag gjorde det i fredgas eftermiddag och Johannes i lördags.
Men söndagen bar det avmot västkusten och Tjörn. Det ligger ca fem mil norr om Göteborg. Och det är mycket fint. Klippor och vatten runt om oss.

Söndagen var en jobbig åktur. Nästan fem timamr i bil utan en fungerande AC. Gissa om vi var varma. Vi tog ett break i Jönköping där Johannes käpte en elgrill.
När vi kom fram till campingen och hade checkat in och skulle börja sätta upp tältet, ådå började det SPÖregna. Härligt. Men vi fick upp tältet. Sen helt plötsligt blev det sol och varmt, så vi gick och tog ett dopp och satt i solen.

Sen blev det en dusch och sedan göra sig iorndning för att kolla fotbolls vm på en bar.
Vi hittade Harry´s en bit härifrån. Härligt. God mat och reltivt bra fotboll ;) Men spanien gick vinnade ur matchen, vad jag hoppades på.

Igår var det mycket fint väder vi solade och badade på förmiddagen. På eftermiddagen åkte vi in mot Stenugnssund oh kolalde läget i köpcentret. Köpte glass och njöt.

Nä vi kom hem, blev det badet igen, det var så himla varmt.
Senare på kvällen skulle vi inviga grillen, köttet blev gott =)

Senare blev det mörkare på himlen och världens åskväder bröt ut. Härligt att försöka somna då. Jag var en aning rädd. Ligga i en tält under ett träd. Det kändes inte helt okej.

Idag har det varit regn reng och regn så vi åkte in till Göteborg och gick i Nordstan. Fick en del med mig tillbaka.

Nu vill Johannes gå och borsta tänderna så det är bäst att hänga på.

Ciao

Smittad?

Vart är solen? Helt plötsligt bara försvann den bakom molnen, men det tittar framåt eftermiddagen och då blir det genast jätte varmt igen. Igår var väldigt varmt. Och det blir bara jobbigare när man inte kan åkaut och bada, näe man måste hålla sig fräsch för att man ska gå till jobbet. Men snart är jag fri för två veckor. Det ska bli skönt.

Igår blev det lite shopping. Har inga bra klänningar eller sommarkläder överhuvudtaget. Hittade en turkos kjol, ett par svarta knäbyxor, en svart klänning och ett tublinne. Sen köpte jag även klänning från Tardera och när jag hade lagt mitt bud kom jag på att det inte stod någon storlek på det.  Men jag var inne på den sida för min storlek så får hoppas att det stämmer.

Efter att vi varit hos mormor i fredags så kom jag på att jag ska också kolla på Tradera. Maria hittar massa fint där. Så nu har jag tittat där massa, men man måste ha koll på sig sjlv. Det får inte bli allt för mycket ;)

Nu har jag fyra arbetsdagar kvar på jobbet, sen är det semester i två veckor. Så härligt =) Jag redigt längtar.

Frulllleeee

Latitud 57

I sista stund bestämde vi för att gå på Latitud iaf. Och det var tur det. Det var kul.
I fredags hängde jag med Martin och Carro och lite hennes familj. Vädret var på topp, så det var great =)
I lördags jobbade jag till 16, var ganska trött när klockan ringde. Men det gick bra, sen när jag slutat var det bara på att igen. Hem och fixa sig lite sen ner till Latitud. Hörde lite av Ugglas, men det var Erik Hassle jag ville höra. Han började runt 20. Han skulle börjat 19,30 så lite försenat var det. Fast i slutet var det över en timma försenat så sista bandet hörde vi inte. Jag skulle jobba på söndagen också.

Igår var det match i Holsby, vi hade visst inte tagit ett ända poäng på bortaplan så igår var det dags. Vi låg under med 1-0 i halvlek. Men andra halvlek skärpte vi oss och fick till ett bra spel =) Vi pressade på bra och vann matchen till slut med 3-1 =) Det var väldigt varmt, och då menar jag verkligen varmt. Det stod nästan helt stilla på planen som låg lite i en dal. Det var jobbigt. Men vi klarade det. Vi närmar oss kvalplatsen ;)

När jag kom hem runt 19,30 åkte jag och Johanens på en liten picninc, det var mysigt =)

Idag är det jobb som gäller, fast först blir det stan en stund. Solen kom fram lite sent, blir stressigt att åka ut nu känner jag.

Puss Kram

RSS 2.0