Något är fel..

Den här veckan har jag känt ett enormt sug efter att baka. I tisdags gjorde jag havreflarn, och igår gjorde jag en till omgång havreflarn fast då med mjölkchoklad utbrett på ena sidan. Fint! Och nu väntar jag på att degen till tekakorna ska jäsa klart så att vi får någon frukost :) Som sagt, vad är fel?
Jag bakar väldigt väldigt sällan, ni vet, det-är-ju-så-jobbigt ;) Men den här veckan verkar det inte finnas några gränser.

Annars är det skönt med lördag. Jag spyr över att gå till skolan. Jag har varit där så mycket dom senaste två veckorna nu att jag har tänkt hålla mig så långt borta från den som möjligt. Nu ska jag bara vara med Johannes och göra roliga saker :)


PULS

Igår var jag på ett nytt pass, PULS heter det. Var först lite osäker på om jag skulle gå på det efter att jag hade läst passbeskrivningen, men jag tänkte att ett pass kan jag ialla fall gå på och tycker jag inte om det så behöver jag inte gå på det igen. Men fy i helsike vad jobbigt det passet var och roligt. Dels var det jobbigt för att det var ett fartfyllt pass utan någon direkt vila och dels för att jag hade träningsvärk i benen sen powerpasset. Men jag tog mig igenom passet och har två nya dagar uppbokade på detta pass :) 
 
För övrigt sitter jag i skolan och SKA plugga, fast jag är lite trögstartad idag. Det är roligare att kolla massa annat på datorn istället för att plugga ;)
 
Men nu fick jag sällskap så då går det nog lättare att plugga, då kan man mana på varandra :)
 
Ha en trevlig fredag :)
 

Power

Igår körde jag ett powerpass på gymmet. Det är ett pass med skivstång och vikter och så går man igenom hela kroppen. Det var väldigt väääldigt länge sen jag var på ett sådant pass. Nu ligger jag i sängen och känner redan träningsvärken när jag rör mig, hur blir det då när jag är uppe och rör på mig? Och imorn ska jag väl inte ens tänka på. Två dagar efter ett pass brukar träningsvärken vara värst. Fast samtidigt som det kan vara jobbigt är det också skönt. Man blir påmind om att man gjort något bra ;)


En bild säger mer än tusen ord

Godnatt


2 november 2012

Har precis sagt hej då till hjärtat som åker till Gran Canaria tidigt imorgon med sin mamma, syster och systerson. Och jag saknar han redan. Åh inte förrens nästa söndag får jag pussa på han igen :( Men jag hoppas att dom får en underbar semester med mycket sol och bad :)

Ja, och varför jag inte är med på resan är för att jag har mycket i skolan och inte riktigt kan släppa den en vecka.
That's life as a student ;)

Resten av fredagskvällen får spenderas med sista boken i trilogin från EL JAMES, fifty shades freed :) en bra trilogi, det är mycket snusk men en fin kärlekshistoria bakom. Läs den om tanken slagit er att ni vill läsa den och har den inte gjort det, läs den ändå :)

Guten nacht :)


RSS 2.0