Med kittlande mage

Nu är ANDRA stor händelsen i Oskarshamn igång. Hamnfestivalen! Jag var nere där en sväng ikväll med mamma, Isabell, Maria, Albin och Kari. Och jag hade lovat att åka några karuseller med Isabell. Och även fast jag visar mig lugn och fin så vill jag bara springar ner till karusellerna och åka åka åka ;) Men jag är inte 10 längre och jag klarar inte av att åka massa snurrkaruseller utan att må lite illa. För det är precis vad jag gör. Mår lite illa. Först en riktig snurrkarusell, sen nästan direkt på en kittlande karusell och en stund efter det yttligare en karusell med mycket sväng och fart. Där fick det räcka så nu ska jag med Isabell imorn också och åka lite till. Det behövs en lång vila först ;)

Imorn kommer Johannes, som jag längtar. Och jag längtar även till lördag då vi ska på fest hos bästa Carro och Martin. Det  ser jag också fram emot mycket!!

Nu ska jag ta min mycket intressanta kvällsbok och lägga mig och läsa. Den handlar om damtaradamtada. EKONOMI! Mhm, ni läste rätt. Den handlar om hur man ska hushålla sina pengar. Faktiskt intressant :)
Så nu bara kliar det i fingrarna tills jag får ta boken och läsa.

Tjingeling!

En solig morgon över det blå havet

Ja, det börjar märkas nu att man inte är van att vara igång 24/7. Nu börjar tröttheten komma. Och vad händer sen?
Somna ståendes på jobbet? Än så länge har jag jobbat 6 dagar i veckan, vissa morgonpass och vissa heldagpass. I skolan kanske jag är 2-4 dagar i veckan á 4 timmar. Det är lite skillnad måste jag säga.

Imorn väntar ett LÅNGT pass 7-19,15.Konstigt nog är det de passen som brukar kännas som att dem går snabbt. Hoppas det är så imorgon också, för efter det är det fredag och på fredag åker jag HEM till mitt :) Oh jag längtar så mycket!

Ikväll blev det en promenad med <3 på ca en timma. Vi har nämligen ett vad med varandra och där gäller det att träna fyra gånger i veckan. Så nu har jag avklarat två pass än så länge denna vecka.

Guten Nacht!


Precis just nu

Just nu känner jag för att sitta på loftet vid mitt skrivbord vid min dator. Men det är hela 5 veckor kvar innan jag är där.
Tills dess nöjer jag mig med ett köksbord eller datan i knät.

Jag har nu "bott" i Oskarshamn hos mamma och svärmor i tre veckor, snart fyra veckor. Och det är tufft att bo såhär. Jag känner mig lite i vägen. Det finns inte riktigt plats för mig här. Jag har min garderob i två väskor, påsar. Utspritt. Är det hos mamma eller svärmor? Även fast Skövde är långt härifrån så är det ändå där jag vill vara just nu.

23 dagar.

Godnatt

RSS 2.0