Valborg, eller?

Dagen igår blev mycket bra. Vi skulle ju hålla oss utomhus och det gjorde vi, men vi åkte väldigt mycket bil ;) Först åkte vi mot Skara, där skulle vi ta av mot Gööteborg och sedan vidare till Hornborgarsjön där tranorna är. Men i Skara blev det ett litet stopp. Först in på Jula en sväng, sen tanka bilen BILLIGT eller billgare än på andra ställen iaf, sen äta på McDonalds SEN till tranorna. När vi väl kom dit såg det ganska tomt ut på fältet. Vi såg fyra eller fem tranor. Hm! Trodde allt det skulle vara fler än så. Men men nu är vi varit där iaf ;)

Efter det åkte vi runt lite, tog lite bilder i naturen och så.
På eftermiddagen spelade vi äventyrsgolf uppe på Billingeberget (man har utsikt över hela Skövde). Premiären i golf gick inte min väg, men så måste man vara lite taktisk också. Vi båda kan inte ha PMS! Haha.
När golfen var slut så åkte vi hem en kort sväng, slängde i oss något att äta sen åkte vi och kollade på bio "Hur många lingon finns det i världen?" Den var bra, en mysig film, 7 utav 10! På bion smällde vi i oss både popcorn och snacks och läsk. Lagom mätt efter det. Men dagen är inte slut. När vi kommer hem efter bion tar vi på oss träningskläderna och går ut och springer en runda. Det var skönt, det gick ganska lätt tills jag blev illamående. Och när vi kom in körde vi lite styrketräning, vilket resulterar i lite träningsvärk. Skönt. Jag gilla´t i en viss nivå.

Idag har vi rensat och packat lite. Skönt att börja i tid. Vi tappar några helger framöver och ja sen är det väl juni?
Tiden går så fort ibland tycker jag. Vilket är roligt nu för jag längtar så tills vi flyttar in till centrum och den lägenheten :)
Kvällen till ära så har jag dammsugit med vår nya dammsugare, oh så rent det är på golvet nu. Det var redigt sug i den.
Vi har även grillat hamburgare, ätit jordgubbar med grädde och kollat på Gullivers Resor. Och nu är jag väldigt trött!

Godnatt


Ledig molnig dag!

Idag hade jag tänkt ta med Johannes ut i friska luften. Inte sitta inne nu när vi är lediga, men jag var mer pepp på att göra något ute när det var varmt och soligt. Ta med en filt och ha en liten picnic. Jag satt och googlade lite igår på vart man kan åka, hittade massa roliga saker problemet är bara att allt börjar typ efter 1 maj eller senare. Typiskt!
Så tanken nu blir att vi ev. åker till Hovforssjön (eller vad den nu heter) och kollar på alla tranor som samlats där. Sen kanske vi kör en runda äventyrsgolf uppe på Billingen, där har man utsikt över hela Skövde. Em/kvällen grilla och kanske bio. Ska försöka få upp Johannes som fortfarande ligger och sover så vi kan bestämma om vi ska göra det vi tänkt.


Plugg Plugg

Jaha, då börjar vi tjatet igen om att det är en månad kvar till tentorna. Härligt. Jag bara måste klara de här två sista tentorna på första försöket för då har jag klarat mitt första år på högskolan med godkänt på alla tentorna PÅ första försöket. Det kanske verkar lite löjligt, men jag är väldigt nöjd att jag gjort så bra ifrån mig. Den är inga små prov vi har om jag säger så.

Idag har jag pluggat marknadsföring, jag sitter och lyssnar på streamade föreläsningar för att få ner yttligare anteckningar pluas att jag inte gillar att läsa i boken då den är på engelska. Men som tur är har jag en pojkvän som är sjukt duktigt i engelska! :)

Johannes tycker att mitt skrivbord är rörigt, för jag plockar ju inte iordning efter mig, utan jag kan lika gärna gå ifrån det utan att tänka på att "städa". Ska det inte se ut såhär när man pluggar? ;)
 

Nu har jag börjat cykla till skolan, det blir ca 1,2 mil fram och tillbaka. Jag är nöjd, plus att det är roligt att cykla. Igår cyklade jag fyra gånger, alltså 2,4 mil, första dagen jag börjar cykla på länge. Så idag när jag skulle cykla till skolan hade jag lite lite ont i baken ;) Hahah.

Nehe, tror jag måste röra lite på mig. Jag har suttit framför datorn några timmarna nu. Och snart är det tv och då kommer jag sitta igen. Så jag ska upp och gå runt i lägenheten.

KRAM alla!


Svärmor räddade påsken!

På påsk då ska man äta påskmat, alltså köttbullar, prinskorvar och potatis/potatisgratäng samt dricka påskmust. Familjen min hade valt fisktema denna påsk. Urk! Jag åt på åströms med härliga tjejer på påskafton.
Hela påskhelgen har vi sovit hos svärmor och hon har märkt mitt misstycke till denna påsk, så igår efter jobbet handlar hon hem färs och prinskorvar. Går hem steker köttbullar, nu skulle jag ju iväg men vi åt lite påskmat idag istället :) Herregud så gott det var. Jag kommer ALDRIG tröttna på det! :) 

Utav mamma fick jag ett påskägg, det är fortfarande viktigt! ;) Och infaller påsken såhär nästa år alltså efter min födelsedag så får jag påskägg då också, men då blir det också mitt sista. I alla fall från mamma.

Imorn väntas match och seriepremiär med Skultorp. Gött!
Så nu måste jag vila alltså sova.

Godnatt


Grillning

Till lunchen blev det grillad fläskfile och minimajs och till det hade vi klyftpotatis och en kall bearnaissås med grill smak. Åh det var väldigt gott. Johannes var lite skeptiskt till mitt förslag om att grilla på dan. Men eftersom att han jobbar om kvällarna får våran grilltid bli på dagen. Och vad gör det? Precis, ingenting. Och grillat kan man ju faktiskt äta när som. Mmmmumma!!

 Grillmästar'n! :)

Till efterrätt åt vi färska jordgubbar och ischokladglass. Och det var också väldigt gott!

Nu är Johannes på jobbet och jag är hemma och styr lite. Tvättar, plockar undan, kanske att jag börjar packa lite smått, men bara kanske ;)

Ha det!

Helgen

I helgen var mamma, Maria, Isabell och Albin och hälsade på mig och Johannes i Skövde. Det var så himla kul att ha dem här! De kom i lördags runt lunch, och då spelade jag match, men sen på eftermiddagen tog vi en sävng till Elins Esplanad. En galleria med massa affärer i. Det blev en del saker där. Efter shoppingrundan åt vi pizza. Väldigt gott, som jag längtat efter det ;) Sen avslutade vi kvällen i soffan och mös :)

Albin sov mellan mig och Johannes och det var nog bara Albin som sov den natten. Den lilla killen kan ta plats han ;) Men det var himla mysigt ändå!

Söndagen spenderades inne i staden. Också på en galleria. Där tog vi en god lunch innan vi började springa i affärer. Framåt eftermiddagen åkte vi hem till lägenhet och slöade. Vi fikade på lite glass och persikorhalvor, det fick bli min "tårta" ;)

Innan dem begav sig hemåt hann vi med lite kvällstoast med köttfärsröra på, mycket gott! :)
När dem satt sig i bilen och var på väg hemåt kände jag lite att tårarna brände bakom ögonen. Dem är så viktiga för mig och att bara få träffa dem lite då och då är jobbigt. Men till helgen är jag i Otown och då får jag träffa dem igen :D

Kärlek till familjen <3<3<3<3

22 bast

Igår var min födelsedag. Och den kunde inte bli bättre än vad den blev :)
Frukost på sängen, presenter, ett GODKÄNT på organisation och ledarskapstentan, underbart väder, lunch på en thairestaurang med Johannes, middag ute med två kompisar. Mm, vilken dag!! Tack för alla gratulationer och presenter jag har fått. Jag är jätte nöjd.

 Presenter från Hjärtat. Plus att vi ska gå till en fotograf och ta foto på oss två <3<3<3

 Från mamma <3

 Från Mo <3

 Från Elin och Angelica <3

 Ett linne från Morfar och Myrna<3

 Från systeryster <3

 En scarf från moster Eva och Kenneth <3

Som sagt, jag är väldigt nöjd för allting!!
Många kramar!

Sweet

Igår kom resultatet på den ena tentan, GODKÄND! Så jäkla gutt. Alltså känsla när man går in på studentcentralen och ser ett G är svår att beskriva. Det är som om något rinner ur kroppen, från knopp till tå, som en härlig våg typ. Åh vad jag gillar den känslan! :)

Förra helgen var jag i Danmark med Kff, vi var där på träningsläger. Så himla roligt hade jag där. Jag fick spela HELA a-lags matchen mot ett div. 3 lag. Efter det var jag riktigt glad. Nu kan jag skriva det på min meritlista ;) Nu vet jag vad jag klarar av :)

Veckan som gått har jag ägnat åt skolan. Ett grupparbete ska in imorn och igår skulle ett annat grupparbete in så det har vart full fart. Däremot idag har det inte varit många knop. Jag har varit ledig och Johannes är i Göteborg på utbildning.
Imorn kör jag på med skola igen. IT-rätt, har inte redigt greppa det, men det kommer förhoppningsvis :)
På kvällen ska vi ta fram våran elgrill och inviga den. Mm, längtar redan till maten :)

På lördag kommer min bästaste familj och hälsar på. Också något jag ser fram emot. Men innan dom kommer ska jag hinna med och spela en match också. Det blir min fjärde den här försäsongen. Hoppas hoppas hoppas jag får spela back. Den är en kick att stoppa en spelare från att anfalla mot vårat mål!

Klockan är 22.00 snart vilket betyder att Big brother börjar. Äntligen. Efter det blir det bingen eftersom att jag börjar skolan på morgonen.

Godnatt folket. Kram

RSS 2.0