Trötter

Idag är jag trötter, satt uppe till halv tre inatt. Kollade på Super 8.
Den var sådär. Var ju inte planerat att se den utan det fanns inget annat roligt på tv:n.
Så klockan blev mycket. Sen sov både jag och Johannes nästan till elva.

Sen på eftermiddagen gick vi på bio med mamma och Isabell.
Alvin och gänget. Den var bra, men inte bättre, om jag säger så.

Nu sitter jag hos min syster, vi har ätit apelsinris. Så gott. Det är ett måste vid jul. Förut åt vi det på julafton men vi r så jäkla mätta då så därför får vi ta det en annan dag. Men inte gör det något. Vi får det ju =)
Funderar på att åka hem snart. Är så trött, som sagt. Satt nåstan och somnade här i soffan förut.

Over and out

Jul, Jul, Jul

Idag har jag varit en sväng hos Morfar och Myrna. Kollat in deras nya lägenhet och fikat lite.
Nu snart ska jag till mor min och äta mat, men det blir ingen julmat idag.
Potatismos och torsk, fast jag äter köttbullar.. Mmm mumma!

Vad ska man göra imorn? Sugen på att åka någonstans... Får se hur det blir med det.
Johannes ska ut en sväng ikväll så får se hur det blir med det..

Tråkigt inlägg, bättre nästa gång.


Nu är det dags för jultomten att göra sin arbetsuppgift.

GOD JUL ALLA !!


Ännu en kväll ensam

Yes, nu sitter man här ensam igen. Jag börjar känna mig lite less på det här.
Jag kan inte ens säga när vi umgicks sist eller när vi gick och la oss tillsammans. Tråkigt men sant.
Hoppas det han gör, blir jäkligt bra.

Ikväll har jag städat undan Ikea påsen jag hade med mig från mamma häromdagen. Det var ännu mer kläder som skulle få plats i detta lilla hem. Jag vill ha ett större hem nu!!
Samtidigt tittade jag på "Matte söker husse" eller om det var tvärtom. Den var bra. Min typ av film.

Imorn kommer mamma, Maria, Isabell och Albin hit. Vi ska äta och umgås lite. Det ska bli kul.
Jag ska bjuda på tacos, det kan man väl inte misslyckas med hoppas jag sen blir det lite annat smått och gott.

See ya


Jobb och Julfest

Idag var det ingen skola så jag fick sova lite längre idag. Men jag var välfigt trött när klockan ringde och då hade jag sovit ca 10h. Det var nog för att jag var uppe så tidigt igår och gjorde saker från dag till sena kvällen.

Efter jobbet idag hade vi julfest med laget. Jag och tre andra tjejer höll i den. Kändes väl inte sådär jätte planerat när vi skulle köra femkampen. Men det blev bra ändå. Vi vet ju nu vad vi behöver göra till nästa gång ;)

Imorn blir det att köpa kanske det sista julklapparna och sen handla med mamma.
Sen behövs det städa här i hemmet. Mina kläder står i en stor ikea påse i vardagsrummet. Jag vill ha julfint nu och inslagna klappar under granen. Så det får nog bli min dag imorgon. Sen är det jobb nästan varje dag fram till jul.

Jag känner mig rastlös somatt jag vill göra något, fast jag inte orkar. Får väl bli att läsa något och sen sova.

See ya

Händelserik dag!

Det börjar med att klockan riknger 05.00. Jobbet kallade vi halv sju. Konstigt nog var jag inte trött och har heller inte varit. Etfer att jag jobbat går jag vidare till skolan. Det var administration som gällde. betygsnack och sådant. Passade öven på att gå förbi Tonys kontor och kolla hur matte provet gick och medans jag stod där och han gick igenom fårga efter fråga så kände jag hur nervös jag blev mer och mer. Sådär så man får ont i magen. De första talen såg bra ut, sen började de med noll, noll, noll, noll. Och jag tänkte shit, jag har inte klarat det. Nio poäng skrapde jag ihop på första delen. Nu gällde det att jag fickminst 3 poäng på andra delen för att klara mig. Och ja, det fick jag. Jag klarade nationella provet i matte c och jag är så jäklaglad för det. Tony tyckte till och med att jag skulle göra det igen för att kanske få vg, men så duktigt är jag inte i matte. Ska tänka på det till efter lovet iaf.

Efter skolans slut gick jag till min syster. Fick ett jättefint julkort utav dem, sen gick vi in till stan. Det blev någon julklapp och sen en fika. Det slinker alltid ner. Ännu en bra dag med syster och systersonen min =)

Träning stod det senare på schemat. Var inte så värst sugen på det idag. Men iaf på väg till träningen så var det lite halt på vägen så jag och Mo var på väg ner i ett litet dike. Jag kände hur bilen släppte greppet, men Mo sa att hon kände i ratten att det fanns lite grep. Tur att vi inte hade hög hastighet ;)

Så, nu ikväll har jag och Johannes tagit ner granen från vinden och upp i vardagsrummet. Så den är pyntad och klar nu. Fattas bara julklapparna under. Finns en inslagen än så länge.
Dammsugit har jag också gjort, och det behövdes
Sen har jag även suttit och gjort några kort som ska fästas på paketen så man vet vem ska få dem. Jag, av alla människor har gjort det. Jag är ingen pysseltjej men jag ser det speciella i att ge något eget. Som man gjort själv. Får se om min kära familj tycker dem är fina också. =)

Nu väntar sängen, och min kropp säger inte ifrån =)

Godnatt

Äntligen har den fallit.

Igår morse hände det. Det jag har väntat på ett tag. SNÖN!
Men det var så lustigt ändå. Jag gick upp vi sju för att börja jobba halv nio. Runt halv åtta satt jag och åt frukost och då lå där ingen snö på backen, sen efter bara några minuter snöade. Jag log som när jag var liten och såg snön falla. Nu kanske julkänslorna i kroppen börja kännas =) Med bara tio dagar kvar till jul så borde det vara passande.

Igår efter jobbet jag och Maria julgodis. Mmm så gott. Man får ju i sig lite choklad medans man gör det. Gott. Isabell och Maria hade gjort marsipan. Jag kände mig inte jätte pepp på julgodis, kände mig så trött efter jobbet så jag misslyckades med mina nougatcrisps. Får se om jag gör nya. Om jag har tid och orkar. Det är mycket nu innan Julafton. Mycket jobb och det sista i skolan. Som nationella provet i matte C. Det bara måste klaras och det är imorn. Det suger att jag har tappat lusten för att plugga, men jag har läst igenom två kapitel för att försöka förstå lite bättre. Jag håller tummarna.

Idag blev det middag hos mamma, det bjöds på fläskfilé med ris, sås och grönsaker. Det var gott, som alltid.
Sen gick jag igenom lite av de kassar som jag har där. Det blir ännu mer kläder som ska trängas i Johannes lägenhet efter det ;)

Nu sitter jag och funderar på vilken film jag ska titta på ikväll. Antingen "Holiday" eller "Skicka vidare". Vet inte om jag har sett skicka vidare. Holiday har jag kanske sett en eller två gånger, men svårt att välja bort den filmen. Jude Law är ju med (han tackar man inte nej till att titta på) ;)

Tillbaks till matten en stund



December den 10:e

Oj oj oj, det är mycket nu.
Vart försvinner dagarna? Man hinner ju knappt blunda innan det har gått tre dagar typ.
Jag var i Ullared i helgen som jag kanske skrev i itidigare inlägget. Det var mycket folk.
Värst var lördagen, då kom man knappt fram. Det var nästan så att jag tänkte ge upp och gå ut. Vilket jag gjorde lite senare och hoppades på mindre folk innan dem stängde igen. alltid lite lugnare innan stängning. Det blev en del saker. Inte så många julklappar som jag hade hoppats på men det blev lite grejer till lägenheten istället.

Sne jag kom hem har det varit jobb jobb och jobb och sen lite skola. Ska gå till jobbet snart och ha kvällspasset (som vanligt)så är det när man gå i skolan till tjugo i ett. Men med tanke på skolan. Idag hade jag migg sista prov i Desktop och jag blev inte helt klart, men det skiter min lärare i helt. Åh vad arg jag blir på sånt. men nu var det iaf absolut sista lektionen med honom. Kunde ha fått MVG men jag ser det rinna ut sanden nu. SUCK!

Imorn ska jag till Kalmar med Maria och Albin. Ska bli kul att få se dem igen. Var länge sen sist känns det som.
Se vad Albin har lärt sig för nytt bus;)

Och yttligare idag vaknade jag upp och insåg att ingen snö hade kommit, det stod plusgrader på termometern. Känns som att det kommer bli en jobbig vår eftersom att det är väl då snön ligger på backen. Typiskt.
men jag hoppas att den kommer till julafton. Det är viktigt att ha snö då tycker jag.

Hejs svejs

Sen uppdatering

Det går inte snabbt mellan inläggen.
Men desto mer kanske det finns att skriva. Förhoppningsvis.

I söndags åkte jag, Maria, Isabell och Johannes till Liseberg. Vi skulle hämta mamma och Isabell vi kvart i åtta på morgonen och sen skulle vi hämta Maria och lämna av mamma som skulle vara barnvakt. Jag skulle även ringa Maria sju på morgonen för att kolla om hon är vaken. Halv åtta ringer min mobil, då har jag och Johannes försovit oss. Det blev snabba ryck där på morgonen. Fast det gjorde inte så mkt, vi kom fram i god tid. Väl där var det mysigt men kallt. Men det är så fint när mörkret börja kika fram på eftermiddagen och man ser alla ljus som är uppsatta lite här och var i parken.
Det köptes lite god fudge, varm choklad, julklapp m.m. Sen vann jag även en twist påse. Gott. Synd att det inte var en stjärnvinst. Då hade påsen vart mycket större. ;)

Igår hade jag administrationsprov. Hoppa Hoppas Hoppas det gick bra. Skulle vara kul att få ett MVG igen. Fick det på förra provet. Idag var det matte som gällde i skolan. Genomgångar nu fram till det nationella provet. Är lite nervös för det. Måste klara det provet.

Ikväll tog Johannes och jag en springtur. Vi ska börja med det nu. Måste få upp konditionen så att jag kanske kan ha en chans att få spela i a-laget nästa säsongen. Men fy faan, jag trodde jag skulle dö. Nu i början kommer det bli tufft, men det är kul sen när man orkar mer och tycker att det är lätt. Kämpa kämpa. Tyvärr blev det nog ingen match för Johannes. Stackarn. Han får vara min personliga tränare istället ;)

Kollade nyss på Grey´s Anatomy och det var sista avsnittet. Tycker inte om när det är sista avsnitt av säsonger. Man måste ju vänta så länge tills nästa säsong börjar.

Ikväll sitter jag ensam igen. Känns lite tråkigt ibland. Speciellt när antingen jag är borta eller Johannes. Men han har något viktigt på gång så han har ju något skäl och jag vill att han ska bli klar. Skulle bli roligt.

I helgen väntas Ullared, får se om jag hinner skriva något innan ;)
Annars blir det en uppdatering efter ;)

Kramar

RSS 2.0