Idag Idag Idag

Har jag varit på dubbelbröllop :) Bästa stora syster gifte sig med sin Daniel och Daniels mamma gifte sig med sin :)
Det var hemma hos Daniels mamma, ett borgligt, så Peter Wretlund var där och vigde dom :) När vi kom dit idag så var Maria och Helen och gjorde sig iordningen och när dom kom in till oss började lipa direkt. Det kändes så overkligt och spännande och nervöst och massa på samma gång och när jag då fick se Maria kunde jag inte hålla tillbaka tårarna, men det lugnade ner sig. Sen skulle vigseln dra igång och dom spelade en låt innan Peter började tala och då kom tårarna igen och bredvid mig stod Daniels syster och också hade tårar i ögonen. Vilken rolig syn Maria, Daniel, Helen och Daniel måste fått när dom såg oss två stå där i ett hörn haha. I alla fall, det var ett mycket fint bröllop och jag är så glad för deras skull <3<3<3


Recept

Kära moster vill ha receptet på lussebullarna jag gjorde förra veckan, så nu har jag tagit en bild på receptet. Hoppas det syns bra nu. Dom är verkligen värda besväret för dom är väldigt väldigt goda med smörkrämen i :)


Make up

Har fått dille på make up. Tycker det är jätte kul med ögonskugger. Hur man ska lägga, vilka färger, eyeliner med mera. Igår körde jag på ljus färg närmast ögonbrynen, ljus grön längst in vid ögat, sen en korall skrift färg på ögonlocket sen en mörk lila längst ut för att få ett djup. Och eyeliner är viktigt så det har jag också, satte en liten vinge också :)


Lussebullsbak

Nu har jag tagit ut sista plåten lussebullar från ugnen. Det ser riktigt smarrigt ut :)

Nu blir det julkalendern på datorn för det är jag värd efter att stått i köket i 2,5h ;)


RSS 2.0