Nu är det avklarat..

Tentan är gjord, och jag försöker att inte reflektera över mina svar, och jag vill absolut inte kolla i mina böcker efter svar för att på det sättet få fram mitt ev. resultat. Så när jag kom hem tog jag mina böcker och ställde dom i hyllan, där jag hoppas att dom får stå utan att jag behöver öppna dom igen.

När jag var på väg igår med bussen, fick jag plötsligt handsvett. Jag har aldrig handsvett annars (peppar peppar), något bara flög i mig.. Jag var i skolan ca 13,20 och 14,15 skulle tentan börja. En hel timma.. På den tiden hinner man stirra upp sig lite.. Men tiden gick och helt plötsligt låg tentan framför en och dom sista minuterna innan 14.30 var sega. (Vi fick inte öppna tentan förens 14.30.. ) Vad finns på pappret? Kommer jag klarar det här? Hur ska jag lägga upp det?

14.30 öppnar vi papprena, tiden börjar ticka. Jag sitter som helspänd och inte ens när jag sett tentan och uppgifterna kan jag slappna av. Så i fyra och en halv timma satt jag som helspänd i hela kroppen... Jag var nästan säker på att jag skulle gå efter två, tre timmar. Men jag blev en av dom som nästan satt längst.. Och inte blev jag klokare för det..

Efter tentan släppte jag spänningarna och festade.. Gutt!

När jag hade gjort tentan, funderade jag på vad jag skulle göra imorn (idag). Vad gör man när man inte pluggar? Det var nästan som man glömt hur det var när man inte pluggade.. Så jag kom på att det är nogdags att ta hand om lägenheten igen. Johannes tycker jag har varit lite slarvig. Men idag tänker jag slappa så lägenheten får bli imorn ;)

See ya


Kom igen..

Vart är koncentrationen? Det är nu jag behöver dig!
På lördag är det tenta och jag ska klara den! Frågan är bara hur?
Mycket som fortfarande känns oklart, men ändå en del man kan.

Jag hoppas att jag finner koncentartionen efter en god natts sömn :)

Tingeling 


Bra helg med kärleken

I fredags tog jag tåget från Skövde till Jönköping för och möta upp Johannes och för att gå in på Ikea. Och vi kom ut med allt de vi tänkt oss och lite till :) Hem till Skövde bära in allt, jag åkte och köpte pizza och Johannes började med möblerna.
Efter vi ätit fortsatte vi med att styra, Johannes montera och jag plocka runt bland sakerna.

På lördag fick vi ställa klockan, vi skulle hämta soffan klockan tio, eller vi fick låna EM:s släp mellan tio och tolv, vi var ganska trötta och tvingade upp oss vid kvart i tio. Ut till EM och in med soffan i släppet, bära bära. Det var redigt tungt, men jag klarade det ;) Efter vi gjort det och lämnat släpet så åt vi frukost, och sen åkte vi in till Elins Esplanad. Kicks hade 20% på parfymer så vi köpte oss var sin, och jag hittade en kjol och Johannes ett par byxor sen blev det inte så mycket mer.

När vi kom hem fixade jag mat och Johannes monterade ihop soffan och resterande möbler från Ikea.
Senare på kvällen myste vi i soffan :)

Idag vaknade vi vid 11.30. Skönt att få sova ut. Men jag tänkte direkt att dagen skulle gå fort och att Johannes skulle åka vara tvungen att åka. Men det är bara ta vara på det. Vi åt lite frukost och kan ni tänka er att även idag fixade vi med lägenheten. Men nu är det någorlunda fint. Soffa, säng, hallen nästan klar, badrumshylla till mina saker, vitrinskåp. På dom här dagarna blev lägenheten till en komplett lägenhet. Nu är det bara ordningen som ska bli färdig och de resterande kartongerna ska upp. Skönt.

Alltså så kommer jag sitta i skolan och plugga för att känna ro, skulle jag sitta hemma kommer jag börja plocka bland sakerna och det går inte för sig när man har tenta på LÖRDAG!! håll tummarna för mig :)

Det var tungt när Johannes åkte idag, jag ville inte att han skulle åka. Det var så skönt att ha honom hemma. Helgen har gått alldeles för snabbt och nu ses vi inte på nästan två veckor. Snyft. <3

Kram


Äntligen!

Idag kom Johannes, Bosse och Kerstin med möblerna. Härligt.
Eller?

Jo, det var kul fram tills att vi insåg att mittbalken till sängstommen inte var med.
Jag som längtat så efter en säng. Eller jag har sängen men inte sängstommen och vi hade även köpt en sängstomme med förvaringslådor som jag också behöver. Skit på det.
Jag ringer till Ikea, (Johannes och Bosse köpte sängen häromdagen i Kalmar.)
Och efter om och men så får jag den skickad hit med gratis frakt. Snällt.

Men nu är ingen Johannes här och kan hjälpa mig, så jag får nog be mina söta klasskompisar om hjälp. (Blink, blink)

johannes hann även med att sätta ihop expedithyllan så den ska jag fylla med allt vad kartongerna har att erbjuda. Har en hel del kartonger i vardagsrummet nu, så jag vet vad jag ska göra framöver iaf. Vill få bort det innan dom ringer från Em och säger att soffan har kommit.

Kerstin var himla snäll och städa balkongen idag. Det var hur mycket fågelskit som helst där. Äckligt. Så jag är mycket tacksam över att hon gjorde det :)

Godnatt folket, jag ska lägga mig i sängen och lata. Vardagsrummet får vänta.....

Vad har det varit för väder idag?

Idag har det bara varit plugg. Så nu har jag läst in 6 föreläsningar.
Känns bra, tar vi andra halvan imorn eller på lördag.

Ikväll tog jag ett break från böckerna och åkte på fotbollsträning.
Det var gutt. Jg behövde det efter att suttit inne hela dagen.

Fick även resterande schema idag, vet inte vad jag tycker om det.
Två tentor på mindre än en vecka, härligt!
Men klart att jag klara det ! Jag är bäst! ;)

På söndag kommer min älskling, fats han stannar bara någon timma :(

Godnatt folket

Plock och plugg

Idag kommer Angelica hit, vi ska plugga lite och fixa lite käk =)
Så eftersom jag nu får besök, har jag plockat i lägenheten.
Det behövdes så lite har jag fått undan =)

Igår började Desperate Housewives och Cogar town
och ikväll börjar Grey´s Anatomy =) Jag är så lycklig ;)

Nu ska jag göra mer nytta  =)

RSS 2.0