Så blev det med det!

Det blev ingen springtur idag på morgonen. Illa! Istället drömde jag att jag fick barn och jag undrade hur det var möjligt att min bebis redan kunde gå och varför den var så stor som en 1-åring. Vilket jag kom på när jag hade vaknat, att bebisen såg ut som en 1-åring. Haha!

Jag har drömt väldigt konstiga drömmar nu på sistone. Men det är allt lite roligt tycker jag! Så eftersom jag drömde en så rolig dröm så sov jag ända till elva och då var det ingen ide att gå ut och springa. Tvättiden började vid tolv och det var andra saker som skulle hinnas med idag också.

Bättre lycka nästa gång! ;)


Bara för att

Jag var så sugen på godis och Johannes på popcorn och vi var tvugna att gå och köpa det innan ICA stängde. Så nu blir det en springtur imorn på morgonen. Jag ångrar redan godispåsen. Jag är trött och vill sova imorn! Bra Sara bra, tänk lite lite längre nästa gång! ;)

Godnatt!


Gör en god gärning

En tjej i klassen och hennes familj är i Vietnamn och nästa vecka ska de besöka ett barnhem med handikappade barn. Var med och skänk pengar till barnhemmet. Sätt in pengar på konto: 3373 20 57909 Nordea. Det är deras egna konto. 20-30 kr räcker, det gör mycket för barnen på barnhemmet!

Hörs later :)

Nu sitter jag här

I vår nya lägenhet, vid min dator uppe på loftet där jag har mitt skrivbord med datorn på ;) Och det är gutt! Jag trivs som fisken i vattnet! Fast det kommer bli bättre när allt är på plats och man inte behöver leta efter saker bland massa kartonger.

Bosse kom till oss i måndags kväll och igår morse gick vi upp skapligt för att kunna börja flytta. Allt rullade på bra och 14.30 lämnade vi tillbaka släpet. I gamla lägenheten fanns fortfarande lite smått kvar men inget man behöver släpet till och inget man behöver Bosse till ;)

Igår kväll spelade jag a-lags match. Och vi vann med 3-1. Härlig vinst och jag måste säga att vi spelade väldigt bra fotboll. Men det var lite nervöst, det stod 1-1 tills det var 10 minuter kvar i matchen då vi helt plötsligt gjorde två mål på ca 2 minuter varav ett mål var på en frispark. Det var skönt att få ha på sig ett matchställ och stå ute på planen. Innan igår hade jag inte spelat sen den 27:e maj och det är ett tag sen.

Idag sov vi länge, vi var ganska trötta efter gårdagen. Vi har plockat lite i kartonger till och från idag så vi har fått upp en del. Jag har styrt i badrummet med allt som tillhör. Jag har tagit upp 90% av ytan i badrummet med allt mellan smink, smycken, rengöringskrämer, nagellack, ja you name it ;) 

Oh jag trivs SÅÅÅÅ bra redan i nya lägenheten. Det kan inte bli bättre!!

Nehe, kartongerna väntar ;)

Pusskram.

Jag är kär i vårat loft!

Inatt sov vi första natten i nya lägenheten. Vi var nämligen på 25-års fest igår och tänkte att nu när vi ändå har lägenheten inne is stan kan vi lika gärna soa där. Så det gjorde vi. Skönt! Det var sån skillnad på att bara kunna gå hem än att ta sig till ryd. Jag är redan bekväm ;) 
Idag när vi kommirt upp och sådär gick jag upp och satte mig på loftet. Jag är SÅÅÅ glad över att jag har en trappa i lägenheten och ett rum på en övervåning.

Vi är mitt uppe ivår flytt, imorn kommer svärfar och hjälper oss. eller på tisdag går flyttlasset men jag och Johannes plockar i kartonger och fyller bilen och åker och lämnar, men det är ändå mycket kvar i lägenheten. Det ser ut som ett bombnedslag, men snart är det över!

Nu blir det repris på Bigbrother.

Kram godnatt

RSS 2.0